Re: ClubFord meeting Bacau - Mai

Legat de intilnirea club ford, astept sa va hotariti.
Off topic: Pentru a nu da nastere la discutii si pt ca sint forumisti interesati de karting, am decis sa organizez ceva pentru toti pasionatii de auto, indiferent de marca. Intilnirea va avea loc probabil la pista de karting, urmeaza sa stabilim data de comun acord . Oricine e pasionat e bine venit. Au confirmat participarea Razvan cu ST-ul atomic de la Brasov impreuna cu 2 prieteni posesori de vw si bmw. Coditza e si el interesat de karturi si probabil va fi si el prezent. Deasemenea Ciprian Negau (focus 1.8 chip tuning). Vor fi prezenti si citiva foarte buni prieteni pasionati de fenomenul auto: Silviu (Focus ST tunat extrem upgrade la 300cp) si Bogdan (Skoda RS 170cp). Sper, nu am inca confirmarea, Adi (BMW M3 343cp). Zic eu ca orice pasionat de masini va avea ce sa vada. Ca sa nu ramina lumea numai cu vazutul, eu si Bogdan RS am decis sa oferim citeva senzatii la bordul lui RS si fiesta ST ca premiu premiantilor de la cursa de karting.

Urmeaza sa discut cu Silviu Focus ST mai multe amanunte. In functie de interesul stirnit, vom vedea daca vor exista si niste forme de sponsorizare.
pilotul ISTVAN SOOS cu SUBARU STI pe circuitul de karting de la Bacau!
http://www.youtube.com/watch?v=xlztDV1S ... r_embedded
-
Ludicass - 1nsane Member
- Maşina: