de gil19 » 22 Mai 2019, 20:49
Dragi colegi, timp de 8 ani am fost fan reparatii la BDT Virtutii (de acolo am si luat masina) pana acum vreo 2 ani.
In urma unor probleme de comportament (vezi acelasi Alex/Catalin Popescu) si incompetenta tehnica a unor angajati, am decis sa nu mai calc pe la BDT.
Acum doua zile am trecut pe acolo sa discut depre achizitia unui Mondeo hibrid si, pentru ca nu mai functiona instalatia de AC, am zis sa ii rog sa-mi faca o verificare a acesteia.
Am stat vreo doua ore (pentru ca nu eram programat) pana au bagat masina la testare (a durat 7 minute testarea).
Ma rog, mi s-a spus ca este un senzor de presiune defect si ca trebuie inlocuit.
OK, cat costa si cat dureaza pana aduceti senzorul.
Baiatul de la receptie imi spune ca dureaza 5-7 zile si costa 350 de lei senzorul si 50 de lei manopera, adica 400 de lei cu totul (constatarea nu va costa pentru ca reparatia o faceti la noi).
Am zis OK, puteti comanda piesa si ma sunati cand ajunge.
Astazi, adica la 2 zile departare, sunt sunat de o domnisoara draguta, Marina pe numele ei, care imi spune ca a ajuns senzorul si ca pot trece sa-l monteze, desi va dura ceva pana va intra masina ca nu e programata.
OK zic, voi trece.
Ajung la BDT Virtutii, o rog pe Marina, daca poate, sa nu ma tina doua ore pe acolo pentru un montaj de 10 minute al senzorului.
Se da peste cap si cam intr-o ora treaba e terminata. Buuun zic, ia uite ce poate face o fata draguta.
Ii multumesc pentru ajutor si o rog sa-mi dea devizul sa merg sa platesc.
Booommm, vine maciuca in cap ... aveti de plata 550 de lei. What??
Am dat OK pentru 400 de lei, nu pentru 550.
O intreb de unde a scos suma de 550 de lei si imi spune ca Alex/Catalin Popescu i-a spus pretul.
Nici nu termina de vorbit fata ca apare el, aroganta maxima, domnu' Catalin.
Se apuca sa-mi explice ca trebuie sa platesc si diagnoza de 220 de lei, de data trecuta dar, ca el este baiat bun si nu-mi ia decat 110 lei.
Ii spun ca eu am dat OK pentru fix 400 de lei, ca aceasta suma mi-a fost comunicata de catre colegul lui cand am dat OK.
Nu si nu, ca el nu crede asa ceva, ca poate colegul lui a gresit. Ok suna-l pe coleg si intreaba. Nu-l suna ca nu are de ce, imi spune.
Oricum, daca colegul lui a gresit, desi nu crede (ma mai face inca odata mincinos in fata) isi cere el scuze.
Domnu' Catalin, scuzele dvs. imi scot din buzunar 150 de lei in plus, iar daca vreti acesti bani ii luati de la cine a gresit, daca e cazul.
Zice, de undeva de sus, acolo unde-i sta aroganta, ca daca nu platesc acesti bani, imi da jos piesa de pe masina si aia e.
Phuua, plin de nervi il sun pe directorul de service, ii povestesc ce se intampla si-mi spune omul ca ia legatura cu domnu' Catalin.
Care domn Catalin vine si-mi spune ca, in urma discutiei cu directorul si seful de service imi acorda un discount de 20% la manopera.
Adica nu-mi ia nici 550 de lei, dar nici 400 de lei, ci ... 495 de lei, adica cu aproape 100 de lei in plus fata de suma pentru care imi dadusem OK-ul.
Am zis ca o sa-mi fac timp sa merg sa discut cu patronul BDT, sa-i spun cam ce se intampla in acest service.
NU as fi vrut sa scriu aceste randuri, din respect pentru unii angajati (mai ales pentru oameni ca directorul D., seful de service I. si Mihai Farm....), dar vreau sa ramana negru pe alb, pentru discutia cu managerul BDT.
Cu scuze pentru Mihai F, inchei aceste randuri spunandu-va sa cantariti de 10 ori inainte sa mergeti la BDT.