Noutăţi din lumea automobilistică
05 Feb 2008, 16:48
"Performanta" a fost obtinuta de modelul chinez Geely...
http://www.automarket.ro/stiri/un-model ... -9280.html
05 Feb 2008, 16:51
E ceva foarte rau. Am vazut o multime de gelly pe strazi pe la noi. Avand in vedere ca 3 9000 Euro si ai o multime de optiuni pe ea, tot romanul o sa isi cumpere. Si cand o sa dea in ceva, adio.
05 Feb 2008, 16:55
fuck me!
mai rau ca loganul!
05 Feb 2008, 18:07
Mai rau ca dacia 1310

)
05 Feb 2008, 18:08
asta e dric pe roti!
05 Feb 2008, 19:02
Grupul conducatorilor de Fiesta saluta grupul conducatorilor de Kia.
05 Feb 2008, 19:29
$1 scrie:$2rupul conducatorilor de Fiesta saluta grupul conducatorilor de Kia.
adica?

Care-i legatura cu Geely?
07 Feb 2008, 21:01
pai pe chinezi nu-i intereseaza siguranta... sunt si asa prea multi, ce conteaza cateva mii morti pe an in accidente auto.
nu sunt sanatosi... dric e putin spus, ar trebui sa-ti dea si ceva bani de inmormantare cand te urci in ea...
07 Feb 2008, 22:15
la chinezi nu sunt normele de siguranta cum sunt la noi, daca acea masina se vinde la noi e o mare problema si poate ca e chiar ilegal
sunt foarte multe masini de genu asta in china si in india chiar si cea mai ieftina masina din lume TATA Nano
07 Feb 2008, 23:41
Jale mare ....nu-i de gluma .
07 Feb 2008, 23:44
Ma voi feri de astia de acum inainte cine stie cind le bubuie rezervorul.
Am 2 intrebari
1 Daca la achizitie este obligatorie o asigurare de viata
2 Cit naiba costa o panarama de o cumpara romanii.
S in exclusivitate doar pentru maniaci
http://www.geelyromania.ro/
Cica au si forum dar se va observa ca in timp activitate membrilor se va diminua fara motive
Ultima oară modificat de
radur pe 07 Feb 2008, 23:47, modificat 1 dată în total.
07 Feb 2008, 23:46
$1 scrie:$2a chinezi nu sunt normele de siguranta cum sunt la noi, daca acea masina se vinde la noi e o mare problema si poate ca e chiar ilegal
sunt foarte multe masini de genu asta in china si in india chiar si cea mai ieftina masina din lume TATA Nano
Pai se vinde si la noi

