Hai sa va mai povestesc o aventura cu o masina SH.
Ma-am hotarat acum cativa ani sa cumpar masina unui vecin pe care o stiam, o vedeam aproape zilnc, le spalam amandoi odata in spatele blocului, etc.
Fiind vecini si eu cam stramtorat financiar in perioada aceea, am zis sa facem actele mai tarziu. Am fost dupa vreo doua luni si i-am facut verificarea tehnica la un service unde cunosteam si eu pe cineva, toate bune si frumoase, multumit de masina, etc.
Dupa alti doi ani, trebuia verificare tehnica din nou si zic hai sa facem si actele.
La RAR cum au deschis capota motorului, imi zice tipul de acolo: sefu' asta nu e motorul masinii. Am crezut ca fac infarct acolo. Normal, m-am luat tare de ei crezand ca vor ceva spaga, eu rau la el: domnu' cum poti sa zici asa ceva, uita-te si tu la serie, e aceeasi cu cea de pe carte, talon.
Zice tipu, este aceeasi dar caracterul pansoanelor nu este al nostru

. Si aveau dreptate. Mi-au aratat caracterele pansoanelor tip RAR si intr-adevar nu se potriveau.
Stiam ca vecinul nu schimbase nimic la masina cat a avut-o el, i-am povestit totul si ne-am dus impreuna la tipul de la care o cumparase el. Ala normal ca a zis ca 'nu io bre, n-am facut nimic, ce stiu eu ce-ati facut voi la masina, imi bag cenzura in ea de masina, am vandut-o acum 5 ani si voi veniti acum la mine.
Am aflat povestea masinii de la altcineva care il cunostea pe tipul ala si ne-a zis ca intr-o iarna l-a prins gerul cu apa in motor si i-a crapat blocul motor. A luat tipul altul de la dezmembrari, i-a sters seria si a pansonat cu pansoane de la el de la servici. Smecheras fiind, cand a vandut masina vecinului, i-a zis ca el se ocupa de acte la RAR, are pe cineva acolo si i-a adus cartea de identitate completata, tot in regula.
Bineinteles ca a trebuit sa cumpar alt bloc motor, alergatura multa, timp pierdut, nervi consumati, etc.
Asa ca la cumpararea unei masini SH esti expus la tot felul de situatii neplacute.