Dealerii Ford din Romania
CSD - dealer & service Ford
Cum stau cu service-ul, cum se comporta la achizitionarea masinii, la reparatiile in garantie
Moderatori: DGAlexandru, verga_Cip
de Ludicass » 27 Noi 2007, 20:55
OAMENI BUNI!!!!
Dupa ce ca Ross face totul din proprie initiativa si fara nici un avantaj material, isi sacrifica din timpul sau postind pe forum, incearcind sa ajute pe cit poate...tot pe el il il luati la intrebari ??!!!!!!! E obligat omul sa dea explicatii fiecaruia in parte?!?
Scuzati-mi exprimarea..dar eu sa fiu in locul lui, mi-as baga picioarele si mi-as vedea de viata mea! Cum zicea cineva mai devreme, facerea de bine....
PS: Cine are cohones, sa mearga personal la CSD la sediu sa isi rezolve problemele. Sa-l ia pe dom patron la intrebari...
Dupa ce ca Ross face totul din proprie initiativa si fara nici un avantaj material, isi sacrifica din timpul sau postind pe forum, incearcind sa ajute pe cit poate...tot pe el il il luati la intrebari ??!!!!!!! E obligat omul sa dea explicatii fiecaruia in parte?!?
Scuzati-mi exprimarea..dar eu sa fiu in locul lui, mi-as baga picioarele si mi-as vedea de viata mea! Cum zicea cineva mai devreme, facerea de bine....
PS: Cine are cohones, sa mearga personal la CSD la sediu sa isi rezolve problemele. Sa-l ia pe dom patron la intrebari...
Eveniment: 1 zi alaturi de ISTVAN SOOS!
pilotul ISTVAN SOOS cu SUBARU STI pe circuitul de karting de la Bacau!
http://www.youtube.com/watch?v=xlztDV1S ... r_embedded
-
Ludicass - 1nsane Member
- Maşina:
de Ludicass » 07 Dec 2007, 14:56
17xvi....nu te enerva inutil....daca e asa cum spui tu si esti convins ca ai dreptate, mergi la service si spune cuvintele magice... PROTECTIA CONSUMATORULUI! Sa vezi cum se schimba atitudinea! Daca vin baietii veseli in control, se lasa invariabil cu amenzi, care depasesc ca valoare reparatia reclamata de tine. In plus, controlul nu se limiteaza la cazul reclamat de tine ci se verifica mai multe chestii legate de organizarea activitatii. Totusi incearca o rezolvare pe cale amiabila...e cel mai corect!
Eveniment: 1 zi alaturi de ISTVAN SOOS!
-
Ludicass - 1nsane Member
- Maşina:
de 17xvi » 07 Dec 2007, 15:01
Nu sunt nervos, deocamdata. Sunt doar sictirit de situatia creata de masina mea cea noua. Si nu prea sunt genul care sa fac scandal. in plus, baietii de la CSD au rezolvat problema cu bara ireprosabil. Sunt doar curios cum ies din situatia cu scaunul, pt ca ei au rupt toate acele cleme de plastic atunci cand au desfacut tapiseria pt a fi fotografiata. Probabil au considerat ca importatorul va recunoaste ca defect de fabricatie fara probleme. Repet: o singura clema din aceea de preindere era rupta cand am ajuns la CSD.
de Urspolar27 » 10 Dec 2007, 13:11
-
Urspolar27 - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina:
de ross » 10 Dec 2007, 13:16
Merge "ajustata" dar o sa se vada... nu ai cum sa o faci sa nu se cunoasca.
Mai trebuie sa nimeresti si vopseaua potrivita + lac.
Eu iti recomand casco (vopsit bara fata)
Mai trebuie sa nimeresti si vopseaua potrivita + lac.
Eu iti recomand casco (vopsit bara fata)
BDT Ford
Focus MK3
Focus MK3
-
ross - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina:
de Urspolar27 » 10 Dec 2007, 13:42
-
Urspolar27 - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina:
Înapoi la Dealerii Ford din Romania