))))))
08 Feb 2008, 15:57
Masina asta o face probabil din tabla de conserva,pai si trabantul de carton este mai tare.
08 Feb 2008, 16:49
Nu vorbiti prostii de kia.. noul kia ceed are 5 stele la ncap..loganul are 3 stele si sta bine.. e la egalitate cu .. matizul.Si ambele sunt mai bune decat aveo. Asa ca va rog sa verificati inainte sa postati.Multumesc.
08 Feb 2008, 16:56
Singurul care ne-a speriat pana acum a fost aveo dar asta e deja prea mult. Eu le-as interzice, iti pun viata in mod grav in pericol...
Masina arata de parca a lovit-o cometa, dar ma rog in general nu asta e important, ci rezultatele inregistrate pe manechin.
13 Feb 2008, 10:10
eu inteleg ca baietii au rupt piata economica mondiala ...,dar de aici si pana la comercializarea sicrielor pe roti ...
13 Feb 2008, 10:38
Sa va uitati atent al masina, e un fel de copie dupa mercedes clasa C
13 Feb 2008, 12:39
Asa este, de departe seamana a Mercedes, e copiat cu nerusinare. Am vazut masina live, era expusa in Iulius Mall in Timisoara. Interiorul parca e de Dacie SupeRNova.
Si cu aceasta ocazie, imi retrag afirmatiile despre Kia. M-am documentat si intr-adevar sta mult mai bine la capitolul siguranta pasagerilor decat celelalte modele asiatice low-cost.
13 Feb 2008, 15:37
Exista si curse intre
Ka si Geely 
.
13 Feb 2008, 15:50
Dar unde este Geely
14 Feb 2008, 08:21
nu poate fi mai proasta decat tico, si lumea inca le mai cumpara, ba pe deasupra sunt si pe taxi o multime.
fiecare isi cumpara de cati bani are, nu poti sa faci ceva pe gustul omului...
14 Feb 2008, 11:52
Valeoo, ce dric... Nu-mi vine sa cred, Romania nu are un numar minim de stele pentru masinile noi?
In Marea Britanie, de exemplu, nu ai voie sa importi o masina fara sa respecte anumite standarde de siguranta. Mie mi se pare ca Geely asta e mai proasta chiar si decat Dacia 1300... Nu de alta, dar am vazut dacii busite la viteze mai mari si nu aratau in halul asta
14 Feb 2008, 21:21
Si Geelz nu e nici pe departe singura masina chinezească cu probleme ...
Imi aduc aminte ca acum 3-4 luni am vazut o înregistrare a unui crash-test cu o maşină chinezească la care la sfârşit preciza că au demontat manechinul ca să-l poată scoate!
Probabil că era o exagerare dar sintetizează cel mai bine şansele pe care le ai în cazul unui accident.
16 Feb 2008, 02:31
Da,limuzina chinezeasca briliance,si nici masina de teren hover cuv nu "stralucesc"
19 Feb 2008, 00:42
apropo de treabă bine făcută de chinezi! feriţi-vă de anvelopele chinezeşti! am citit intr-o revistă auto despre un test făcut inrtre gume pirelli si câteva gume chinezeşti, încălţate pe golf. diferenţele sunt atât de mari că nu v-ar veni să credeţi, la toate capitolele!!! enorme!
21 Feb 2008, 09:17
LOL.... GEELY.... suna a nume de carnat

)
Acum lasand gluma la o parte... masina e dragutza si are o gramada de optionale si ma gandeam sa imi dau scorpia si sa mai strang bani, apoi sa imi iau un geely

)
Cat despre faza cu dricu... din cate stiu are airbaguri si pe langa asta atata timp cat stii ca nu prea e sigura nu mergi cu mai mult de 100 km cu ea

. Oricum daca nu ar fi fost faza cu zero stele la testul N cap... sunt sigur ca nu ati mai fii comentat asa de "rau" la adresa ei.... e destul de ok ca si masina
21 Feb 2008, 09:27
$1 scrie:$2a va uitati atent al masina, e un fel de copie dupa mercedes clasa C

da, modelul ala ck seamana cu c-ul de la merc, fc-ul seamana la farurile de la s-classe, si mk-ul seamana cu opel vectra facelift.
e bataie de joc, sa fim seriosi, nici nu se compara cu logan-ul
21 Feb 2008, 09:30
$1 scrie:$2propo de treabă bine făcută de chinezi! feriţi-vă de anvelopele chinezeşti! am citit intr-o revistă auto despre un test făcut inrtre gume pirelli si câteva gume chinezeşti, încălţate pe golf. diferenţele sunt atât de mari că nu v-ar veni să credeţi, la toate capitolele!!! enorme!
Am citit si eu acelasi articol, tot in revista "aia" si intr-adevar m-a frapat adevarul legat de cauciucurile chinezesti. La viteze maxime s-au facut tandari, s-au rupt la propriu. Mai bine sh-uri de pe modele cunoscute.
Un cauciuc e recomandat 60 de mii de km, modelele speciale peste 100 de mii.
21 Feb 2008, 11:04
$1 scrie:$2OL.... GEELY.... suna a nume de carnat

)
... din cate stiu are airbaguri si pe langa asta atata timp cat stii ca nu prea e sigura nu mergi cu mai mult de 100 km cu ea ..
...pai testarea standard pt crash-test se face la 55km/h...