Cip.. nu e ceva special. E doar o intilnire intre pasionati. E un prilej sa mai discutam despre masini, performante, tuning... Eu ies cu gasca mea de "nebuni" periodic. Abia m-am intors de la Izvorul Muntelui. Nu va povestesc cam cum s-a mers, ce senzatii, adrenalina....! Vreme excelenta! Atmosfera super! Consumul ar fi o mica problema, in rest.. stiu sigur ca niste neni in niste masinute de familie povestesc acum acasa ce "nebuni" au vazut azi in trafic!
Daca fordistii vor dori sa participe, sint bine-veniti! Fara frustrari si fara invidie...! Sa stabilim un lucru..nici unul dintre cei cu masinute de peste 150cp nu sufera de teribilism si au trecut de mult de virsta adolescentei. Sint insa virusati... sint infectati cu virusul adrenalinei pure..! Atentie: e contagios! Eu, dupa ce am coborit din M3, eram dispus sa imi vind un rinichi ca sa imi iau un M3!

E o super senzatie sa faci 0-100km/h in 4-5 secunde si sa simti ca efectiv treci prin scaun! Prezenta lui Adi cu M3 ar fi cireasa de pe tort!

In privinta datei, urmeaza sa stabilim exact. Locatia ramine pista de karting! Pentru detalii folositi va rog folositi id-ul de yahoo messenger
dinupancescu@yahoo.co.uk PS: faza de 100 de puncte azi in trafic. Sper sa pun si poze pt ca e super tare..eu unu nu am reusit sa fac poze, dar au facut altii..o sa intelegeti imediat de ce. In Piatra Neamt, spre iesirea dinspre Roman, ii dadeam talpa la greu, cind de pe o straduta laterala, fara prioritate, ne-a iesit brusc in fata cu viteza un camion! Frinam..injuram...camionul intra in fata noastra. Cind ne uitam in camion, ni s-au muiat picioarele! Un sicriu descoperit cu mortul in el.. raposatul vinat, cu miinile pe piept, parul fluturind.. Am ramas mutzi..! 2-3 coroane linga sicriu, lume nimic. Ce dracu frate, astia plimba mortul prin Piatra ziua in amiaza mare? Eu eram, spre norocul meu a2a masina. Ne-am blocat toti... Am mers citeva minute in spatele camionului contemplind peisajul.. mortul in sicriu! Nebunii mei i-au facut si poze raposatului pe ultimul drum!

Apoi, faza super! Camionul a prins o portiune cu gropi. N-a incetinit nici o clipa! Sa vezi cum sarea sicriul si mortul saracul ba in stinga, ba in dreapta. Acum zimbesc dar atunci nu prea imi venea! Am stat in spatele camionului citeva minute uimit, fara reactie. Ma blocasem! Noroc cu baieti mei din masina din fata care au rupt acceleratia! N-a mai contat linie continua, trafic de pe contrasens... Am infipt si eu piciorul in acceleratie, s-a auzit urletul motorului si esapamentului la 6000 de ture si l-am depasit racheta pe raposatul! La cum urla motorul meu, chiar ca trezeam toti mortii!

Cam la 1 km in fata am depasit o masina neagra plina ochi de fete bisericesti... preoti...! Banuiesc ca pe aia vroia camionagiul sa-i ajunga. Ciudata inmormintare sau ce o fi fost!