de ady2008ady » 13 Iul 2016, 07:34
Salutare din nou! A trecut ceva timp de cand nu am mai scris aici. La masina nu am mai facut nici o modificare, incerc sa rezolv, pe rand, problemele pe care le are si care continua sa apara.
1. Acul indicator benzina nu mai afiseaza corect nivelul de benzina dupa ce alimentez. Abia dupa cateva ore se stablizieaza, creste treptat, putin cate putin:)
In schimb, computerul de bord nu mai afiseaza corect km ramasi de parcurs, dupa alimentare.
Ex: mi s-a aprins becul de la benzina, am alimentat cu 20l, dar CB in continuare imi scrie ca mai am 60km de parcurs, iar becul tot nu se stinge. Singura solutie pe care am gasit-o , tot aici pe forum, a fost resetarea CB-ului prin decuplarea bornei de la baterie cam 30 min.
2 In ElmConfig imi tot apare o eroare: B1235 Windows Feedback Failure. Geamurile electrice imi merg, singura diferenta fata de cum functiona inainte de eroare este ca daca apas o data pe buton nu mai coboara si nu mai urca singur geamul, ci pur si simplu cat tin apasat pe buton.
3. O alta problema ar fi un zgomot ciudat la / pe langa motor, ca un tacanit intermitent. Tacane cateva secunde, se opreste, apoi iar tacane, iar pauza, etc. Si motorul nu merge rotund, are mici fluctuatii si vibratii. Toate astea la relanti. In mers, nu se simte / aude. O sa incerc sa si inregistrez zgomotul, poate e cineva care a patit la fel.
Cam astea ar fi, deocamdata, problemele. Orice sfat / sugestie e binevenita:)