Arhiva

Intilnire 31 Mai pista de karting Bacau! (mini intilnire ST)

Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate

Moderator: Automatistul

Re: Intilnire 31 Mai pista de karting Bacau! (mini intilnire ST)

Mesajde tanasi » 16 Mai 2008, 08:47

am citit deci 40RON 15 min,e ok...acu intrebare...o cursa dureaza 15 minute,nu?:D
cati participanti pot fi la o cursa?
tanasi
Gold Member

Maşina: Ford Focus MK2 1.6 TDCI 12.2009
VIN: WF0SXXGCDS9D77095

Mesajde Ludicass » 16 Mai 2008, 09:51

Tanasi.. modul de desfasurare o sa-l vedem la fata locului. Depinde de citi participanti vor fi. Unii vor sub forma de competitie, in mai multe manse. Altii au sugerat sa ia 3 persoane 1 kart pt 30 minute, adica 80 lei dat in 3, fiecare sa alerge cite 10 minute pt amuzament. Nu e nimic stabilit inca. Eu cred ca ambele variante sint OK! In functie de placere si buget, fiecare poate alerga cit isi doreste. Eu din ce am vazut, senzatiile sint faine si dupa ce dai de gust, greu sa te limitezi la 15 minute! :)

Oricum, avem toata ziua la dispozitie. Pe parcursul zilei avem cursele de karturi, apoi demonstratia lui Razvan cu super-carul lui nitro. Daca e soare, ne putem retrage pe terasa si urmari cursele de acolo, la o cafea! Pentru cei care vin cu sustinatori, sint locuri in tribune! Multi sigur ca vor dori sa vada pe viu masinile participantilor si sa le analizeze! Din ce vad in lista, se vor aduna ceva caluti in parcare! Oricum, nu auzi un sunet de M3 de 343 cp in fiecare zi! Va spun ca ti se face pielea gaina cind pleaca in tromba de linga tine! Ce sa mai zic de focusul ST tunat sau de Golful GTI tunat! :D

Sper ca vremea sa nu ne joace feste si sa avem o zi insorita! :)
Eveniment: 1 zi alaturi de ISTVAN SOOS!
pilotul ISTVAN SOOS cu SUBARU STI pe circuitul de karting de la Bacau!

http://www.youtube.com/watch?v=xlztDV1S ... r_embedded
Ludicass
1nsane Member

Maşina: Fiesta ST 2.0 150cp

Mesajde tanasi » 16 Mai 2008, 10:04

super,eu oricum ma bag la cursa cu kartul,e mai tare senzatia competitiei
eu unul cu 115 CP ai mei, las masinuta undeva in drum...nu vreau sa ma fac de rusine :D
chiar m-a interesa sa vad masinutile care se anunta a veni
si bineinteles berea,micii(dca vor fi) si voia buna :D
tanasi
Gold Member

Maşina: Ford Focus MK2 1.6 TDCI 12.2009
VIN: WF0SXXGCDS9D77095

Mesajde nostim » 16 Mai 2008, 10:43

Eu pot oferi locuri pt. cei din Bucuresti care vor sa vina cam 3 locuri confortabil ... ies si eu mai ok la benzina :). Cei interesati PM
Fiesta ST
nostim
Ford Freak

Mesajde Ludicass » 16 Mai 2008, 18:29

IMPORTANT:

Fordistii bacauani de pe club ford au decis sa participe si ei la intilnirea de la pista de karting! =D> Se pare ca intilnirea din luna mai exclusiv club ford nu a prezentat interes si s-a luat hotarirea ca doritorii sa vina si ei la pista de karting in data de 31 mai, ora 11! :D/ Creste numarul de participanti! :)

In afara de cei pe care eu i-am trecut in lista, vor mai fi cu siguranta si altii. Astazi m-au sunat alti prieteni pasionati de masini si karting sa-mi ceara detalii, asa ca gasca se mareste! :) Nu am inca confirmarea, dar posibil ca vor fi tot niste masinute tunate pe care bacauanii le cunosc din trafic.

