Mergeam eu cu vreo 50 Km/h pe un bulevard cu 4 benzi (Mihai Viteazu, pentru timisoreni), trafic nu era aproape deloc, aseara dupa ora 19:00. La un moment dat ajung la o trecere de pietoni, era un pieton care ajunsese la mijocul bulevardului (venea din stanga spre dreapta) si aici s-a oprit ezitand, nu stia daca eu o sa opresc sau nu.
Ma uit in retrovizoare, vad ca am in spate un Matiz rosu la vreo 20 de metri, mai am vreo 30 de metri pana la pieton, asa ca franez frumos, fara stres (de obicei is politicos cu pietonii, ca am fost si eu candva

).
Dar matizul se tot apropie de mine, nu da semne ca s-ar opri. Cand ajunge in fundul meu, se aude scartait de roti, matizul trage brusc in dreapta mea, ma claxoneaza, ma ocoleste prin dreapta si se baga in fata mea. Plec si eu dupa ce a trecut pietonul, ma bag eu in dreapta matizului, deschid geamul si intreb care-i problema.
La volan, o bruneta cu parul cret, ii curgea valvoi pe umeri, vopsit negru cu nuante albastrui, machiata si ferchezuita, cu o dantura de deschizator de sticle de bere. In dreapta, o blonda, tot asa, super-vopsita si aranjata, cu un nas de dozator de apa rece. Blonda se uita lung la mine si zice: "Era sau dam in tine, ba boule !".
WTF

Puteti cauta pe forum direct de pe Google. Exemplu: [ revizie ford fiesta site:clubford.ro ]