CarKit telefon
am tot umblat dupa firul de la magazie pana am dat de altceva. sub bord am o cutie pe care scrie "systembox v2.0", doua mufe jack (mama si tata, posibil mono), si inca una care nu prea seamana cu nimic (pare a fi o antena).
apoi, am pe stalpul din stanga un microfon, al carui fir nu stiu exact unde se duce.
acea cutie are la un capat o mufa gen vga si la celalalt alta la fel si inca una jack mama.
la capatul unde are doar mufa vga fara jack, are conectat un manunchi de fire care nu stiu unde duc.
cel de la care am luat masina (vanzator dintr-un parc auto) tot baiguia ceva de bluetooth, dar nu mi-a zis exact despre ce e vorba.
si acum ma intreb (sau va intreb): e posibil sa am carkit pe masina si sa nu-mi trebuiasca decat cradle sau ceva care conecteaza telefonul prin bluetooth (dispozitiv pe care cred ca l-a avut dar acum se bucura unul din vazatorii de acolo de el) ???
poate e cineva pe aici care are montat un carkit de genu asta pe masina si stie despre ce e vorba. ar fi super sa-mi pot pune o jucarie si sa-mi conectez telefonul la sistemul audio al masinii.
astept cu nerabdare pe cineva care poate sa ma ajute.
aici este o poza (deloc reusita) cu ce am reusit sa trag de sub bord. poate mai sunt si alte prostii da' nu stiu cum sa dau bordul jos.
- aiur3a
- Member
- Maşina: FORD Mondeo Mk3 2003, 2.0TDCi, 96Kw