Deasemenea, am decis ca firma mea si a lui Silviu - Focus ST, sa premieze simbolic cistigatorii la cursa de karting cu materiale promotionale (sapcute, pixuri, brichete, etc). Deasemenea vom premia cistigatorii cu cite o tura ca pasager in citeva din masinile prezente la intilnire. Aveti la dispozitie pt locul 1 Focus ST 225 cp, locul 2 Skoda RS 170cp si locul 3 Fiesta ST 150cp! 8-} Ca mentiuni oferim o tura de pista..... pe jos! :D

Cam astea ar fi noutatile! Dupa cum vedeti, ideile imi vin din mers! Pina pe 31 voi mai vedea ce imi mai trece prin cap.

PS: Mi-as fi dorit mult sa va fac o surpriza. Printre invitati sa-l avem si pe pilotul Doru Sechelariu http://www.dorusechelariu.com/prezentare.html, campion national de karting, campion pe Europa de Sud Est la karting, actualmente pilot in formula BMW! Am discutat cu el despre actiunea noastra de pe 31 mai dar nu am inca confirmarea ca va da curs invitatiei mele. Inca lucrez la acest aspect! ;)

Ludicass
1nsane Member

Mesajde octav_m » 16 Mai 2008, 20:07

gata...m-ati convins...vin sigur :D am primit informatii ca o sa-mi iasa si masina din service mai devreme, asa ca DOAMNE AJUTA poate vin cu ea la intalnire. d-abia astept cursele de kart :D
octav_m
Gold Member

Maşina: -

Mesajde nostim » 17 Mai 2008, 15:00

Incercati sa faceti Topicul stiky ...
Fiesta ST
nostim
Ford Freak

Mesajde Ludicass » 17 Mai 2008, 15:46

Breaking News! :)

L-am convocat pe Silviu focus ST la o cafea in aceasta dimineata! :) Am pus la punct in mare desfasurarea intilnirii. Pot sa va anunt ca CZI AUTO este partener oficial al intilnirii de pe 31 mai de la pista de karting. Am convenit asupra premiilor oferite de CZI AUTO si LUDICASS - Birou Traduceri. Sint simbolice, dar cred eu ca o sa va placa! 8-}

L-am convocat si pe Bogdan - Skoda RS la o cafea pentru un feedback asupra modului de organizare a intilnirii. Bogdan nu a rezistat tentatiei si a vrut sa vada si el bestia lui Silviu, proaspat iesita de la tuning 8-} . La vederea focusului ST reactia lui Bogdan RS, un fin cunoscator in ale auto, a fost un WOOOOOWWWW prelungit! :-O Focusul ST arata bestial, a ajuns la 280 cp, tuningul este facut profesionist, de bun gust si numai cu produse de calitate! Masina a trecut printr-o revopisre totala, are o culoare superba si arata incredibil. Numai vopsitul exterior in noua culoare a trecut de 80 milioane!!! dar face toti banii! Sunetul motorului si al evacuarii este ceva greu de imaginat! Cu siguranta va face senzatie pe 31 Mai!

Am reusit tot azi sa ma intilnesc cu Doru Sechelariu la pista de karting. Din pacate pe 31 mai el alearga in campionatul european, formula BMW, etapa Belgia! Cu regret, nu va putea participa la intilnirea noastra dar mi-a lansat el provocarea sa organizam impreuna ceva de anvergura la care sa fie si el prezent! Suna interesant! :) Sa vedem cum va iesi intilnirea de pe 31 si poate o punem de o chestie la nivel national, mediatizata, cu sponsori, organizata din timp, cu participare numeroasa!

