Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Subiect închis

Stabilirea locatiei pentru intalnirea de pe 22 martie Bucuresti

Chestionarul s-a închis pe data de 21 Mar 2008, 22:25

Academia Militara
44
67%
Sala Polivalenta
22
33%

Voturi totale : 66

Re: Intalnire 22 martie Bucuresti. Stabilirea locatiei

18 Mar 2008, 16:01

$1 scrie:$2Hai ma nu ma mai amaratzi si voi si asa mi-am gasit azi masina facuta de comanda :(

cum adica? ce a patit masina?

18 Mar 2008, 16:41

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2ambata, inainte sa vin la intalnire, voi trece pe la Polivalenta pentru ca e in drum. Daca e liber, vin si-l iau pe Cornel sa vada si el :)). Uite, ii dau voie sa mai ia o persoana. Facem pariu ca o ia pe Dana?

Eu nu merg la Polivalenta pt k habar n`am .....asa pana la Acdemie mai stiu 1-2 semafoare =))
Eu zic mai bine sa ne intalnim toti la CP si sa mergem in sir pana la Academie :))
Hai ma nu ma mai amaratzi si voi si asa mi-am gasit azi masina facuta de comanda :(

chiar....ce a patit buburuza? lu` JETu` meu deja incepuse sa ii placa...era in limba dupa ea...si la propriu si la figurat...

18 Mar 2008, 18:15

$1 scrie:$2ambata, inainte sa vin la intalnire, voi trece pe la Polivalenta pentru ca e in drum. Daca e liber, vin si-l iau pe Cornel sa vada si el :)). Uite, ii dau voie sa mai ia o persoana. Facem pariu ca o ia pe Dana?

Eu nu merg la Polivalenta pt k habar n`am .....asa pana la Acdemie mai stiu 1-2 semafoare =))
Eu zic mai bine sa ne intalnim toti la CP si sa mergem in sir pana la Academie :))
Hai ma nu ma mai amaratzi si voi si asa mi-am gasit azi masina facuta de comanda :(

E buna ideea sa ne intalnim la CP la o ora si sa mergem la destinatia finala
Mi se pare chiar foarte interesant :D

AStept pareri :D

18 Mar 2008, 18:18

$1 scrie:$2eci pana la urma unde ramane? Casa poporului e cel mai bine :D, nu sunt din bucuresti si nu il cunosc foarte bine

daca vrei ne intalnim undeva si mergem impreuna :D fac eu pe ghidu numai sa se stabileasca unde :D
daca vrei da pm cu nr tau de tel ca sa vb

18 Mar 2008, 18:38

Nu avem cum ne intalni la CP pentru ca sunt gardulete acolo inca de saptamana trecuta, deci nu avem unde astepta. Presupun ca toata lumea stie sa ajunga la unirii. Am facut, in topicul destinat intalnirii ce a avut loc saptamana trecuta, un desen cu calea de urmat de la unirii pana la academiei. Il caut imediat si dau link spre el.

Later Edit: ACESTA este linkul.

18 Mar 2008, 18:51

$1 scrie:$2u avem cum ne intalni la CP pentru ca sunt gardulete acolo inca de saptamana trecuta, deci nu avem unde astepta. Presupun ca toata lumea stie sa ajunga la unirii. Am facut, in topicul destinat intalnirii ce a avut loc saptamana trecuta, un desen cu calea de urmat de la unirii pana la academiei. Il caut imediat si dau link spre el.

Later Edit: ACESTA este linkul.

nu vreau sa pun paie pe foc, dar chiar daca sunt gardulete, e prima banda pe toata circumferinta semicercului din piata care e parcare....sapt trecuta acolo ne-am intalnit noi vreo 4....a fost mai nasol ca era si intalnirea calibristilor....dar tot am avut loc...deci daca mai sunt 2-3 necunoscatori de Bucuresti ar putea cineva sa dea o raita daca are drum prin zona....eu de exemplu, pana sa vina Dana..am dat 7 tururi de piata...

18 Mar 2008, 18:53

Pe tine te intelegem, a zis Dana ca esti de gaşcă. :))

Acum serios, eu nu stiu care va fi regimul de circulatie in zonă sâmbătă.

PS. Eu sper sa vin cu o surpriza la intalnire, dar nu pot spune inca despre CINE e vorba :).

18 Mar 2008, 21:09

Mihai Leu? :-O :))

18 Mar 2008, 21:25

da sper sa fie masinutza gata sapt asta si o sa ma prezint si eu :)

18 Mar 2008, 21:26

tineti-va ca vine CIA fratilor :D

la intalnirea asta vreau sa vin si eu neaparat (pe asta o votasem si initial) daca gratarelul a picat asta e :-S trec pe la Cocosatu' si vin cu mici sa va curga balutele si sa muriti de ciuda ca n-ati vrut gratarel :P

18 Mar 2008, 21:29

Exact :P si o sa imi iau tinuta de FBI B-)

18 Mar 2008, 21:32

nu ma face ca vin la costum si te fac de ras :P

18 Mar 2008, 21:34

hai sa vedem care vine la costum ca eu oricum vin zilnic la serviciu asa :P si in ziua aia tot dupa ce vin pe la voi plec la munca asa ca.. te tine??? :D

18 Mar 2008, 21:55

$1 scrie:$2PS. Eu sper sa vin cu o surpriza la intalnire, dar nu pot spune inca despre CINE e vorba :).

Costel Busuioc! @-)

$1 scrie:$2itesc si ma minunez ce de cavaleri printre noi... :D Ori o fi astenia de primavara? :-? Daca eram si io mai tanar macar cu vreo 2 zile...dar asa...

