Totul despre membri

Fiesta ST colorado red- the road killer

Prezentari cu masini, poze, biografii, liste

Moderator: Cornel001

Re: Fiesta ST colorado red- the road killer

Mesajde Alex_1121 » 04 Apr 2008, 18:54

Vreau sa ma dau si eu cu un St ..fie el Focus sau Fiesta :)) I-a sa treceti prin Ploiesti sau Slanic :P
Alex_1121

Mesajde Ludicass » 04 Apr 2008, 19:37

Alex.. daca dai o fuga la intilnirile ford pe Bacau-Neamtz-Vrancea-iasi, promit sa te iau copilot! Cei care mi-au fost alaturi pina acum nu au regretat! Unii au iesit mai "tulburati" @-) sau pierduti in spatiu si timp 8-} , dar per total au fost incintati de experienta! :D

Eeee, cit despre focus ST, eu m-am dat...si crede-ma, e ceva de vis! 8-> E din alta liga!
Eveniment: 1 zi alaturi de ISTVAN SOOS!
pilotul ISTVAN SOOS cu SUBARU STI pe circuitul de karting de la Bacau!

http://www.youtube.com/watch?v=xlztDV1S ... r_embedded
Ludicass
1nsane Member

Maşina: Fiesta ST 2.0 150cp

Mesajde Alen » 04 Apr 2008, 19:41

$1 scrie:$2Unii au iesit mai "tulburati" @-) sau pierduti in spatiu si timp 8-}

atentie la "Triunghiul Bermudelor", ca de-acolo nu se mai iese deloc....ai bilete numai dus :))
Alen

Maşina: Ford Fiesta 2007 1.4 TDCi

Mesajde Ludicass » 10 Apr 2008, 18:04

Astazi m-am trezit cu o surpriza neplacuta! Stopul stinga spate "flutura" in vint! 8-} Mai exact surubul de prindere a cedat si stopul se misca bine mersi in lacasul sau. In plus, el nu mai sta lipit de caroserie si apa se scurge in interior. Am facut o programare la ford Bacau pt remediere. Baietii au fost operativi, telefon la 10, programare la 13.00 in aceeasi zi. Au demontat stopul si au constatat ca plasticul in care se infileteaza surubul a cedat. Binenteles au aparut discutii, cum ca nu ar fi caz de garantie ci de casco! Nu exista urma de impact, de fortare, dar ei au lansat ipoteza ca eu as fi vrut sa schimb un bec ars si, din nepricepere, as fi smuls lampa stop :-O In final, s-au convins ca nu e fortat, nu a tras nimeni de stop, dar suspecteaza ca cineva ar fi apasat pe lampa si ea a cedat! S-a lasat cu poze si adresa in Germania pt inlocuire stop spate. Sper sa nu fie probleme pt ca m-am interesat deja si situatia este intilnita si la alte marci auto. Explicatia e ca s-a strins surubul prea tare la montaj, au aparut torsonarile si vibratiile de la mers pina cind in final plasticul a cedat!

Astept raspuns de la tata Ford si mama Neco sa vedem cind se remediaza minunea! :)

Am semnalat si problema greierasilor din portiera stinga. S-au lamurit ca exista, sint vii si f. zgomotosi :D . Au vrut sa dea panoul jos dar am cerut sa o faca la revizia de 15.000km! E o chestie care nu se poate face pe fuga, necesita timp si atentie. Oricum, placut surprins de amabilitatea celor de la Neco. Am solicitat sa intru in service pt constatare, am spus ca daca e necesar eu semnez ca imi asum raspunderea intrarii, dar vreau sa fiu linga masina. Asa ca m-au lasat... 8-}

