07 Mai 2008, 16:06
$1 scrie:$2ine ar fi crezut ca o sa scriu aici ...![]()
Totul se bazeaza pe principiul emis de pisicuta Marie din "Pisicile aristocate " : because I'm a lady ...07 Mai 2008, 16:29
$1 scrie:$2), buna asta, dar pe Stefan cel Mare si Dorobanti nu prea ai unde sa te strecori
.
2) Nu cred ca era el, fotomodelul asta era roscat. adispan, te-ai vopsit, draga?
07 Mai 2008, 23:39
23 Mai 2008, 07:20
09 Iun 2008, 11:48
10 Iun 2008, 17:44
10 Iun 2008, 18:06
10 Iun 2008, 18:13
Intelegeam daca motivul suprararii tale era unul mai grav, care a necesitat o manevra brusca, periculoasa si rapida din partea ta pentru a evita impactul, daca ea incalca legea si tu ai fi fost victima. Plus ca fiecare padure are si uscaturi, nu vad ce ai avea cu toate femeile, ar trebui sa ai cu respectiva. Daca as aplica regula asta, as avea ceva cu orice vietate (motorizata sau nu) care a calcat vreodata pe un drum public pe care ma aflam si eu 
10 Iun 2008, 19:05
si daca o busesc si pe aia...merg cu a mea si-mi decontez toate cheltuielile aferente
si daca o busesc si pe a mea mai este si cea a prietenei mele (dar daca ajung sa bag 3 masini in service una dupa alta iau metroul din proprie initiativa
)...deci riscul e destul mic sa nu am nicio masina disponibila.10 Iun 2008, 20:13
11 Iun 2008, 12:30
11 Iun 2008, 17:11
12 Iun 2008, 08:37
).
12 Iun 2008, 08:46
$1 scrie:$2a volan, o bruneta cu parul cret, ii curgea valvoi pe umeri, vopsit negru cu nuante albastrui, machiata si ferchezuita, cu o dantura de deschizator de sticle de bere. In dreapta, o blonda, tot asa, super-vopsita si aranjata, cu un nas de dozator de apa rece. Blonda se uita lung la mine si zice: "Era sau dam in tine, ba boule !".
WTF
12 Iun 2008, 09:38
$1 scrie:$2a volan, o bruneta cu parul cret, ii curgea valvoi pe umeri, vopsit negru cu nuante albastrui, machiata si ferchezuita, cu o dantura de deschizator de sticle de bere. In dreapta, o blonda, tot asa, super-vopsita si aranjata, cu un nas de dozator de apa rece. Blonda se uita lung la mine si zice: "Era sau dam in tine, ba boule !".
WTF
Parerea mea...
12 Iun 2008, 09:51
12 Iun 2008, 11:34
12 Iun 2008, 11:46
$1 scrie:$2e-ai luat nr de telefon?
13 Iun 2008, 09:14

13 Iun 2008, 09:42
$1 scrie:$2. Matiz rosu la vreo 20 de metri ... franez frumos - nu te-au invatzat la scoala de soferi ca daca vezi in spatele tau un matiz rosu la mai putin de 50 metri, sa schimbi intai banda si pe urma sa franezi ? eventual in timp ce franezi sa tragi de blocul de lumini ca sa aprinzi si stopurile de ceatza...
13 Iun 2008, 09:48
$1 scrie:$2-am trezit ieri claxonat de o tanti de la volanul unui ...Matiz rosu desigur ! Oprisem sa dau prioritate unor pietoni care intimplator aveau verde iar eu rosu ...e adevarat ca semaforul avea si o sagetica verde pulsatorie care permitea mersul inainte .
13 Iun 2008, 10:01
$1 scrie:$2ici pe mine nu m-au invatat la scoala treaba asta ...asa ca m-am trezit ieri claxonat de o tanti de la volanul unui ...Matiz rosu desigur ! Oprisem sa dau prioritate unor pietoni care intimplator aveau verde iar eu rosu ...e adevarat ca semaforul avea si o sagetica verde pulsatorie care permitea mersul inainte .
