acum 20 minute am ajuns acasa si este deja intuneric...nu am apucat inca sa fac nici o poza mai cu zoom

...poate maine dimineata...la dotarile pe care le are, pretul de 12900 fara taxa de prima inmatriculare si cu TVA inclus mi se pare imbatabil: aer conditionat automat(un soi de climatronic), 4 geamuri electrice, servo, volan+altele piele, 98cp, spatiu cat vrea "muschiu" tau (daca nu e de ajuns ia-ti un break), abs+ebd, jante aliaj, frana pe disc pe spate, faruri cu oprire automata, 6 srs airbag-uri(2 tip cortina), si cu riscul de a-mi pune multa lume de aici pe cap materialele din ea de calitate mai buna decat la focus(pe usi nu este acel plastic tare)...ce are in minus fata de focus sunt finisajele; se vede ca nu a fost gandita ca o masina de figuri si in nici un caz de lux; se pune accent pe practicitate si confort la condus(pentru mine f f f importanta cotiera

)...deja sunt membru mitsu.ro si incerc sa o coc de un parteneriat...
Lancerul vechi inca se vinde; din oct anul trecut nu au mai fost importate...urmatoarele vor veni din cate am inteles in mai... S-a trecut la denumirea Clasic probabil pentru a elimina astfel de confuzii