Ludicass
1nsane Member

Mesajde Ludicass » 17 Mai 2008, 19:23

Pentru cei care mi-au solicitat mai multe detalii despre CZI AUTO, veti primi mai multe lamuriri pe 31 mai chiar de la reprezentantii firmei, la intilnirea de la pista de karting. Pe scurt va pot spune ca CZI AUTO este cel mai mare dealer de elemente tuning din Bacau, dispunind de un showroom de 400mp exclusiv tuning! Este dealer oficial BRABUS!!! =D> Dealer oficial WOLFRACE, KESKIN si ARCTIC CAT!! Alegerea lor ca parteneri ai intilnirii noastre de la pista de karting nu a fost intimplatoare si le multumesc ca au raspuns pozitiv solicitarii mele.

Va las sa vizionati citeva imagini din showroomul CZI AUTO, un adevarat paradis al pasionatilor de tuning si auto in general.. e ca si cum ai pasi in patria lui Momo, OZ, Brabus, Rieger :) :

http://forum.4tuning.ro/attachment.php? ... 1203324913

Ludicass
1nsane Member

Mesajde BestROC » 18 Mai 2008, 21:06

1. Dinu Fiesta ST
2. Bogdan Skoda RS
3. Adi BMW M3
4. Razvan Fiesta ST
5. Mihai BMW 320i
6. Greg VW Passat 2TDI 4motion
7. Cody focus
8. Dan Fiesta ST
Fiesta ST Frozen White 180CP
Mondeo Titanium 4x4 Magnetic Grey 210CP
Alfa Romeo Stelvio Blu Montecarlo 310CP
Renault Clio TCe 220 R.S. Trophy White 240CP
BMW M2 Blue Long beach 410CP
Gold Member

Maşina: Fiesta ST Frozen :)

Mesajde Ludicass » 18 Mai 2008, 21:13

LISTA PARTICIPARE

1. Dinu Fiesta ST
2. Bogdan Skoda RS
3. Adi BMW M3
4. Razvan Fiesta ST
5. Mihai BMW 320i
6. Greg VW Passat 2TDI 4motion
7. Cody focus
8. Raoul - Fiesta ST
9. Silviu - Focus ST tunat
10. Zozo - Golf 5 GTI
11. Alex Focus
12. Valiinves
13. Dan - Fiesta ST

Ludicass
1nsane Member

Mesajde Ludicass » 18 Mai 2008, 21:24

Pina in acest moment 13 persoane confirmate! Nu e rau! :) Sa speram ca pina pe 29 mai, ultima zi de inscriere, numarul participantilor va creste. Va reamintesc ca ora intilnirii am decis sa fie ora 11.00. Deci Simbata, 31 mai, ora 11.00. Probabil eu voi fi acolo mai devreme pt a pune la punct ultimele amanunte.

Conditiile de participare: inchiriere kart 40 lei/15 minute. Cei care doresc doar sa stea la o cafea, un suc, o ciorba de burta, o pot face urmarind evolutia preferatilor.

Pentru ca am fost intrebat, cei care doresc, pot sa vina impreuna cu prietenele, sotiile, amantele... 8-} Sint binevenite! Nu e o intilnire exclusiv masculina. Cei care vor sa vina cu sustinatori care sa-i incurajeze din tribune sau de pe terasa, din nou.. va asteptam! Totul e sa ne simtim bine! :)

Ludicass
1nsane Member

Mesajde valiinves » 18 Mai 2008, 21:30

Vorbeste cu cineva sa o pui intalnirea ca titlu pe forum si cred ca avem mai multi adepti.
Adi vine???
Ca eu nr lui de telefon il am si cred ca pe el il sun sa ma ghideze. :D
Ford Mondeo 2002 2.0 TDCI 131 CP
WFOWXXGBBW1E43387

Mama prostilor....... e mereu gravida !
Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii - nu li se intampla prea des.
valiinves
1nsane Member

Maşina: Ford Mondeo wagon 2002 2.0 TDCI 131CP gri metalizat
VIN: WFOWXXGBBW1E43387

