Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Re: FF2 Face-lift

27 Mar 2008, 21:05

Sa nu uiti de poze ceva.Ce nivel de echipare ai ales?

27 Mar 2008, 23:13

pe http://www.ford.ro a aparut prezentare & configurator la FF cu facelift

enjoy

27 Mar 2008, 23:35

$1 scrie:$2m o intrebare, mai gasesc undeva Casco fara fransiza? Din cateva telefoane am aflat ca BT ar fi cei mai ieftini, ~730E la 16030 valoarea masinii, dar au fransiza obligatorie 100E.

La mine e fara fransiza. Am incheiat cu RAI, la recomandarea dealerului.. Si pot si eu sa arunc o vorba buna pentru ei, am avut un mic accident si pentru reparatie n-am avut nicio treaba cu asiguratorul.. Doar m-am dus la constatare sa-mi dea deviz de reparatie. In rest s-a rezolvat service-ul cu ei, au gasit si alte chestii de inlocuit, au facut poze, au trimis la asigurator... Eu n-am avut deloc probleme cu ei..

28 Mar 2008, 10:07

Sufletel - nu uit, stai sa vina masina, mai e pana luni. Am ales trend cu ceva optionale (roata de rezerva mica, pachet fumatori, consola centrala+cotiera si vopsea metalizata).

Andy - am platit deja, am facut-o ieri, cu incepere de azi, am zis ca fac o afacere, ca mi-o da azi. EU nu m-am dus pe recomandarea dealerului, de-al dracu, la cate am patit...
La Generali, a costat 710E + 410 lei (RCA) in care am full casco, inclusiv asigurare pt pierderea cheilor, dar cu fransiza de 100E.

Oricum, povestea continua asa: tb sa platesc ieri si azi sa am masina. M-am dus ca o floare cu un card in mana (stabilisem ca ultimii 5k euro ii platesc de pe card) si de aici a inceput spectacolul, POS-ul lor e de fapt ceva antic un fel de matrita care-ti trece pe o hartie datele de pe card. Dar in felul asta nu0-ti ia banii instant ca un POS normal, tb sa mearga ei la banca, sa faca nu stiu ce, sa verifice daca-s banii in contul lor...
Si cum traim in epoca de piatra si, desi mie mi-au plecat banii din cont, lor le e frica ca nu le ajung in cont, nu-mi dau masina pana nu au confirmarea banilor in cont. Asa ca sper ca luni sa fie, desi speram sa fie cat mai repede. :(

28 Mar 2008, 12:21

Lasa nepot, "rabdarea e o virtute"....yeah, right!

02 Apr 2008, 12:36

E adevarat ca rabdarea e o virtute...dar deja astia intrec orice limita. :(
Am fost joi seara si am platit la un POS antic.
Ei bine, nici azi nu am masina, am banii blocati pe card, nu am acces la ei, de la banca mea imi spun ca tb ca BDT sa ceara banii, BDT-ul imi spune ca ei au cerut deja banii si dureaza intre 5-7 zile lucratoare, si eu nu stiu ce sa mai cred. Cert e ca nu ma inteleg cu ei, desi eu mi-am respectat partea mea, ei sustin ca procedura nu le da voie sa-mi dea masina pana cand n-au banii in cont. Ce dracu sa mai fac, stau ca fraierul si nu stiu ce si cu cine sa mai vorbesc?

In alta ordine de idei, am aflat ca "minunata" alarma originala Ford nu are decat senzori volumetrici pt interior, dealerul mi-a zis ca nu are si de proximitate sau altceva, am vazut masina, e pregatita, tb sa-i puna numere si sa mi-o dea. Dar...procedurile...

02 Apr 2008, 12:43

ROMANIA

02 Apr 2008, 13:04

Faza cu numerele se rezolva pe loc, cand o ridici. Asa ca du-te peste ei :D

02 Apr 2008, 14:14

@nepot: daca tot ne-ai spus ca ai alarma originala ford pe masina...poate ne spui, te rog frumos, si daca iti functioneaza modulul confort de ridicare automata a geamurilor electrice atunci cand inchizi masina cu butonul de inchidere de pe cheia masinii!

Merci!

02 Apr 2008, 14:28

$1 scrie:$2nepot: daca tot ne-ai spus ca ai alarma originala ford pe masina...poate ne spui, te rog frumos, si daca iti functioneaza modulul confort de ridicare automata a geamurilor electrice atunci cand inchizi masina cu butonul de inchidere de pe cheia masinii!

Merci!