Ludicass
1nsane Member

Mesajde Ludicass » 15 Apr 2008, 11:32

Ieri veneam linistit prin oras pe E 85 cind ma trezesc cu o chestie alba cu dungi ca-mi umple oglinda retrovizoare! :) Claxoane, faruri, alea-alea. Nimeni altul decit colegul forumist @tt@k in drum spre Iasi! Ne-am oprit la un scurt schimb de impresii. Dupa ce ca intilnirea a fost scurta, mai sunau si telefoanele in draci.. asa ca a fost o discutie printre picaturi. Promit data viitoare sa imi indeplinesc rolul de gazda! :)

Oricum, frumoasa masinuta. Suspensie joasa fata de cea standard, jante in culoarea caroseriei... Deosebita! Poze mai jos!
Fişiere ataşate
Photo-0039.jpg
ST Power!
Photo-0038.jpg
@tt@ck in vizita la Bacau!

Ludicass
1nsane Member

Mesajde Alex_1121 » 15 Apr 2008, 14:19

Frumos... 2 pui de St :))
Alex_1121

Mesajde Ludicass » 24 Apr 2008, 21:42

Revin cu amanunte despre problema cu tripla spate. Din pacate lucrurile se complica.

Am fost sunat de cei de la NECO pentru a ma anunta ca ROMCARUL refuza inlocuirea pe garantie a triplei spate pe motiv ca aceasta nu face obiectul garantiei!!!! Normal ca a2a zi m-am prezentat la NECO MOTORS sa vad si eu raspunsul oficial in scris dat de cei de la Romcar si motivatia lor. Ei, de aici incepe circul! Luati loc si cititi... :)

Prima explicatie: Exista un raspuns scris dar este intr-un program de calculator. Problema e ca nu merge netul asa ca nu se poate accesa programul, deci nici raspunsul. Nu-i nimic le spun, beau o cafea alaturi si mai astept...poate isi revine netul. Revin dupa 15 minute.

Faza 2: netul tot nu merge dar oricum, raspunsul e intr-un limbaj gen ROSU-refuz, VERDE-accept asa ca tot nu ati intelege ceva din el. :-O Insist totusi sa vad raspunsul celor de la ROMCAR in scris.

Faza 3: o sa va dam de la noi o constatare semnata. De acord, dar vreau si raspunsul celor de la Bucuresti, pt ca asa mi-ati spus..ati trimis poze la Bucuresti si de acolo a venit refuzul. Primesc o constatare semnata parafata de NECO, sub forma de act oficial, de fapt o foaie de comanda in care scrie: LUCRARI CONSTATATE: STOP STINGA SPATE DESPRINS, PICIORUS FIZARE TRIPLA RUPT, NU FACE OBIECTUL GARANTIEI. Buuun... asta e facut acum, aici, dar cel de la Bucuresti oficial? Pai o sa va dam unul.. e ceva de genul comanda nr X refuzata la garantie. Zic minunat... e semnat de cineva banuiesc, nu? Exista o persoana de contact, un numar de telefon? Si binenteles vine raspunsul... aaaa, nu..e asa intern, intre noi, fara semnatura. Deja ma enervasem rau..! X( Baieti, hai sa lasam vrajeala si abureala..raspunsul ala nu exista. O dati 3 oameni in toata firea din coltz in coltz si va incurcati in minciuni. In toata cladirea asta nu merge internetul? Raspuns prompt: NU.. si oricum programul asta e numai pe acest calculator. 8-}

