Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise
Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin
PM,
E-MAIL sau printr-un mesaj
aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
27 Ian 2008, 11:36
sitie cineva cum se schimba un bec pozitie sau de far, ce operatiuni trebuie sa fac? ca l-as schimba eu, pt ca mi se pare prea banal sa ma duc cu ea in service pt un simplu bec. multam!
27 Ian 2008, 13:06
In manualul meu de la Focus cumparat in 2007 descrie acest procedeu la pagina 156
27 Ian 2008, 15:41
El are Focus 1...se schimba relativ usor, insa mai greu pe stanga decat pe dreapta!
Bafta
28 Ian 2008, 01:27
Se schimba foarte usor nu trebuie sa ajungi la nici un service. Nu iti trebuie decat putina rabdare si o oglinda care te va ajuta sa vezi pe ce pui mana...
29 Ian 2008, 21:55
Florin21poti sa detailezi un pic operatiunea?
30 Ian 2008, 23:43
Offf... cu descrierea mai greu... cu practica mai usor, daca ai drum prin Rm. Valcea ia si becurile cu tine si ti le schimb eu.
31 Ian 2008, 12:27
ai o clema din sarma otelita pe care o desfaci imingand-o usor in jos.apoi indepartezi bucata de plastic care protejeaza farul.tragi afara mufa din bec , eliberezi becul prins cu niste cleme metalice schimbi becul si apoi operatiile in ordine inversa.ai nevoie de multa rabdare , atentie si degete cat mai subtiri. am mai citit pe forum ca unii recomanda la schimbarea becului chiar demontarea farului
31 Ian 2008, 20:30
multam tuturor, am sa incerc in week-end