Chestia asta cu platim taxe-avem stapani, nu platim-suntem oameni liberi nu tine, parerea mea. Stim cu totii ca in toate tarile se platesc taxe catre stat, si nu cred ca noi le avem pe cele mai mari. Ca nu sunt folosite pentru destinatia initiala, e alta mancare de peste, aici avem bile negre, dar nu ca avem taxe... Si ce intelegeti voi prin "stapani"? Ca sa-mi dau si eu seama daca sunt "stapanit"! Hai sa presupun. Pai nevasta ar fi cam primul, nu? Sau eu sunt "stapanul" ei?. Bun, seful, care are si el un sef. Deci inca doi. Administratorul de bloc caruia trebuie sa-i platesc intretinerea si fondul de rulment? Asta cade, desi uneori are aere de "stapan". Primarul de sector ar mai fi unul. Apoi primarul capitalei. Presedintele tarii (pe care l-am votat, btw). Si ceva imi spune ca ar avea si el "niscaiva stapani"... Si cu toate astea, cred ca sunt un om liber. Ma duc unde vrea muschii mei, la orice ora din zi sau din noapte, nu ma aresteaza nimeni pentru convingerile mele politice (nu ca as mai avea vreuna) si pana mea, traiesc cum vreau eu si imi pot permite. Ah, era sa uit Politia. Stapani? Nu cred. Locuiesc langa o terasa unde se aud pana noaptea tarziu numai manele si melodii tiganesti (care sunt diferite de manele). Mi s-a intamplat de vreo trei ori sa sun la Politie (cu nume fictiv ca o masura de precautie) si sa reclam galagia. La 2 noapte, la 3 noaptea... Stiti in cat timp au venit baietii si i-au potolit? In 2, maxim 3 minute. Asa ca tai Politia de pe lista...
Ca sa revin la subiect, clipul nu cred ca ar fi trebuit interzis, dar nici nu ma da pe spate. Cred ca putem (ca societate) mai mult de atat. Ne extaziem mult prea usor si ne ofuscam/oripilam mult prea repede. Si aici sa va dau un exemplu: au mai aparut articole prin presa referitoare la nu stiu ce cladiri de sticla ce sunt proiectate a aparea prin zone unde domina alt tip de arhitectura. "Silozuri" e denumirea lor generica. Si ne oripilam in grup. Vaaaai, ce uratenie, cum sa strici ansamblul arhitectonic?!?!? Dar daca mergem la Viena si vedem cum "imbina" ei "noul" cu "vechiul", cadem pe spate extaziati si facem repede zeci de poze, sa vada si neamurile cat e de frumos pe acolo!!! Pai haideti sa construim in stilul interbelic, sa nu "stricam" capitala! Gata, ca incep sa ma enervez, si gresesc lista cu tricourile...

"Beware the lollipop of mediocrity; lick it once and you'll suck forever." -Brian Wilson