Flame Radulucian vs Ludicass
$1 scrie:$2acand haz de necaz la 100 cp cat am imi cam bat joc de pasaturi 1.9 siesel loganuri benzinare de 1.6 e mult mui sprinten ford !Dar voi comparati de ex o fiesta cu un bmw serial 3.E diferenta de la cer la pamanat.Sunt super fan infocat ford si nu as renunta la marca asta nerver - ever dar adevarul trebuie spus.In Tm daca te uiti pe strada din 10 fiesta 9 sunt conduse de femei.Pana si reclamele de la radio de la FORD se refere direct la domnisoaresi unii preiteni ma iau la baza , totusi ma salveaza cei 100 cp
jantele ce urmeaza sa le pun latime 225 si kitul de tuning ce urmeaza a fi pus pe ea (PS : ca sa nu mai arate a masina de gagigi);).Spor la condus fratilor.
Adica cum iti cam bati joc de Passaturi ,ca nu prea inteleg ? Le depasesti ? Tu pleci de la semafor primu si el e la 10 m in spatele tau ?

Acum ma prind de ce cand merg cu masina nevestemii (Passat 2.0 TDI-2007) la semafor mai vad cate vre-o dacie obosita rau ( gen 1300 ) care pleaca cu scartait de roti ... Soferul acelei Dacii crede ca daca pleaca primul isi rezolva treaba cu complexele ... Aha , ..., acum I get it !!! Sunt curios ce ar fi facut daca mi-as fi pus mintea cu el .
NEW FIESTA 1,25 / 75 HP - 2007
-
radulucian - Ford Freak