Mitsubishi Lancer
Cu tristete va anunt ca pentru moment ma voi desparti de marca FORD(oricum stiti cum se spune " PRIMA IUBIRE NU SE UITA NICIODATA "). De pe 12.03 sunt proprietarul unui Lancer Clasic nou. Momentan nu am dat FOCUSUL, dar e "spre usa". Dotarile noii jucarii nu sunt departe de FOCUS: 1.6 16v, 98 cai, 6 airbag, ac automat, servo, volan/schimbator/frana mana din piele, cotiera("boala" mea), 4 geamuri electrice (cu impuls labutoanele soferului), portbagaj mai mare
. Masina este mai mare decat focusul, nu la fel de bine finisata, dar mai practica. Sunt bucuros ca am ramas la suspensie independenta si amortizoare mai tari(lucru care se simte la fiecare denivelare sau curba).Poze nu am apucat sa fac inca, dar voi reveni cat de curand.
Adi.
-

tzuckysor - Gold Member
- Maşina: focus 2008, 1.6 benzina, sedan

Pretul la cel nou pleaca de tot pe la 12.900 euroi (+tva), banuiesc ca tu ai zis 12.900 cu tva pretul de catalog la lancer clasic... de aici confuzia. Oricum, fain si clasicul... eu am stat mult pe ginduri acum 1 an sa aleg intre Fiesta ST 2.0 150 cp si Lancerul de 2.0 136cp cu pachet Evo.. volan de evo, praguri, spoiler, etc. Pretul era cam 16.000 pt ambele. In final am ales st-ul.. si ma intreb daca am facut alegerea corecta!
) ,cred ca baietii de acolo o sa aprecieze masina si or sa te ajute in legatura cu orice nelamurire
poate vii la o intalnire cu ea sa o vedem mai bine