20 Mar 2008, 11:22
$1 scrie:$2acand haz de necaz la 100 cp cat am imi cam bat joc de pasaturi 1.9 siesel loganuri benzinare de 1.6 e mult mui sprinten ford !Dar voi comparati de ex o fiesta cu un bmw serial 3.E diferenta de la cer la pamanat.Sunt super fan infocat ford si nu as renunta la marca asta nerver - ever dar adevarul trebuie spus.In Tm daca te uiti pe strada din 10 fiesta 9 sunt conduse de femei.Pana si reclamele de la radio de la FORD se refere direct la domnisoaresi unii preiteni ma iau la baza , totusi ma salveaza cei 100 cp
jantele ce urmeaza sa le pun latime 225 si kitul de tuning ce urmeaza a fi pus pe ea (PS : ca sa nu mai arate a masina de gagigi);).Spor la condus fratilor.
20 Mar 2008, 11:47
20 Mar 2008, 12:01
$1 scrie:$2b]Raducu... A spus passat 1.9 tdi...si nu 2.0 tdi...! Adica 105 cp si nu 140cp! Fiesta lui Alex e o piesa rara..mai rara decit ST-ul..e o fiesta sport de 100cp. Nu are ce fuma din passaturile de 1.9.. asta daca isi pune el mintea cu ele!Ai 100 cp pe o masinutza de 1 tona.. plus niste setari sport! Nu te gindi la fiesta ta de 1.25 cind vrb de fiesta sport! Cit despre passatul sotiei tale, eu te astept la o liniutza cind vrei tu... promit sa fiu blind cu tine..
Banuiesc ca e cel de 140cp, nimic senzational... fie el si 4 motion.. ti-o cam furi la semafoare! Daca e cel de 170cp cu filtru de particule, mai rar intilnit, ne putem juca frumos!
si intra in joc experienta soferului!
20 Mar 2008, 12:20
20 Mar 2008, 12:37
$1 scrie:$2iesta e de femei ? Sa inteleg ca Loganu'-i de barbati ? Deci trebuia sa-mi iau Loganul ala pe motorina la banii investiti in masina ....
20 Mar 2008, 12:37
$1 scrie:$2b]Raducu... ne intrecem unde vrei tu..si cind vrei tu.. ca sa nu zici ca-s rau... uite, tu mergi normal cu buburuza, eu merg in marsarier !Stai linistit, nu ma pierd! Daca nu m-am pierdut eu ani de zile in Londra (sa vezi acolo trafic tatae
), crezi ca ma pierd in Bucuresti?! Ce naiba.. ! Aaaa, si sa stii ca navigatia a ajuns si in Moldova!
I pup you..!
PS: nu te supara, dar cind discuti pe un forum specializat, e bine sa iei in calcul ca lumea e destul de informata.. si nu se sperie daca tu spui passat 2.0 tdi! Apropos, citi cai are passatul sotiei? 140 sau 170? E 4 motion?
20 Mar 2008, 12:48
20 Mar 2008, 15:45
20 Mar 2008, 15:47
$1 scrie:$2b]Raducu... A spus passat 1.9 tdi...si nu 2.0 tdi...! Adica 105 cp si nu 140cp! Fiesta lui Alex e o piesa rara..mai rara decit ST-ul..e o fiesta sport de 100cp. Nu are ce fuma din passaturile de 1.9.. asta daca isi pune el mintea cu ele!Ai 100 cp pe o masinutza de 1 tona.. plus niste setari sport! Nu te gindi la fiesta ta de 1.25 cind vrb de fiesta sport! Cit despre passatul sotiei tale, eu te astept la o liniutza cind vrei tu... promit sa fiu blind cu tine..
Banuiesc ca e cel de 140cp, nimic senzational... fie el si 4 motion.. ti-o cam furi la semafoare! Daca e cel de 170cp cu filtru de particule, mai rar intilnit, ne putem juca frumos!
si intra in joc experienta soferului!
20 Mar 2008, 16:00
$1 scrie:$2b]Raducu.. stricam topicul omului aiurea! Ti s-a cam "muiat" passatul bag seama. Exact ce ziceam eu mai devreme, daca e mare, trebuie sa fie si tare! Nu-i intotdeauna chiar asa!
Cit despre navigatie, asta e termenul corect...tu ai pe masina sistem navigatie, adica un receptor, care utilizeaza GPS!
Nu e fiesta ST un ferrari...dar la capitolul demaraje, nu stiu daca din passatul 2.0 TDI-2007 tu apuci sa imi vezi numarul. Pe cuvint de onoare!![]()
Revenind: Ce nu-mi place la fiesta mea?! Ca e desconsiderata in trafic de cei cu passat, octavia, 407... asta pina la primul semafor..ca dupa se schimba brusc datele problemei!
20 Mar 2008, 17:04