Azi am deszapezit cam 100m cu troiene cat masina. 50m la prietena la bloc, unde m-a prins ninsoarea si inca 50m la mine la bloc. Dupa ce ca eram deja intaratat ca lama nu a avut ce cauta prin zona unde sta prietena, s-a mai luat si o vecina de mine ca cica ii arunc zapada de pe locul de parcare pe cararea pe care se chinuise s-o faca. De aici pana la conflict verbal cu ceilalti 3 gospodari harnici din parcare nu a fost decat un pas, dar la urma ne-am calmat
Acu am iesit inca odata pe ziua de azi dupa tigari, pentru ca singurii bani ramasi dupa revelion ii aveam pe card si nu erau o suma suficienta pentru a-mi fi returnata de bancomat, deci drum la benzinaria cea mai apropiata.
Ce pot sa spun este ca este super fun de condus pe vremea asta, care, imho, e cea mai potrivita sa-ti inveti masina, sa inveti sa-i stapanesti meandrele, sa te obisnuiesti cu ideea ca odata si odata tot tre sa plece de fund in lateral si ca poti sa o controlezi foarte bine daca nu ai viteza excesiva.
On the other hand, noroc cu un vecin care mi-a tinut locul de parcare in scurta plimbare dupa tigari, altfel dormeam cu ea in brate in mijlocul strazii