Noutăţi din lumea automobilistică
Răspunde

ZERO stele la crash-test !

05 Feb 2008, 16:48

"Performanta" a fost obtinuta de modelul chinez Geely...
http://www.automarket.ro/stiri/un-model ... -9280.html

05 Feb 2008, 16:51

E ceva foarte rau. Am vazut o multime de gelly pe strazi pe la noi. Avand in vedere ca 3 9000 Euro si ai o multime de optiuni pe ea, tot romanul o sa isi cumpere. Si cand o sa dea in ceva, adio.

05 Feb 2008, 16:55

fuck me!
mai rau ca loganul!

05 Feb 2008, 18:07

Mai rau ca dacia 1310 :))

05 Feb 2008, 18:08

asta e dric pe roti!

05 Feb 2008, 19:02

Grupul conducatorilor de Fiesta saluta grupul conducatorilor de Kia.

05 Feb 2008, 19:29

$1 scrie:$2rupul conducatorilor de Fiesta saluta grupul conducatorilor de Kia.

adica? :?: Care-i legatura cu Geely?

07 Feb 2008, 21:01

pai pe chinezi nu-i intereseaza siguranta... sunt si asa prea multi, ce conteaza cateva mii morti pe an in accidente auto.

nu sunt sanatosi... dric e putin spus, ar trebui sa-ti dea si ceva bani de inmormantare cand te urci in ea...

07 Feb 2008, 22:15

la chinezi nu sunt normele de siguranta cum sunt la noi, daca acea masina se vinde la noi e o mare problema si poate ca e chiar ilegal
sunt foarte multe masini de genu asta in china si in india chiar si cea mai ieftina masina din lume TATA Nano

07 Feb 2008, 23:41

Jale mare ....nu-i de gluma .

In Constanta am vazut destule `sicrie`

07 Feb 2008, 23:44

Ma voi feri de astia de acum inainte cine stie cind le bubuie rezervorul.

Am 2 intrebari

1 Daca la achizitie este obligatorie o asigurare de viata :evil:
2 Cit naiba costa o panarama de o cumpara romanii.

S in exclusivitate doar pentru maniaci
http://www.geelyromania.ro/

Cica au si forum dar se va observa ca in timp activitate membrilor se va diminua fara motive :evil:
Ultima oară modificat de radur pe 07 Feb 2008, 23:47, modificat 1 dată în total.

07 Feb 2008, 23:46

$1 scrie:$2a chinezi nu sunt normele de siguranta cum sunt la noi, daca acea masina se vinde la noi e o mare problema si poate ca e chiar ilegal
sunt foarte multe masini de genu asta in china si in india chiar si cea mai ieftina masina din lume TATA Nano

Pai se vinde si la noi :)))))))

Re: ZERO stele la crash-test !

08 Feb 2008, 15:57

Masina asta o face probabil din tabla de conserva,pai si trabantul de carton este mai tare. :lol:

08 Feb 2008, 16:49

Nu vorbiti prostii de kia.. noul kia ceed are 5 stele la ncap..loganul are 3 stele si sta bine.. e la egalitate cu .. matizul.Si ambele sunt mai bune decat aveo. Asa ca va rog sa verificati inainte sa postati.Multumesc.

08 Feb 2008, 16:56

Singurul care ne-a speriat pana acum a fost aveo dar asta e deja prea mult. Eu le-as interzice, iti pun viata in mod grav in pericol...
Masina arata de parca a lovit-o cometa, dar ma rog in general nu asta e important, ci rezultatele inregistrate pe manechin.

13 Feb 2008, 10:10

eu inteleg ca baietii au rupt piata economica mondiala ...,dar de aici si pana la comercializarea sicrielor pe roti ... :-t

13 Feb 2008, 10:38

Sa va uitati atent al masina, e un fel de copie dupa mercedes clasa C :))

13 Feb 2008, 12:39

Asa este, de departe seamana a Mercedes, e copiat cu nerusinare. Am vazut masina live, era expusa in Iulius Mall in Timisoara. Interiorul parca e de Dacie SupeRNova.

Si cu aceasta ocazie, imi retrag afirmatiile despre Kia. M-am documentat si intr-adevar sta mult mai bine la capitolul siguranta pasagerilor decat celelalte modele asiatice low-cost.

