Okay..uite si parerea mea.. In primul rand trebuie sa mentionez ca sunt stelist.
Asa..
#1) Decizia arbitrului a fost oarecum indreptatita.. atata timp cat el a anuntat ca daca se mai arunca un obiect intrerupe meciul, mi se pare normal ce a facut. DAR nu sa-l opreasca de tot (in sensul ca nu stiu daca mai e posibil acum sa se joace ultimele 20 minute, de la scorul 1-0 pentru Rapid..ceea ce ar fi alegerea normala atata timp cat nu se poate afla cine a aruncat si din ce tabara era). Asta asa ca solutie logica si normala, in cazul in care toata chestia nu a fost aranjata.. Dar pentru subiectivism, vedeti #2

#2) Cu parere de rau, toata treaba mi se pare aranjata. M-am saturat de cioban, pateaza imaginea Stelei, ar trebui sa dispara cat mai repede din Ghencea, din fotbalul romanesc, din Romania, din Europa, de pe Pamant, chiar si din galaxie. Cativa ani lumina distanta fata de el? Still not enough...
#3) Ma enerveaza (again) conducerea Stelei, care nici macar nu vrea sa accepte rejucarea meciului.. Macar atat.. N-avem nevoie de pomana. Preferam sa bata aia decat sa castigam la masa verde si sa-i aud pe toti cu "numai asa poate castiga Steaua, cu pomana".. Nu asa vreau sa castige echipa mea. Cata vreme va fi Becali la conducere, o sa-si bata joc de toti suporterii.
#4) Nu mi se pare corect fata de jucatorii Rapidului.. Eu nu as suporta sa alerg pana nu mai am rasuflare pe teren, doar ca o maimuta sa-si bata joc de munca mea, oricine si din oricare tabara ar fi. Asta e un alt motiv pentru care nu sunt de acord cu 3-0 la masa verde.
#5) Nu stiu cat de bun e un thread ca asta aici.. mereu o sa existe pareri diferite pe tema asta.. si o sa apara certuri inutile.