Faza 4..cer sa vorbesc cu seful de servis. Iesim in parcare si ii arat problema. Se uita omul la tripla..analizeaza.. Il intreb: domnul meu, pot sa solicit inlocuirea la casco?! Vi se pare ca e deteriorat in urma unui impact, a unei fortari, a unei cauze externe??? Raspuns prompt: nu dle, clar nu puteti merge cu el la casco pt ca nu va despagubeste nimeni. O sa incercam sa facem alte demersuri la Bucuresti pt inlocuire pe garantie. Problema e ca la garantii Bucurestiul ne impune niste conditi draconice, f. greu se schimba ceva pe garantie. Bine zic, totusi raspunsul oficial unde e?!! Din nou mi se aminteste despre problema cu internetul care merge prost... Bine, nu aveti net..dar fax, un nr de telefon de la sefii astia din Bucuresti unde sa sunam aveti??? Spuneti-l si ii sun de pe telefonul meu.. Am scos telefonul.. si sa imi crape o vena de nervi.. semnal pe mobil zero. Zic, aici nici semnal nu e? AAA, daca sinteti vodafone nu aveti, ne pare rau...Deja eram crizat tare. Asa ca inginerul de la garantii suna de pe telefonul lui. Vorbeste cu cineva si respectivul ii raspunde: el nu vorbeste cu nimeni iar raspunsul in scris este STRICT CONFIDENTIAL, nu se arata clientilor :-O

Nici o problema.. Sa vedem ce vor spune cei de la OFICIUL PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR despre confidentialitatea asta! ;)

Faza 5: Dar de ce nu mergeti dumneavoastra sa-l rezolvati pe casco?! E simplu.. le spuneti ca asa l-ati gasit sau au incercat sa va fure tripla (tare asta cu furatul, nu?). M-a busit risul, pe bune!!! :)) Oameni buni, cum sa ma duc daca nu exista urma de fortare si se vede clar ca a cedat din cauza solicitarilor din mers?!!! Aia la casco sint fraeri?! Si de ce sa umblu eu pe drumuri cind e vina fabricantului?!!! Cu glas mieros...hai incercati la asigurari si daca nu se rezolva, reveniti la noi si vedem ce putem face... Deja ma saturasem de vrajeala lor ieftina... Am mai aruncat o intrebare la final.. programul cu raspunsul tot nu va merge, nu? NU! :D

Sint hotarit sa nu renuntz. Am luat deja legatura cu ROMCARUL, serviciul de sesizari. Urmeaza Ford EUROPE, protectia consumatorului si citeva reviste de auto. Tripla aia care nu face cred mai mult de 4-5milioane o sa-i coste pe domnii de la Neco in imagine imens. GARANTEZ asta!

VA URMA!

Ludicass
1nsane Member

Mesajde Ludicass » 07 Mai 2008, 11:51

NEWS! In urma scandalului si a interventiilor repetate la Bucuresti cit si pe plan local, am fost informat telefonic azi de ROMCAR ca problema mea se va rezolva pe garantie =D> . Cei de la Bacau arunca pisica in curtea celor de la Bucuresti! Se pare ca a fost o problema de comunicare intre Bacau si Bucuresti, oricum nu mai conteaza. Important e ca s-a rezolvat. Inca o data mi se confrma chestia cu "daca clientul e gisca grasa si musca, lasa-l sa muste..." Parerea mea e ca si-au dat seama ca nu merita sa se puna cu un"nebun" pentru o amarita de tripla! Mi-a placut ca dupa atita scandal, mailuri, telefoane, cei de la ROMCAR m-au anuntat ca vor urmari situatia pas cu pas si ma vor anunta telefonic cind tripla noua va veni si voi putea sa ma prezint pt inlocuire! Ei,asa da servicii de calitate..! <:-P

Oare fara scandal, amenintari, presiuni chiar nu se poate?!! In occident rahatul ala de tripla se inlocuia imediat, fara comentarii. La noi insa, pina nu ameninti cu Protectia Consumatorului, mailuri la firma mama, telefoane si presiuni, nu se misca nimic. Ar cam fi timpul sa inteleaga si domnii astia care vind masini ca ei traiesc de pe urma noastra, si nu invers iar garantia de 4 ani nu e o gaselnita de marketing! E chiar pe bune!

