Breaking News!
L-am convocat pe
Silviu focus ST la o cafea in aceasta dimineata!

Am pus la punct in mare desfasurarea intilnirii. Pot sa va anunt ca
CZI AUTO este partener oficial al intilnirii de pe 31 mai de la pista de karting. Am convenit asupra premiilor oferite de
CZI AUTO si
LUDICASS - Birou Traduceri. Sint simbolice, dar cred eu ca o sa va placa!
L-am convocat si pe
Bogdan - Skoda RS la o cafea pentru un feedback asupra modului de organizare a intilnirii. Bogdan nu a rezistat tentatiei si a vrut sa vada si el bestia lui Silviu, proaspat iesita de la tuning

. La vederea focusului ST reactia lui Bogdan RS, un fin cunoscator in ale auto, a fost un WOOOOOWWWW prelungit!

Focusul ST arata bestial, a ajuns la 280 cp, tuningul este facut profesionist, de bun gust si numai cu produse de calitate! Masina a trecut printr-o revopisre totala, are o culoare superba si arata incredibil. Numai vopsitul exterior in noua culoare a trecut de 80 milioane!!! dar face toti banii! Sunetul motorului si al evacuarii este ceva greu de imaginat! Cu siguranta va face senzatie pe 31 Mai!
Am reusit tot azi sa ma intilnesc cu
Doru Sechelariu la pista de karting. Din pacate pe 31 mai el alearga in campionatul european, formula BMW, etapa Belgia! Cu regret, nu va putea participa la intilnirea noastra dar mi-a lansat el provocarea sa organizam impreuna ceva de anvergura la care sa fie si el prezent! Suna interesant!

Sa vedem cum va iesi intilnirea de pe 31 si poate o punem de o chestie la nivel national, mediatizata, cu sponsori, organizata din timp, cu participare numeroasa!