13 Feb 2008, 12:42

$1 scrie:$2a va uitati atent al masina, e un fel de copie dupa mercedes clasa C :))

dar au copiat doar exteriorul

=)) =)) =)) =))

restul e facut din economie

13 Feb 2008, 15:37

Exista si curse intre Ka si Geely :)).

13 Feb 2008, 15:50

Dar unde este Geely =)) =))

14 Feb 2008, 08:21

nu poate fi mai proasta decat tico, si lumea inca le mai cumpara, ba pe deasupra sunt si pe taxi o multime.
fiecare isi cumpara de cati bani are, nu poti sa faci ceva pe gustul omului...

14 Feb 2008, 11:52

Valeoo, ce dric... Nu-mi vine sa cred, Romania nu are un numar minim de stele pentru masinile noi? :-O

In Marea Britanie, de exemplu, nu ai voie sa importi o masina fara sa respecte anumite standarde de siguranta. Mie mi se pare ca Geely asta e mai proasta chiar si decat Dacia 1300... Nu de alta, dar am vazut dacii busite la viteze mai mari si nu aratau in halul asta :|

14 Feb 2008, 21:21

Si Geelz nu e nici pe departe singura masina chinezească cu probleme ...
Imi aduc aminte ca acum 3-4 luni am vazut o înregistrare a unui crash-test cu o maşină chinezească la care la sfârşit preciza că au demontat manechinul ca să-l poată scoate!
Probabil că era o exagerare dar sintetizează cel mai bine şansele pe care le ai în cazul unui accident.

16 Feb 2008, 02:31

Da,limuzina chinezeasca briliance,si nici masina de teren hover cuv nu "stralucesc" =))

19 Feb 2008, 00:42

apropo de treabă bine făcută de chinezi! feriţi-vă de anvelopele chinezeşti! am citit intr-o revistă auto despre un test făcut inrtre gume pirelli si câteva gume chinezeşti, încălţate pe golf. diferenţele sunt atât de mari că nu v-ar veni să credeţi, la toate capitolele!!! enorme!

21 Feb 2008, 09:17

LOL.... GEELY.... suna a nume de carnat :)))
Acum lasand gluma la o parte... masina e dragutza si are o gramada de optionale si ma gandeam sa imi dau scorpia si sa mai strang bani, apoi sa imi iau un geely :)))
Cat despre faza cu dricu... din cate stiu are airbaguri si pe langa asta atata timp cat stii ca nu prea e sigura nu mergi cu mai mult de 100 km cu ea :)). Oricum daca nu ar fi fost faza cu zero stele la testul N cap... sunt sigur ca nu ati mai fii comentat asa de "rau" la adresa ei.... e destul de ok ca si masina ;)

21 Feb 2008, 09:27

$1 scrie:$2a va uitati atent al masina, e un fel de copie dupa mercedes clasa C :))

da, modelul ala ck seamana cu c-ul de la merc, fc-ul seamana la farurile de la s-classe, si mk-ul seamana cu opel vectra facelift.
e bataie de joc, sa fim seriosi, nici nu se compara cu logan-ul

21 Feb 2008, 09:30

$1 scrie:$2propo de treabă bine făcută de chinezi! feriţi-vă de anvelopele chinezeşti! am citit intr-o revistă auto despre un test făcut inrtre gume pirelli si câteva gume chinezeşti, încălţate pe golf. diferenţele sunt atât de mari că nu v-ar veni să credeţi, la toate capitolele!!! enorme!

Am citit si eu acelasi articol, tot in revista "aia" si intr-adevar m-a frapat adevarul legat de cauciucurile chinezesti. La viteze maxime s-au facut tandari, s-au rupt la propriu. Mai bine sh-uri de pe modele cunoscute.
Un cauciuc e recomandat 60 de mii de km, modelele speciale peste 100 de mii.

21 Feb 2008, 11:04

$1 scrie:$2OL.... GEELY.... suna a nume de carnat :)))
... din cate stiu are airbaguri si pe langa asta atata timp cat stii ca nu prea e sigura nu mergi cu mai mult de 100 km cu ea ..

...pai testarea standard pt crash-test se face la 55km/h...
Răspunde