Ludicass
1nsane Member

Mesajde Turb0 » 24 Mai 2008, 00:35

Foarte tare masina ! imi pare rau pentru nervii macinati ! [Scuze pentru oFF topic] { am vazut la semnatura ceva pe 31 mai la pista de karting, detalii poti da ? } si as mai dori un numar de telefon, id de messenger, orice sursa de contact - > dupa bac' vreau sa-mi achizitionez si eu o Fiesta ST....visez de peste 1 an la ea....si nu mai e mult ! astept un raspuns aici, PM..orice } Respect, Felicitari pentru masina !!! } [Scuze pentru oFF topic] :-S
Turb0
Incepator

Mesajde Ludicass » 24 Mai 2008, 11:03

Turbo.. detalii despre intilnirea de la pista de karting si intrecerea de karturi aici: http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f= ... 90&start=0

Ludicass
1nsane Member

Mesajde Turb0 » 24 Mai 2008, 11:40

oK, nu stiam, merci.
Turb0
Incepator

Mesajde Ludicass » 05 Aug 2008, 17:36

"Giugiuca" a implinit 1 an! <:-P Asa ca am dus-o la revizie. Nu are decit 9000 km dar trebuia facuta revizia. Programare rapida, ieri la 12.30 eram la dealerul din Bacau. Toata distractia a durat 1 ora, baietii s-au miscat repede. Cit am baut eu o cafea si un suc, masina era gata. Si-au comandat din timp tot ce trebuie pt un pui de ST! :) Toata distractia (ulei 5 l, filtru ulei, filtru benzina, filtru aer + 2 ore manopera) a costat 670 lei. Scump mi s-a parut filtrul de aer 2 milioane !!! Mi s-a spus ca e filtrusport, altceva decit pe fiesta normala si de aceea costa atit! Inginerul de la garantie baiat fain, ing Marcu si el foarte amabil. Singura problema, desi i-am avertizat sa fie atenti cit ulei pun in motor, la plecare m-am trezit cu jumate de litru in plus in motor! Uleiul trecea bine de nivelul maxim! In loc de 4,3 mecanicul a bagat 4,8 pe principiul ce-i in plus nu strica, ce-i in minus strica! Am evitat sa merg cu ea turat si dimineata mi s-a confirmat ce intuisem cu motorul cald. Azi inca un drum la baietii veseli unde mi au scos jumate de litru ! 8-}

In rest mi s-a acceptat plata cu OP, treaba s-a facut repede, atmosfera placuta! Binenteles ST-ul a beneficiat din nou de o atentie speciala din partea staffului..curiosi sa vada cum merge, cit consuma! ;)

Sper sa nu mai calc pe la ei decit peste 1 an! :D

Ludicass
1nsane Member

Mesajde B-20-W I S » 05 Aug 2008, 23:24

http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=43362 asta e ST de care vb voi din ploiesti dar e doar ST look ca varianta este FIESTA S 1.6 100 cp fratele mai mic al st-ului cum zic multi

scz daca linku se crede reclama
Stay FOCUS all time!!! Imagine
B-20-W I S
Incepator

Maşina: Ford, Focus II, 2008, 1.6 16v 100cp, Trend+

Mesajde antonio74 » 06 Ian 2009, 16:40

Sal , am citit tot ce ai scris aici , sa o stapanesti sanatos , azi mi-am facut si eu cont la voi ( ford) , am cumparat o fiesta st cu 2 zile inainte de craciun ....ce nu inteleg eu e ...ca in mod normal prima revizie e la 15.000 dar ....tu ai facut deja 2 revizii ...eu masina am cumparat-o la 980 km ...2 ani a stat in showroom si intr-o parcare , acum are 1350km , trec frecvent peste 5000 turatii , nu este limitata ...
[color=#4000FF]Momo#EBC#Apex#K&N#Castrol#NGK Iridium#Remus#Sony#ST 160+[/color]
antonio74
Gold Member

Maşina: Ford Fiesta ST B74RAZ
VIN: WF0DXXGAJD6Y69114

Anterior

Înapoi la Totul despre membri