Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Reguli forum

Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
Subiect închis

schimbat bec

27 Ian 2008, 11:36

sitie cineva cum se schimba un bec pozitie sau de far, ce operatiuni trebuie sa fac? ca l-as schimba eu, pt ca mi se pare prea banal sa ma duc cu ea in service pt un simplu bec. multam!

.

27 Ian 2008, 13:06

In manualul meu de la Focus cumparat in 2007 descrie acest procedeu la pagina 156 :roll:

27 Ian 2008, 15:41

El are Focus 1...se schimba relativ usor, insa mai greu pe stanga decat pe dreapta!

Bafta

28 Ian 2008, 01:27

Se schimba foarte usor nu trebuie sa ajungi la nici un service. Nu iti trebuie decat putina rabdare si o oglinda care te va ajuta sa vezi pe ce pui mana... :wink:

29 Ian 2008, 21:55

Florin21poti sa detailezi un pic operatiunea?

30 Ian 2008, 23:43

Offf... cu descrierea mai greu... cu practica mai usor, daca ai drum prin Rm. Valcea ia si becurile cu tine si ti le schimb eu.

31 Ian 2008, 12:27

ai o clema din sarma otelita pe care o desfaci imingand-o usor in jos.apoi indepartezi bucata de plastic care protejeaza farul.tragi afara mufa din bec , eliberezi becul prins cu niste cleme metalice schimbi becul si apoi operatiile in ordine inversa.ai nevoie de multa rabdare , atentie si degete cat mai subtiri. am mai citit pe forum ca unii recomanda la schimbarea becului chiar demontarea farului

31 Ian 2008, 20:30

multam tuturor, am sa incerc in week-end
Subiect închis