ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

27 Dec 2007, 17:21

$1 scrie:$2..dar pedala mai avea...(versiune hatch)...

Serios? Credeam ca in momentul in care ajungi la viteaza mare pedala ramane in urma sau cade :P (Glumeam, evident, nu te supara pe mine!)

27 Dec 2007, 22:56

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2..dar pedala mai avea...(versiune hatch)...

Serios? Credeam ca in momentul in care ajungi la viteaza mare pedala ramane in urma sau cade :P (Glumeam, evident, nu te supara pe mine!)
la al meu nu cade ca e prinsa cu sarma de balotzi..:D

27 Dec 2007, 23:15

Ai facut bine, ca poxipolu' asta nu-i de treaba chiar cum il laudau aia in reclama :D

02 Ian 2008, 19:13

Iesit acu juma de ora cu masina (drum la prietena).

Este... genial. N-ai tractiune, n-ai aderenta, n-ai directie, e ca si cum ai pluti :lol:

Tot ce ai e volanu` si cutia de viteze manuala si frana de mana. Rulz :twisted:

P.S.: da, am ajuns intregi, si io si masina :lol:

02 Ian 2008, 20:12

subscriu. trageam de volan in stanga si in dreapta repede, si masina tot inainte mergea... din fericire la frane isi pastra directia si nu fugea de fund.

04 Ian 2008, 01:55

Azi am deszapezit cam 100m cu troiene cat masina. 50m la prietena la bloc, unde m-a prins ninsoarea si inca 50m la mine la bloc. Dupa ce ca eram deja intaratat ca lama nu a avut ce cauta prin zona unde sta prietena, s-a mai luat si o vecina de mine ca cica ii arunc zapada de pe locul de parcare pe cararea pe care se chinuise s-o faca. De aici pana la conflict verbal cu ceilalti 3 gospodari harnici din parcare nu a fost decat un pas, dar la urma ne-am calmat :lol:

Acu am iesit inca odata pe ziua de azi dupa tigari, pentru ca singurii bani ramasi dupa revelion ii aveam pe card si nu erau o suma suficienta pentru a-mi fi returnata de bancomat, deci drum la benzinaria cea mai apropiata.

Ce pot sa spun este ca este super fun de condus pe vremea asta, care, imho, e cea mai potrivita sa-ti inveti masina, sa inveti sa-i stapanesti meandrele, sa te obisnuiesti cu ideea ca odata si odata tot tre sa plece de fund in lateral si ca poti sa o controlezi foarte bine daca nu ai viteza excesiva.

On the other hand, noroc cu un vecin care mi-a tinut locul de parcare in scurta plimbare dupa tigari, altfel dormeam cu ea in brate in mijlocul strazii :lol:

04 Ian 2008, 12:39

Pe unde sunt prin Bucuresti locuri de dat cu frana de mana. Dar sa nu fie drum public si nici interzis masinilor. Nu de alta dar merge de minune acum.

De sapat am sapat si eu, vreo 30 de m, la serviciu, sa bag masina din strada. Si fiindca am fost primul m sapat mai mult, ca sa mai aiba si alti colegi loc in spatele meu.

04 Ian 2008, 18:57

Locuri sunt destule. De la IKEA, Carrefour, Metro, zona gradinei zoologice, sunt destule zone. Eu de ex cu tractiune spate pot face mici derapaje oriunde, in orice giratoriu daca e goala zona si daca am spatiu la viteza mica fara sa deranjez pe nimeni si practic cu singurul risc de a mi-o lua fundul pe dinainte :lol: , dar niciodata nu am fortat atat de mult incat sa ma ia prin surprindere. Zilele astea nu am iesit pentru ca imi e ca nu voi mai gasi loc de parcare, dar prima zapada din an m-a prins cand ma intorceam de la Poiana Brasov cu cauciucuri de vara...a 2-a zapada eram in Bucuresti si am fost cum am zis, pe la Ikea, Carrerour, pe la Zoo ca au niste curbe frumoase chiar acolo.

04 Ian 2008, 20:12

eu de cand a nins fac scheme cu frana de mana la munca prin curte, am chiar un minicircuit facut.Pana acum am reusit sa ma ating de 2 ori in mormanele de zapada :lol:

04 Ian 2008, 20:33

In targu jiu pe digul Jiului e o portiune (fosta piata) lunga de aprox 1km si lata de 150m. E pietris pe jos. Dar dupa ce nige 10 cm e patinoar de masini acolo. Nu este nici drum public, nici interzis masinilor. E proprietatea hidrocentralei. Politia nu are cum sa sanctioneze pe cei ce se dau acolo. Iar cand e zapada e plin. E cam riscant ca sunt prea multi, si multi care nu stiu. Si trebuie sa te uiti in toate partile sa nu vina vre-un "meserias".
Din cate stiu eu, la carrefour si in parcarile de la supermarketuri este parcare (apartine de drum public, iar politia poate sa amendeze).

08 Feb 2008, 15:58

Da, cred ca te poate amenda, dar te uiti si tu inainte sa te apuci de patinaj artistic in jur :lol: ! ca daca faci asta chiar in fata masinii de politie, e cam nasol :lol: !

Si asa, nu stai 1000 de ani intr-un loc.

