de forbidden27 » 06 Mar 2008, 12:13
Asta tine numai de politica firmei, daca firma tine la imaginea ei, face masini bune si in Zanzibar, Renault pt mine este o firma care deja nu se mai respecta, scoate pe piata tot felul de cascarabete ieftine care lasa mult de dorit si la calitate si la dotari. Deja multi se plang de calitatea masinilor, nu sunt rezistente, nu sunt fiabile, motoare cu performante scazute dar cu niste preturi mult mai mici decat concurenta.
Uitati-va pe mobile.de si veti vedea ce preturi au genul asta de masini la revanzare.
Pana acum Ford a tinut la imaginea firmei, slava domnului a scos masini foarte bune, nu sunt tocmai ieftine, dar nici nu poti compara un Clio cu un Focus.
Alt fenomen la care nu prea ne gandim, este tara in care aceste masini ruleaza. Noi avem soselele care este, vorba lui Marean, pe orice sosea rulam cu ele sar pietre, noroi si toate cele pe dedesubt, le rupem prin gropi si cratere, altii au autostrazi si sosele spalate cu detergenti, fac service-ul numai in locuri autorizate unde lucreaza oameni care stiu sa respecte clientul.
Si cand ne sare vopseaua de pe masina e de vina producatorul ca face masini special manarite pt europa de est.
Si treaba cu prietenul din germania cu masina de 16000 de marci e normala, ei nu prea cumpara second-handuri.
E valabila si pentru Romania treaba asta, am un coleg care are un Mondeo din 2006 cu numai 6000km la bord luat cu 18.000 si nu gaseste pe nimeni sa o dea cu 13.000.Dar este modelul vechi, deja a iesit noul Mondeo, are motorul de 1.8 benz. 110cp(nu prea e dorit de nimeni motorul asta).
L.E. Stim multi dintr-e noi ca Mercedes face anumite componente in Romania si e Mercedes. Nu cred ca acele componente sunt destinate pietelor din est, deci cine vrea sa faca produse de calitate le face si in Romania.
-Ford Kuga 2.0Tdci 180 CP; Titanium, Ruby Red, 2016
-Ford Mondeo MK4 1.8Tdci 125cp Trend, 2008
-Ford Focus MK2 1.6 Tdci 90cp, 2007
-(Ex) Ford Sierra 2.0 1985 aka Logan Killer
-
Thunder Tiger MTA-4-
Losi XXL2