Stiu ca sa mai dezbatut si pe alte topicuri subiectul asta dar, va rog sa ma credeti ca de 3 zile stau si caut informatii si pareri pe net, pe diferite forumuri, pe cluburi (inclusiv pe Club Ford), etc. si nu stiu ce varianta sa aleg: anvelope de vara (de iarna) sau all season? Sincer, am citit atatea pareri pro si contra incat nici nu mai stiu ce sa caut. Ma hotarasc asupra unui model, apoi citesc o parere contra si ... o iau de la cap.
Vreau sa schimb si eu anvelopele si inca nu sunt hotarat ce sa iau.
Pana anul trecut am avut pe masina Vredestein Quatrac 2 (all season - 205/60/15), care s-au dus intre timp si pe care ulterior le-am schimbat la recomandarea unui "expert" cu niste prostii de cauciucuri fabricate sub licenta Michelin (Tigar - Made in Serbia). Mare teapa mi-am luat, ca nu sunt bune nici de draq.

!
La recomandarea unui prieten si prin cautarile mele pe net am gasit asta:
http://www.apco.ro/cgi-bin/apco/apco.cg ... duse&cat=1. Am luat legatura cu ei, vineri am drum in Bucuresti si urmeaza sa merg sa iau 4 bucati (daca nu ma razgandesc pana atunci

).
De care sa iau: de vara sau all season?Ajutati-ma sa iau o decizie. Vreau pareri si de spre alte firme nu tin sa fie musai Vredestein.
Cu respect.