Sufletel - nu uit, stai sa vina masina, mai e pana luni. Am ales trend cu ceva optionale (roata de rezerva mica, pachet fumatori, consola centrala+cotiera si vopsea metalizata).
Andy - am platit deja, am facut-o ieri, cu incepere de azi, am zis ca fac o afacere, ca mi-o da azi. EU nu m-am dus pe recomandarea dealerului, de-al dracu, la cate am patit...
La Generali, a costat 710E + 410 lei (RCA) in care am full casco, inclusiv asigurare pt pierderea cheilor, dar cu fransiza de 100E.
Oricum, povestea continua asa: tb sa platesc ieri si azi sa am masina. M-am dus ca o floare cu un card in mana (stabilisem ca ultimii 5k euro ii platesc de pe card) si de aici a inceput spectacolul, POS-ul lor e de fapt ceva antic un fel de matrita care-ti trece pe o hartie datele de pe card. Dar in felul asta nu0-ti ia banii instant ca un POS normal, tb sa mearga ei la banca, sa faca nu stiu ce, sa verifice daca-s banii in contul lor...
Si cum traim in epoca de piatra si, desi mie mi-au plecat banii din cont, lor le e frica ca nu le ajung in cont, nu-mi dau masina pana nu au confirmarea banilor in cont. Asa ca sper ca luni sa fie, desi speram sa fie cat mai repede.