de badboy20cm » 11 Feb 2008, 22:01
SALUTARE NAtiune ,,cum ziceam ca revin cu noutati ,am fost la BDT VEST si vreau sa zik ca sunt,nesimtiti,dezorganizati si multe altele ,fak programare la 15 ,ajung cu masina la 14-40 zik sa vb si sa rezolv acte ,etc,ma duk vb ca asa programare si zice asteptati va rog putin ,eee si din putinul ala se face 16 si 15,iau telefonul ,fiind la receptie service si sun,sii ii zik lui domnisoara aia de imi raspunde cum de e posibil ca sa astept atat daca am programare ,la ce naiba se mai numeste programare,in fine se risca unu de pe acolo si imi face si mie comanda ,apoi il intreb cat durea si imi zice ca la 18;30 e gata si mai si scrie pe comanda de lucru 18;30 ,,eh si stau acolo apoi am plekat sa mananc ceva vin acolo era 18 00 masina tot la locul ei nemiscata,pe la 18-10 ia masina si o ia,si abia pe 19-40 a fost gata ,nesimtiti,PT o verificare tehnica generala si un test la computer atatea ore ...,vine apoi capcaunu ala de facuse-m actele si ma intreaba daca vreau sa schimb ceva la ea ,apoi zice vezi ca ai un bec pe dreapta de la poziti ars,il schimbam ,si eu ii zic ca merge doar sa ii dea o palma ca nu face contact .
revin,la test a fost ok ABS si restul ,mai putin cum ziceam AIRBAGurile care imi zice ca imi trebuie cumparata centura sofer protensionata (seabelt protensioner fault code B2292) si o eroare care zice (LAMP AIR BAG WARNING INDICATOR CIRCUIT SHORTED TO BATTERY )CIKA mai jos zice ,Check the instrument cluster connection ,
pe o fisa mika de piese zicea asa
centura protensionata 780 ron
semering planetara dreapta 80 ron ceva de genu,...,asta nu e acela de cauciuc care impiedika sa curga ulei ?ca la dacie asemanator
ulei ca cika e cam pe minim,, si asta 40 ron ,deci la 40 ron cat e 1 l itru ,ca am bagat castrol eu la ea ,
instrumente bord aici a pus capak era 3 070 ron
dar la ce sa il schimb nene,la fel si cu becu,merg bine toate la bord ,numai pt faptul ca a fost umblat in el si legat becul ala de altul ,ca in poza ,asta nu inteleg la iei ,de inchidere nu mi-a zis nimik ca am ,cu toate ca de cand a dat frigul asta nu mai merge inchisa dupa alarma,merge dupa alarma decat deschis ,si so alarmez,...,dupa cheia masini merge inchisa
ehh bine ca am scapat ieftin ...,ca ulei iau ,semering iau ,centura aia iau ,,darrr nu de aici ,cii din germanya si le pun tot acolo ca ies mai ieftin
by by lume eee