Cu mare placere, numai ca n-am masina. :(
Si nu cred, pentru ca aia era valabila doar daca aveam toate geamurile electrice, cel putin asa am inteles.

02 Apr 2008, 14:30

Da, optiunea de inchidere a geamurilor din telecomanda merge doar daca ai toate geamurile electrice.

02 Apr 2008, 14:41

Si daca am doar geamuri electrice fata (asa cum e cazul meu si nu doar al meu) si vreau sa se "intample" cum procedez, adica ce alternative exista (in afara situatiei de a-mi monta o alarma care are aceasta specificatie, pentru ca nu sunt "pentru" alarma)?

02 Apr 2008, 15:03

$1 scrie:$2i daca am doar geamuri electrice fata (asa cum e cazul meu si nu doar al meu) si vreau sa se "intample" cum procedez, adica ce alternative exista (in afara situatiei de a-mi monta o alarma care are aceasta specificatie, pentru ca nu sunt "pentru" alarma)?

Nu prea exista..

02 Apr 2008, 16:15

mariusake: am sa testez asta seara cand ajung acasa daca se ridica geamurile cand incui masina de la cheie si postez aici rezultatul. Nu inteleg prea bine cum vrei sa mearga chestia asta daca nu ai toate geamurile electrice (daca geamurile spate sunt actionate doar mecanic (manivela)...).

nepot: nu poti sa vorbesti cu banca ta sa vezi care e situatia platii? incearca sa intrebi: daca banii au plecat din contul tau? au fost trimisi catre banca BDT-ului? banca respectiva a alocat plata catre contul BDT-ului?

02 Apr 2008, 19:17

...stati linistiti, bancilor le place sa se ,,joace,, cu banii clientilor...

03 Apr 2008, 10:19

testat incuiat masina cu geam deschis si....geamul a ramas deschis :( . Nu am asteptat prea mult sa vad ce se intampla dar cat am asteptat, nu s-a intamplat absolut nimic. Sigur, uitandu-ma mai tarziu peste dotarile masinii nu am gasit cum ca ar avea modulul pentru inchidere automata a geamurilor asa ca....nimic surprinzator.

03 Apr 2008, 10:47

gfocuss - le-o place, dar nervii meu ce vina au? Tot sun la dealer si ma asigura de intreaga lor compasiune, nu am nevoie de ea, am nevoie sa-mi dea masina.
Mihai79 - la ultima intalnire a fordistilor era cineva care avea alarma si modulul asta, dar parca tb sa tina mai mult pe buton ca sa inchida si geamurile, eu zic sa mai incerci.
Am vorbit la banca mea, fiind vorba de o plata prin POS, cica-s alte proceduri, deocamdata banii aia apar ca fiind pe "hold" la mine pe card, urmand ca, la cererea dealerului sa fie virati. Dealerul m-a asigurat ca a facut toate demersurile necesare, si ca tot ce avem de facut e sa asteptam. :(

03 Apr 2008, 18:20

..inchiderea geamurilor din cheie e posibila numai la optiunea cu 4 geamuri electrice..

03 Apr 2008, 23:50

sa o stapanesti sanatos :D vad ca incep sa se inmulteasca focusurile cu facelift :)

07 Apr 2008, 12:42

Finally, azi la 5 ma duc sa o iau!
Ce tb sa-mi mai dea? (pe langa masina si chei) :)
Sunt obligati sa-mi mai dea trusa de prim ajutor, becuri etc.?
Si...cum pun motorina in ea, am citit ca nu are capacel care se desurubeaza, pur si simplu deschid usita de la rezervor cu mana si alimentez?:)

07 Apr 2008, 12:53

Păi tb să-ți dea kit cu trusă medicală+stingător + bla bla (pachetul legislativ parcă-i zice) + set becuri.
Manual, garanție, știe el ce anume.
+ce ai negociat tu.

Cu motorina nu știu cum e. Oricum te prinzi tu la fața locului, nu cred că e rocket science :D

07 Apr 2008, 12:59

Bine nepot! Bafta!
Eu am primit: trusa de prim ajutor, trusa de prim ajutor-masina (adica surubelnita, becuri de rezerva etc.), acte (inclusiv hartiuta pe care scrie ce emisii are masina, manual, carte service etc.).
Pentru alimentare, indeed nu exista capac de desurubat. Exista usita aia care face parte din caroserie care se blocheaza in momentul in care incui usile. In rest exist ca un fel de capac care se deschide automat cand bagi furtunul de alimentare (daca bagi furtunul care trebuie). Apropos, trebuie sa iti dea si o mica palnie pentru cazul in care vrei sa bagi motorina din canistra. E o palnie facuta pe masura, ca sa intre in capacul de la rezervor. Altfel nu cred ca poti alimenta din canistra.
Succese si sa ne dai de stire cum e.

