Revin cu amanunte despre problema cu tripla spate. Din pacate lucrurile se complica.Am fost sunat de cei de la NECO pentru a ma anunta ca
ROMCARUL refuza inlocuirea pe garantie a triplei spate pe motiv ca aceasta nu face obiectul garantiei!!!! Normal ca a2a zi m-am prezentat la NECO MOTORS sa vad si eu raspunsul oficial in scris dat de cei de la Romcar si motivatia lor. Ei, de aici incepe circul! Luati loc si cititi...
Prima explicatie: Exista un raspuns scris dar este intr-un program de calculator. Problema e ca nu merge netul asa ca nu se poate accesa programul, deci nici raspunsul. Nu-i nimic le spun, beau o cafea alaturi si mai astept...poate isi revine netul. Revin dupa 15 minute.
Faza 2: netul tot nu merge dar oricum, raspunsul e intr-un limbaj gen ROSU-refuz, VERDE-accept asa ca tot nu ati intelege ceva din el.

Insist totusi sa vad raspunsul celor de la ROMCAR in scris.
Faza 3: o sa va dam de la noi o constatare semnata. De acord, dar vreau si raspunsul celor de la Bucuresti, pt ca asa mi-ati spus..ati trimis poze la Bucuresti si de acolo a venit refuzul. Primesc o constatare semnata parafata de NECO, sub forma de act oficial, de fapt o foaie de comanda in care scrie: LUCRARI CONSTATATE: STOP STINGA SPATE DESPRINS, PICIORUS FIZARE TRIPLA RUPT, NU FACE OBIECTUL GARANTIEI. Buuun... asta e facut acum, aici, dar cel de la Bucuresti oficial? Pai o sa va dam unul.. e ceva de genul comanda nr X refuzata la garantie. Zic minunat... e semnat de cineva banuiesc, nu? Exista o persoana de contact, un numar de telefon? Si binenteles vine raspunsul... aaaa, nu..e asa intern, intre noi, fara semnatura. Deja ma enervasem rau..!

Baieti, hai sa lasam vrajeala si abureala..raspunsul ala nu exista. O dati 3 oameni in toata firea din coltz in coltz si va incurcati in minciuni. In toata cladirea asta nu merge internetul? Raspuns prompt: NU.. si oricum programul asta e numai pe acest calculator.
Faza 4..cer sa vorbesc cu seful de servis. Iesim in parcare si ii arat problema. Se uita omul la tripla..analizeaza.. Il intreb: domnul meu, pot sa solicit inlocuirea la casco?! Vi se pare ca e deteriorat in urma unui impact, a unei fortari, a unei cauze externe??? Raspuns prompt: nu dle, clar nu puteti merge cu el la casco pt ca nu va despagubeste nimeni. O sa incercam sa facem alte demersuri la Bucuresti pt inlocuire pe garantie. Problema e ca la garantii Bucurestiul ne impune niste conditi draconice, f. greu se schimba ceva pe garantie. Bine zic, totusi raspunsul oficial unde e?!! Din nou mi se aminteste despre problema cu internetul care merge prost... Bine, nu aveti net..dar fax, un nr de telefon de la sefii astia din Bucuresti unde sa sunam aveti??? Spuneti-l si ii sun de pe telefonul meu.. Am scos telefonul.. si sa imi crape o vena de nervi.. semnal pe mobil zero. Zic, aici nici semnal nu e? AAA, daca sinteti vodafone nu aveti, ne pare rau...Deja eram crizat tare. Asa ca inginerul de la garantii suna de pe telefonul lui. Vorbeste cu cineva si respectivul ii raspunde: el nu vorbeste cu nimeni iar raspunsul in scris este STRICT CONFIDENTIAL, nu se arata clientilor
Nici o problema.. Sa vedem ce vor spune cei de la OFICIUL PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR despre confidentialitatea asta!
Faza 5: Dar de ce nu mergeti dumneavoastra sa-l rezolvati pe casco?! E simplu.. le spuneti ca asa l-ati gasit sau au incercat sa va fure tripla (tare asta cu furatul, nu?). M-a busit risul, pe bune!!!

Oameni buni, cum sa ma duc daca nu exista urma de fortare si se vede clar ca a cedat din cauza solicitarilor din mers?!!! Aia la casco sint fraeri?! Si de ce sa umblu eu pe drumuri cind e vina fabricantului?!!! Cu glas mieros...hai incercati la asigurari si daca nu se rezolva, reveniti la noi si vedem ce putem face... Deja ma saturasem de vrajeala lor ieftina... Am mai aruncat o intrebare la final.. programul cu raspunsul tot nu va merge, nu? NU!
Sint hotarit sa nu renuntz. Am luat deja legatura cu ROMCARUL, serviciul de sesizari. Urmeaza Ford EUROPE, protectia consumatorului si citeva reviste de auto. Tripla aia care nu face cred mai mult de 4-5milioane o sa-i coste pe domnii de la Neco in imagine imens. GARANTEZ asta!
VA URMA!