$1 scrie:$2fff azi am fost sa-mi mi`o spal pe Scufi si m-am trezit cu ditamai zgarietura pe coltul hayonului si e luata toata vopseaua pana la tabla

...Sigur cineva cu o masina mare gen jeep ma lovit k una normala nu ajungea asa sus sa mi`o zgarie si am vb cu aia de la casco k sa -mi fac si mi-a zis k ma costa 100 de euro fransiza pe fiecare eveniment(k asta e noua conditie a societatilor de asigurari) +600 euro casco

....Ma gandeam s-o vand

sry pt. ce ai patit.. si eu stau cu inima cat un purice cand stiu ca nu am mai spalat-o de ceva vreme si merg cu ea la spalat, ca sigur dau de o zgarietura noua pe ea.
In ceea ce priveste CASCO, nu toate sunt cu fransiza (sau franciza.. desi stiu ca asta are si alt sens), inca.
La 100euro, bani dati din buzunarul tau, mai bine ti-o faci singura, nu o sa te duca cu mult mai mult, daca mergi la o vopsitorie auto si nu service FORD.
Oricum te asteptam pe 22 .. si vedem noi cat de grav e si ce e mai bine sa faci.
P.S. Sa nu uiti sa dai pe la Politzie sa declari "accidentul". Avand nr. de provincie ai sanse mai mari sa fi trasa pe dreapta si sa constate acea zgarietura.