Acum 2-3 saptamani, cand a dat prima zapada, veneam de la munte, m-am oprit in IKEA ca imi era foame si imi era lene sa mai fac ceva pe acasa. La iesire era un FORD TRANSIT!! care facea drifturi pe acolo, cand a intrat in gogosi m-am alaturat si eu. Si ne roteam pe acolo, ne faceam cu mana din masini. A fost un moment FORD foarte frumos! :lol:

Re: Liniute, depasiri, scheme si manevre in trafic

08 Feb 2008, 16:02

M-am dat ultima oara pana mi s-a facut rau :))

Re:

09 Feb 2008, 11:06

$1 scrie:$2a, cred ca te poate amenda, dar te uiti si tu inainte sa te apuci de patinaj artistic in jur :lol: ! ca daca faci asta chiar in fata masinii de politie, e cam nasol :lol: !

Si asa, nu stai 1000 de ani intr-un loc.

Acum 2-3 saptamani, cand a dat prima zapada, veneam de la munte, m-am oprit in IKEA ca imi era foame si imi era lene sa mai fac ceva pe acasa. La iesire era un FORD TRANSIT!! care facea drifturi pe acolo, cand a intrat in gogosi m-am alaturat si eu. Si ne roteam pe acolo, ne faceam cu mana din masini. A fost un moment FORD foarte frumos! :lol:

trebuia sa bagi un film...

09 Feb 2008, 11:21

Primeai premiul Oscar pentru regie :)

01 Mar 2008, 18:16

Slaba activitate pe postul meu preferat. Fordistii, v-ati cumintit copilasi?
Am incercat si eu cu baba mea pe GPL ceva liniute, chestiute, mi-o iau normal de la toti.
Ce imi place la drum intins ca nu se pot tine Loganistii dupa mine.
Mirati tare baietii cand trece baba cu 140 pe langa ei :D

02 Mar 2008, 02:07

pey la ce aerodinamica are loganu' (o cladire cred ca e mai aerodinamica) cred si eu... :)) :P

02 Mar 2008, 14:52

Da, daca de exemplu golanul de 1.6 nu trage rau de pe loc, la viteza deja nu prea mai face fata.(cel putin raportat la a mea)

03 Mar 2008, 11:42

$1 scrie:$2a, daca de exemplu golanul de 1.6 nu trage rau de pe loc, la viteza deja nu prea mai face fata.(cel putin raportat la a mea)

Hai mai Maximilian ca eu am mers cu masina ta am vazut cum trage nu cred eu ca iti sta in fata pana la 150,apoi poate se duce usor usor.Exemplu ieri ma grabeam sa vin la Bucuresti si pe Dn1 aglomerat ca la balamuc si tot crosetam in linistea mea cand se gaseste un cocos cu A6 3.0 diesel(cred ca era quattro ca avea evacuare dubla) cu 2 fete in masina evident ca altfel nu era cocos sa ma harjoneasca pe mine,pe portiuni scurte eram lipit de el dar pe portiuni libere se ducea racheta.Am reusit sa-l izbavesc de abia in otopeni,cand a venit nervos si m-a intrebat ce motor ai frate? 1.6 GPL :)) A facut ochii mari,fetele alea zambeau ironic in spate.BIne nu zic acum ca mama ce l-am facut pe ala doamne fereste masina aia e racheta dar el a vrut sa fie cocos si nu prea i-a iesit cu barca aia printre masini.

04 Mar 2008, 20:12

Aaa, nici eu nu cred ca sta in fata mea. Singura data cand mi-am luat-o de la un Logan 1.6 a fost cand aveam 4 oameni in masina si nu mergea bine o bujie. Am zis asa, ca idee ca nu e chiar inofensiv la demaraj. :D De pe loc insa daca mai discutam, la viteza nu prea cred ca mai are ce sa povestim.

05 Mar 2008, 13:55

Max! imi esti dator cu o liniuta.... ca am pierdut startul si m-am facut de ras. Si nu cred ca ma lasi chiar asa mult in urma...

06 Mar 2008, 14:36

Facem, facem, loc sigur sa fie!:))(si mai exact sa fie liniuta mai lunga de 50 de metri:D )

06 Mar 2008, 14:56

Dar nici prea lunga... ceva gen sa atingem max 110-120km/h.

06 Mar 2008, 15:05

Cam asa ceva. :D

06 Mar 2008, 16:53

Asteptam inregistrarea evenimentului si comentariile de rigoare =D> =D> =D>

Fiesta1.25i, promitem sa nu radem de tine :D

06 Mar 2008, 17:04

$1 scrie:$2Fiesta1.25i, promitem sa nu radem de tine :D

Poti sa-mi spui MultiJet 1.3 atunci.

06 Mar 2008, 22:56

:D Pei timpii dati 0-100 km/h la 1.25 Fiesta si la 1.3 Multijet Fiat Punto care sunt?

Acum pe bune, liniutele nu le cauti, se intampla, poate pe la vreo intalnire Ford, cine stie, sau poate se va face vreo nationala pe un aeroport.

06 Mar 2008, 23:49

ma bag si eu...:P

07 Mar 2008, 03:47

daca e vorba de liniute.....nu ma uitati...Please!!! :D

07 Mar 2008, 03:49

Imagine
vreau si eu!!! :-t

07 Mar 2008, 10:13

$1 scrie:$2aca e vorba de liniute.....nu ma uitati...Please!!! :D

Ba pe tine te uitam, avem si noi orgoliul nostru pe care nu vrem sa-l automutilam :(( :((
Răspunde