Si sa fi fost si doamna plecata... ;)

18 Mar 2008, 21:57

E buna ideea sa ne intalnim la CP la o ora si sa mergem la destinatia finala
Mi se pare chiar foarte interesant :D

AStept pareri :D

Mie imi convineeeee k oricum nu stiu sa ajung la Academie :))) si nici la Polivalenta ....Helppp :((

18 Mar 2008, 22:00

$1 scrie:$2emnez prezent si in condica intalnirii de pe 22 fie pe jos fie cu masina daca termin actele ;)

Hai vino cu fiesta sa le facem si lor cunostinta :-"

18 Mar 2008, 22:03

$1 scrie:$2xact :P si o sa imi iau tinuta de FBI B-)

Lucrezi la Fabrica de Blide si Ibrice ?
=)) =)) =))

18 Mar 2008, 22:03

offf azi am fost sa-mi mi`o spal pe Scufi si m-am trezit cu ditamai zgarietura pe coltul hayonului si e luata toata vopseaua pana la tabla :(( :(( ...Sigur cineva cu o masina mare gen jeep ma lovit k una normala nu ajungea asa sus sa mi`o zgarie si am vb cu aia de la casco k sa -mi fac si mi-a zis k ma costa 100 de euro fransiza pe fiecare eveniment(k asta e noua conditie a societatilor de asigurari) +600 euro casco :-S ....Ma gandeam s-o vand :D

18 Mar 2008, 22:06

$1 scrie:$2u ma face ca vin la costum si te fac de ras :P

ashaaaaaaaaaaa veniti la costum k si eu vin la tinuta "bussines" :> :))

18 Mar 2008, 22:29

$1 scrie:$2fff azi am fost sa-mi mi`o spal pe Scufi si m-am trezit cu ditamai zgarietura pe coltul hayonului si e luata toata vopseaua pana la tabla :(( :(( ...Sigur cineva cu o masina mare gen jeep ma lovit k una normala nu ajungea asa sus sa mi`o zgarie si am vb cu aia de la casco k sa -mi fac si mi-a zis k ma costa 100 de euro fransiza pe fiecare eveniment(k asta e noua conditie a societatilor de asigurari) +600 euro casco :-S ....Ma gandeam s-o vand :D

:( sry pt. ce ai patit.. si eu stau cu inima cat un purice cand stiu ca nu am mai spalat-o de ceva vreme si merg cu ea la spalat, ca sigur dau de o zgarietura noua pe ea.
In ceea ce priveste CASCO, nu toate sunt cu fransiza (sau franciza.. desi stiu ca asta are si alt sens), inca.
La 100euro, bani dati din buzunarul tau, mai bine ti-o faci singura, nu o sa te duca cu mult mai mult, daca mergi la o vopsitorie auto si nu service FORD.
Oricum te asteptam pe 22 .. si vedem noi cat de grav e si ce e mai bine sa faci.

P.S. Sa nu uiti sa dai pe la Politzie sa declari "accidentul". Avand nr. de provincie ai sanse mai mari sa fi trasa pe dreapta si sa constate acea zgarietura.

18 Mar 2008, 22:35

$1 scrie:$2emnez prezent si in condica intalnirii de pe 22 fie pe jos fie cu masina daca termin actele ;)

Hai vino cu fiesta sa le facem si lor cunostinta :-"

ca sa vin cu Fiestuca tre sa o astept si o sa ajung pe la 4 4juma...

18 Mar 2008, 22:43

da' ora? ora? ...n'o confirma nimeni? :-O ramine 15.00, ramine 16.00? :-?? ora fratilor, ora!!! ;) bagati oameni buni ora..., ora .... :-S in titlu...!

18 Mar 2008, 22:49

E as zice mai devreme dc se poate 13:00 sau 14:00 daca s-ar putea.

18 Mar 2008, 22:50

ora 15

19 Mar 2008, 10:02

$1 scrie:$2si sa nu uit....

Dana crede ca sunt de gasca...

...Daca te saruta data viitoare? =))

Legat de ora ...mie mi-ar placea si un 13-14

19 Mar 2008, 10:09

Pai voi nu duceti o viata sanatoasa? Nu mancati de pranz? La 15 e OK, acum se intuneca la 19. Sambata trecuta am spart gasca pe lumina. Dar nu va impiedica nimeni sa mergeti de la 13-14. :D

19 Mar 2008, 12:31

Primiti si un amarat de incepator :D cu o amarata de masinuta cu cateva zgarieturi :D (ca deh...asta e Bucurestiul :(( ) la acest eveniment din 22 martie :D ? nu cunosc pe nimeni :-S , sper sa fiu bagat si eu in seama :-" , care a-r fii ora oficiala al acestui eveniment?
Am votat Polivalenta ca i-mi place mai mult dar daca o sa iasa la Academie nu e probleama.
Multumesc

19 Mar 2008, 12:43

$1 scrie:$2...Daca te saruta data viitoare? =))

Sper ca nu era vorba de masini 8-}

Loco, din partea mea esti binevenit.

19 Mar 2008, 12:53

$1 scrie:$2u ma face ca vin la costum si te fac de ras :P

ashaaaaaaaaaaa veniti la costum k si eu vin la tinuta "bussines" :> :))

deci atunci e stabilit :D

19 Mar 2008, 12:56

$1 scrie:$2rimiti si un amarat de incepator :D cu o amarata de masinuta cu cateva zgarieturi :D (ca deh...asta e Bucurestiul :(( ) la acest eveniment din 22 martie :D ? nu cunosc pe nimeni :-S , sper sa fiu bagat si eu in seama :-" , care a-r fii ora oficiala al acestui eveniment?
Am votat Polivalenta ca i-mi place mai mult dar daca o sa iasa la Academie nu e probleama.
Multumesc

merem amandoi de manutza k si la mine e prima oara :"> :))
Subiect închis