Mesajde nostim » 18 Mai 2008, 21:38

Wow vine BestRoc ... bun asa :)
Fiesta ST
nostim
Ford Freak

Mesajde octav_m » 18 Mai 2008, 21:52

LISTA PARTICIPARE

1. Dinu - Fiesta ST
2. Bogdan - Skoda RS
3. Adi - BMW M3
4. Razvan - Fiesta ST
5. Mihai - BMW 320i
6. Greg - VW Passat 2TDI 4motion
7. Cody - focus
8. Raoul - Fiesta ST
9. Silviu - Focus ST tunat
10. Zozo - Golf 5 GTI
11. Alex - Focus
12. Valiinves
13. Dan - Fiesta ST
14. octav_m - Focus Jeans Edition
octav_m
Gold Member

Mesajde valiinves » 18 Mai 2008, 21:54

Vali... si eu! Desi par eu mai incrincenat, sa stii ca nu sint baiat rau! Stiu in mare ce poate masina ta...! Dar am senzatia ca o supra-estimezi nitel Am condus mondeo 130 si 115 cp (ai mei au unul fabricatie 2006, luat de nou). Nu vorbesc de pe u tube. Ti-am zis, soferul conteaza..dar daca masina nu-l ajuta, e degeaba toata stiinta soferului.

Pai Dinule eu nu stiu unde zici tu ca am supra apreciat vaporul meu ca eu nu-mi dau seama. :-??
Cand am zis de 200????
WFOWXXGBBW1E43387

valiinves
1nsane Member

Mesajde nostim » 18 Mai 2008, 22:02

Mi-ar placea sa alerg pe pista mai mult de 10 minute... sper sa fie posibil
Fiesta ST
nostim
Ford Freak

Mesajde nostim » 18 Mai 2008, 23:04

Eu ofer locului 1 la Karting o Agenda exclusiva Peugeot 908RC (incerc sa particip la premiere cum pot :) .... daca gasesc ceva interesant ofer si pt. locurile 2,3). Incercati sa realizati o lista cu premiile simbolice pe locuri obtinute :)

P.S. Pt. toti doritorii ofer si o masurarea cu un aparat SPL de sunet (cati db scoate fiecare sistem audio in masina)
Fiesta ST
nostim
Ford Freak

Mesajde Ludicass » 18 Mai 2008, 23:30

Vali.. Nu tine de mine sa fac topicul sticky. Promovarea pe forum cred ca e bunicica. Ia in calcul ca nu e o intilnire exclusiv club ford!!! Puteam face mai mult dar crede-ma, nu am timpul suficient. Am si o afacere de condus. Oricum, intilnirea nu e o chestie de anvergura, e mai mult o intilnire intre pasionati, intre prieteni. Foarte posibil ca pe viitor sa organizez ceva impreuna cu cei de la pista, cu invitati gen Claudiu David si Doru Sechelariu, cu sponsori, mediatizare masiva. Dar asta dupa ce vom vedea cum iese mini-intilnirea de pe 31 mai. Pentru moment timpul nu-mi permite mai mult. Am alergat zilele astea ba la pista, ba sa gasesc un partener pt o sponsorizare. Din pacate participarea redusa m-a impiedicat sa gasesc sponsorizarile asa cum le vedeam eu. Ideea mea era sa pot oferi fiecarui participant 15 min de karting gratuit! Cu 20 de participanti nu poti motiva pe cineva sa sponsorizeze..asa ca in final am apelat la prieteni pt niste premii si m-am implicat si eu in premiere.

Eu sper sa iasa ceva fain, sa va simtiti bine. In final, cine vrea sa vina, vine... Cine nu, asta e. Eu nu insist, mai ales ca initial ideea mea cu pista de karting si o participare libera, cu diverse marci de masini, a stirnit reactii contra.Nu toti iubesc masinile "onomatopee" :D Lumea nu vroia karting iar interesati eram doar 3-4 persoane. Acum ma suna lumea de zor si mi-e messul plin. :) Sint curios citi din cei interesati vor fi pe 31 la karting.

