Re: "RAPID - STEAUA" Meci intrerupt in minutul 74
$1 scrie:$2ricum, mi se pare pertinent articolul semnat de Alin Buzarin pe site-ul GSP.
Da, e articolul ala unde am postat eu ca e penibil. Foarte prost articolul. Nu am inteles de ce "Bucureştiul nu e Roma şi nici FRF sau LPF nu e UEFA". Regulile sunt ACELEASI! Iar domnul Buzarin mai-mai ca nu spunea "aruncati, bă, cu ce vreti, arbitrul ar trebui sa isi vada de joc, nu de ploaia de obiecte".
$1 scrie:$2ucrurile sînt clare, faptele condamnabile, dar se pun cîteva întrebări. Simple, la care se aşteaptă răspunsuri clare şi punctuale.
- De ce mai există arbitru de rezervă?
Pentru a putea fi inlocuit arbitrul de centru sau unul dintre tusieri atunci cand respectivii nu mai sunt capabili fizic sau moral de a continua jocul. In acest caz puteau veni 500 de arbitrii, ceea ce era in tribune nu a fost pentru Deaconu, ci atat ii duce capul pe cercopitecii care cica incurajeaza echipa favorita.
- De ce meciul Poli-Rapid a continuat, deşi Ganea îl strînsese de gît pe tuşier?
Pentru ca arbitrul de tusa era un incompetent si un papa-lapte. Meciul trebuia intrerupt si Ganea trebuia exclus din viata sportiva sau trebuia sa primeasca vreo 22 de etape (parca asa era in regulament). Iar arbitrul tusier (Mavrodin, parca) trebuia sa il dea in judecata. Dar asa e la noi!
- De ce Deaconu, după ce fusese lovit, s-a dus tot în zona aceea, în faţa tribunei a doua? Nu-l împuşca nimeni, nu-l trăgea Blatter pe roată dacă relua jocul cu minge de arbitru de la cîţiva metri de locul de unde îl întrerupsese, unde proiectilele nu mai puteau atingă.
Aici a atins cotele penibilului. Cum ar fi, arbitrul nu are voie sa mearga pe tot terenul, trebuie sa ocoleasca spatiul din fata galeriei rapidiste ca, doamne-fereste, arunca aia cu brichete si nu vrem sa se intrerupa meciul. CAT DE PENIBIL SA FII SA SCRII ASTA??? Arbitrul NU trebuie sa fie restrictionat in a fi prezent IN ORICE zona a terenului, ce-i prostia asta cu "de ce nu a stat si el mai departe, ce naibii!?"?
- De ce Lovin, aflat la un metru de arbitru, în momentul fluierului final a sărit în sus de parcă luase Liga Campionilor?
Pai pentru ca atat il duce capul si pe el. Nu ati vazut ca a stat lipit de arbitru tot timpul. A cersit intreruperea meciului. Un idiot frustrat. Repet, sunt de acord ca fotbalistii Stelei sa fuga la cabine dupa ce arbitrul a incheiat partida, asta pt ca s-au evidat incidente intre jucatori sau chiar intre jucatori si cercopiteci ce ar fi putut intra pe gazon. Dar pana la luarea deciziei de terminare a partidei, jucatorii echipei Steaua stateau frumos intr-un mol undeva langa banca de rezerve sau, daca le era frica, la mijlocul terenului. Cum condamn atitudinea jucatorilor rapidisti de a-l brusca pe Deaconu.
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®

-
adicristea - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Citroen C4 Picasso 1.6 eHDI
- VIN: 00000000000000000