De ce intreb: eu am vazut "sagetele verzi pulsatorii" doar spre dreapta.
13 Iun 2008, 10:31
$1 scrie:$2$1 scrie:$2ici pe mine nu m-au invatat la scoala treaba asta ...asa ca m-am trezit ieri claxonat de o tanti de la volanul unui ...Matiz rosu desigur ! Oprisem sa dau prioritate unor pietoni care intimplator aveau verde iar eu rosu ...e adevarat ca semaforul avea si o sagetica verde pulsatorie care permitea mersul inainte .
O intrebare: daca aveai rosu... aveai rosu spre stanga si spre dreapta?De ce intreb: eu am vazut "sagetele verzi pulsatorii" doar spre dreapta.
13 Iun 2008, 10:42
$1 scrie:$2ergeam eu cu vreo 50 Km/h pe un bulevard cu 4 benzi (Mihai Viteazu, pentru timisoreni), trafic nu era aproape deloc, aseara dupa ora 19:00. La un moment dat ajung la o trecere de pietoni, era un pieton care ajunsese la mijocul bulevardului (venea din stanga spre dreapta) si aici s-a oprit ezitand, nu stia daca eu o sa opresc sau nu.
Ma uit in retrovizoare, vad ca am in spate un Matiz rosu la vreo 20 de metri, mai am vreo 30 de metri pana la pieton, asa ca franez frumos, fara stres (de obicei is politicos cu pietonii, ca am fost si eu candva).
Dar matizul se tot apropie de mine, nu da semne ca s-ar opri. Cand ajunge in fundul meu, se aude scartait de roti, matizul trage brusc in dreapta mea, ma claxoneaza, ma ocoleste prin dreapta si se baga in fata mea. Plec si eu dupa ce a trecut pietonul, ma bag eu in dreapta matizului, deschid geamul si intreb care-i problema.
La volan, o bruneta cu parul cret, ii curgea valvoi pe umeri, vopsit negru cu nuante albastrui, machiata si ferchezuita, cu o dantura de deschizator de sticle de bere. In dreapta, o blonda, tot asa, super-vopsita si aranjata, cu un nas de dozator de apa rece. Blonda se uita lung la mine si zice: "Era sau dam in tine, ba boule !".
WTF
e mai buna soferita ca tovarashul Hamilton.
13 Iun 2008, 11:27
$1 scrie:$2$1 scrie:$2$1 scrie:$2ici pe mine nu m-au invatat la scoala treaba asta ...asa ca m-am trezit ieri claxonat de o tanti de la volanul unui ...Matiz rosu desigur ! Oprisem sa dau prioritate unor pietoni care intimplator aveau verde iar eu rosu ...e adevarat ca semaforul avea si o sagetica verde pulsatorie care permitea mersul inainte .
O intrebare: daca aveai rosu... aveai rosu spre stanga si spre dreapta?De ce intreb: eu am vazut "sagetele verzi pulsatorii" doar spre dreapta.
La noi sint si sagetele care permit mersul inainte !
Sau la ce foloseste rosul de la semafor. Nu mai usor e cu un galben intermitent?
13 Iun 2008, 11:35
$1 scrie:$2La noi sint si sagetele care permit mersul inainte !
Sau la ce foloseste rosul de la semafor. Nu mai usor e cu un galben intermitent?[/quote]13 Iun 2008, 11:39
13 Iun 2008, 14:47
13 Iun 2008, 15:02
$1 scrie:$2O intrebare: daca aveai rosu... aveai rosu spre stanga si spre dreapta?De ce intreb: eu am vazut "sagetele verzi pulsatorii" doar spre dreapta.
15 Iun 2008, 20:44
$1 scrie:$2i nu mai vb de conducatoarele auto pentru care lumina de avarie este solutia tuturor problemelor in trafic, care se opresc pur si simplu nemaicontand ca din spate ceilalti nu mai au loc sa treaca. Daca au aprins avaria cred ca totul e rezolvat.
Morrrrrrrrrrrr...........