Fiind singura persoana care s-a ocupat de organizare, am sa dau nr meu pt contact: 0745.45.45.45.

Ludicass
1nsane Member

Mesajde valiinves » 18 Mai 2008, 23:54

Dinule te rog sa ma crezi daca as putea sa te ajut cu ceva ........ te-as ajuta da nu am cum...
doar cu ceva agende si ceva calendare da nu sunt cu Ford sau alceva legat de masini.
Desi undeva firma la care lucrez eu e implicata si in constructia de masini (la tapiterie) eu am nevoie de mult timp sa scot ceva de la ei.
WFOWXXGBBW1E43387

valiinves
1nsane Member

Mesajde octav_m » 18 Mai 2008, 23:56

trebuie sa zicem cate persoane vin la kart? ca daca e asa...din partea mea mai vine cineva tot pt kart
octav_m
Gold Member

Mesajde Ludicass » 19 Mai 2008, 00:17

Octav.. nu neaparat. In principiu sint si unii care vor veni dar nu se vor da pe pista. Vin pt atmosfera, pt. masini, pt distractie! Administratorii pistei mi-au promis 5 karturi, sper sa nu fie probleme. In data de 30 mai, cu o zi inaintea noastra, pista e rezervata pt un alt eveniment similar de catre un grup de 40 persoane. Sa speram ca cei de la intretinere vor avea suficient timp sa puna karturile la punct pt a2a zi.

Vali.. mersi mult. In mare am rezolvat ce era important. Ieri am testat meniul restaurantului, mincarea e buna, preturile sint ok.. :) Sint suficiente locuri atit pe terasa cit si in restaurant. Eu as sugera sa stam pe terasa, pt a viziona cursele de karting. Vom vedea exact la fata locului. In fata hotelului si a restaurantului avem spatiu suficient sa asezam masinile pt vizionare si pozele de grup. Demonstratia lui Razvan cu super masinutza lui va avea loc tot in parcare, eventual linga pista, unde are loc si pit stopul. Vreau sa vad daca se va putea face o cronometrare electronica a curselor pt a desemna cistigatorii. In principiu cred ca se poate, daca nu o vom face noi!

Cam astea ar fi noutatile! :)

Ludicass
1nsane Member

Mesajde Ludicass » 20 Mai 2008, 13:03

Ne-am impotmolit la 14?! :) Aud ca mai sint amatori dar deocamdata nu pot confirma prezenta 100%. Mi-a trecut pe la ureche ceva despre inca 2 fieste ST si un mondeo ST! Coool!

Intrebare: cum sugerati sa organizam cursele de karting? Luati va rog in calcul ca vom avea probabil 5 karturi si nu vom putea alerga toti in acelasi timp. Astept sugestii....! :)

Ludicass
1nsane Member

Mesajde verga_Cip » 20 Mai 2008, 13:08

Ludicass scrie:Intrebare: cum sugerati sa organizam cursele de karting? Luati va rog in calcul ca vom avea probabil 5 karturi si nu vom putea alerga toti in acelasi timp. Astept sugestii....! :)

Cate 2...eu ma trag cu tine =))
verga_Cip
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Mk2 2.0 TDCi 100 kw 2005

Mesajde Ludicass » 20 Mai 2008, 13:23

Cip.. la gabaritul nostru, nu mai pleaca kartul! :))

Serios acum.. E o mica problema. O sa vedeti de ce. In primul rind trebuie trase la sorti karturile, pt a evita discutiile. Exact ca si masinile de formula 1, unele alearga mai bine, altele mai prost. Au toate aceiasi capacitate cilindrica, putere, etc, nu exista diferente... dar unele trag mai bine, altele mai slab. Cei care au fost la karturi pina acum, stiu despre ce vorbesc. Pina aici totul ok.