PS. Atentie la frane! Prima data cand am apasat frana m-am repezit catre volan sa musc din el. Sunt foarte sensibile.

07 Apr 2008, 13:14

Deschizi usa de la rezervor si ai un capac de plastic ce se desurubeaza. O sa auzi un tzac-tzac. Bagi motorina si dupa aia insurubezi la loc pana auzi iar un tzac-tzac.

07 Apr 2008, 13:16

$1 scrie:$2ine nepot! Bafta!
Eu am primit: trusa de prim ajutor, trusa de prim ajutor-masina (adica surubelnita, becuri de rezerva etc.), acte (inclusiv hartiuta pe care scrie ce emisii are masina, manual, carte service etc.).
Pentru alimentare, indeed nu exista capac de desurubat. Exista usita aia care face parte din caroserie care se blocheaza in momentul in care incui usile. In rest exist ca un fel de capac care se deschide automat cand bagi furtunul de alimentare (daca bagi furtunul care trebuie). Apropos, trebuie sa iti dea si o mica palnie pentru cazul in care vrei sa bagi motorina din canistra. E o palnie facuta pe masura, ca sa intre in capacul de la rezervor. Altfel nu cred ca poti alimenta din canistra.
Succese si sa ne dai de stire cum e.

PS. Atentie la frane! Prima data cand am apasat frana m-am repezit catre volan sa musc din el. Sunt foarte sensibile.

Tu ai primit in Cehia, mie mi-e ca o sa-mi lipseasca din ele, eu mai am de primit printre altele anexa (cu dotarile tehnice) de la contract (cica nu o aveau ca nu se lansase oficial), am cerut macar sa stiu ce alarma am primit (si mi-a zis ca e originala, dar ca are doar senzori volumetrici)...in rest nu prea are ce sa lipseasca.
Altceva, imi sar capacele de roti? Tb sa le fixez cu ceva? Nu de alta, dar la dacia mea le pierdeam intr-o veselie.

P.S. Deja am o gramada de abtipilduri de pus pe geamuri, ala de la RCA, unul de la unii care-mi duc masina gratis la service (daca eu sunt accidentat sau inconstient suna politia la nr ala de pe geamul masinii) si in cele din urma (dar nu ultimul) cel cu "clubford". :)

07 Apr 2008, 13:20

$1 scrie:$2eschizi usa de la rezervor si ai un capac de plastic ce se desurubeaza. O sa auzi un tzac-tzac. Bagi motorina si dupa aia insurubezi la loc pana auzi iar un tzac-tzac.

Hai mai ca nu-s retardat. Nu are nimic de insurubat. :)
Repet ca sa ma asigur ca am inteles, la tzac-tzac-tzac ce fac? Imping masina pana acasa?:)

Mihai - merci, o sa-mi iau o protectie pt dinti si o casca, sa nu-mi sparg capul la frane. :)

07 Apr 2008, 13:28

@nepot: ai FF cu facelift, da? la asta nu mai ai capac la busonu de benzina, e ca la mondeo cel nou

07 Apr 2008, 13:29

$1 scrie:$2Mihai - merci, o sa-mi iau o protectie pt dinti si o casca, sa nu-mi sparg capul la frane. :)

=)) =)) =))
...pentru tine si ceilalti din masina....

07 Apr 2008, 13:41

$1 scrie:$2nepot: ai FF cu facelift, da? la asta nu mai ai capac la busonu de benzina, e ca la mondeo cel nou

Da, ala nou, cu easy-fuel (scrie in carte).
Ma gandeam ca e vreo smecherie si rad aia de mine prin benzinarie.
Mihai - ce-mi pasa de ceilalti, numai sa nu faca sange prin masina.:)
Ma oftic rau ca sunt intr-o perioada tare agitata si cu serviciul si renovez o casa in timpul liber, nu stiu cand apuc sa ma plimb.

07 Apr 2008, 13:46

Cred ca la tzac-tzac-tzac esti pe la o deschidere si jumatate de inchidere asa ca mai bine te opresti dupa tzac-tzac sau, alternativa e sa mergi ALL THE WAY la tzac-tzac-tzac-tzac-tzac-tzac. Parerea mea!

Serios acum, palnia aia e importanta daca crezi ca o sa ai nevoie vreo data sa bagi zeama din alte surse decat pompa.

07 Apr 2008, 18:07

...asteptam impresii proaspete...
Răspunde