Arhiva Comercial

BDT service pt "idioti"

Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.

BDT service pt "idioti"

Mesajde tomcatmouse » 30 Oct 2007, 15:34

ieri am ajuns in service-ul BDT dupa o lunga perioada de o luna in care am asteptat acordul de inlocuire a rolei intinzatoare si a fuliei motor (vechea prbl la Mondeo) .Ma rog intr-un final ies afara cu receptionerul si il rog sa nu imi deschida geamurile pt ca nu am folia inca uscata 100%.Si mare atentie cu jantele pt ca au 2 zile si nu vreau sa le gasesc zgariate.Cu asta spuse a ramas stabilit sa ma sune cand este gata masina ,,el a intrat in service eu am ramas afara sa sun o companie de taxi .A inceput sa ploua si am intrat in service ,acolo aud: BA IDIOTUL ALA A SPUS SA NU II DESCHIDEM GEAMURILE CA CICA NU SUNT USCATE " :?: am intepenit brusc ! alt onanist de acolo ii raspunde: pai sa faca dracu programarea cand se usuca geamurile........ Fratilor am innebunit definitiv si irevocabil ...,,am facut un show monstru ..mi-am luat masina si m-am dus dracului mancand nori,...,am sunat la CSD ,am fost programat in aceeasi zi ,am terminat in aceeasi zi ,,Eu nu mai calc la BDT (Bullshit Dumber's Team) cat timp o sa mai am Ford... pacat ca la noi in RO serviciile post-vanzare sunt fara termen de comparatie net inferioare celor de afara,..., O zi mununata !!!
tomcatmouse
1nsane Member

Maşina: Mondeo Titanium ,power shift ,pachet S 2011, 2.0 TDCI 163cp,03.2011

Mesajde bicuss » 25 Noi 2007, 21:43

ai dreptate cu bdt-ul,niste idioti,vreau si eu un service bun!un ai rezolvat problema?si cat a costat?astept pm! plsss
bicuss
Member

Maşina: focus,2001,1.8 tddi,66 kw,Culoare: Panther Black

Mesajde SorinMondeo » 25 Noi 2007, 22:35

buna seara tuturor detinatorilor de FORD sunt sorin si va astept cu orice intrebare si eventual si reparatie.
sunt specializat pe aceasta marca inca din 1993 la ROMCAR si azi este prima zi de forum , va astept.
SORIN
Viteza ucide
SorinMondeo
Incepator

Mesajde SorinMondeo » 25 Noi 2007, 22:36

p.s 0722 306 051
Viteza ucide
SorinMondeo
Incepator

Mesajde fasconal » 25 Noi 2007, 22:47

Buna @SorinMondeo, bine ai venit pe forum.
Deschide un topic nou, ca te incurci in problemele altora.
fasconal
1nsane Member

Înapoi la Arhiva Comercial