Mai departe... :D Unii au sugerat sa se faca mai multe manse, pe grupe. Grupele sa se traga la sorti din start. Din 5 participanti intr-o mansa, probabil 2-3 vor fi eliminati. Porblema e cum vom calcula cit timp a mers fiecare cu kartul, respectiv cit are de plata. Cei care vor obtine timpi slabi nu vor putea trece de calificari....asa ca aventura lor se opreste inainte de a fi alergat 15 min platite!

Astept o solutie! Deocamdata am primit mai multe variante, cea mai frecventa e cea de mai sus, dar sigur vor fi nemultumiti. Omul a dat 40 lei, sa alerge 15 min..si cind colo.. nu s-a descurcat si a alergat numai in calificari.

Sint ochi si urechi! :) Stiu ca unii participanti de pe 31 mai nu sint debutanti in karting, avind experienta in domeniu.

PS: Razvan Brasov vine si cu 2 prieteni francezi, daca am inteles eu bine, foarte pasionati. Intilnirea noastra capata caracter international. 2 dintre prietenii mei care vor veni au cetatenie britanica! Deci Franta, Marea Britanie si Romania! :) Alte nationalitati?!

Ludicass
1nsane Member

Mesajde adicristea » 20 Mai 2008, 15:14

Foarte simplu, se alearga cate 15 minute, cate 5. Se iau toti timpii si primii 5 fac inca o cursa (in Tunari e grila de start si se poate pleca cu semafor, ca la Formula 1) care sa stabileasca castigatorul. Sau, daca nu mai vor, cine a avut cei mai buni timpi castiga. Dar sa se stabileasca de la inceput daca se calculeaza cel mai bun tur de pista sau cel mai bun timp mediu.

Ideal ar fi daca exista grila, astfel primii 5 se pot intrece 15 minute precum pe circuit. Iar primele ture considerati-le sesiune de calificari.
\\\ Cumpara "romaneste"! Salveaza-ti slujba! ///
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
Imagine
adicristea

Maşina: Citroen C4 Picasso 1.6 eHDI
VIN: 00000000000000000

Mesajde ovibc » 20 Mai 2008, 15:51

Nu s-a vb de premii...ia sa vedem, cine castiga platyeste consumatia :D ; acum Dinule sa te vad cum faci grila ca nu mai vrea nimeni sa castige :))
Furibund pe sosea inseamna uneori muribund la spital

Ford Mondeo MK5 2.0 Hybrid Vignale
ovibc
Gold Member

Maşina: Mondeo MK5 2.0 Hybrid Vignale

Mesajde nostim » 20 Mai 2008, 17:56

Da io am si cetatenie Americana ... se pune ? Dar ma dau pt. Romania :)
Fiesta ST
nostim
Ford Freak

Mesajde Ludicass » 20 Mai 2008, 19:55

Adi..ar fi f. simplu daca toti ar vedea lucrurile la fel. Din pacate unii vor calificari, ceea ce, parerea mea, complica situatia. Daca se alearga 15 minute in calificari, ar insemna ca cei care merg mai departe sa mai ia alte 15 minute pt finala. Si cind e vrb de bani, apar iar discutii... Pe mine personal nu ma deranjeaza, dar sigur nu toata lumea e dispusa sa dea inca 40 lei.

Eu unul as sugera sa alergam fiecare cite 15 minute si sa cronometram timpul de pe un tur de pista. Asa are fiecare posibilitatea sa se acomodeze cu pista, kartul... Se fac citeva tururi de acomodare si incalzire, apoi se trece, de comun acord, la un tur de pista cronometrat in care alearga 5 karturi. Vom lua in calcul timpii fiecaruia pt clasamentul final. Ramine conditie esentiala tragerea la sorti a karturilor, fiecare cu norocul lui. :)

Are cineva alte variante?! Sugestii???

Ludicass
1nsane Member

Mesajde nostim » 20 Mai 2008, 20:17

Mi-ar placea sa am un anumit timp sa invat traseul cat de cat si sa ma obisnuiesc cu kartul meu
Fiesta ST
nostim
Ford Freak

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Arhiva