Ovi... hai sa lamurim din start o chestiune! Intilnirea de pe 31 mai, ora 11, Bacau, pista de karting, nu este organizata de CLUB FORD!!! Este organizata de mine, sponsorizata de LUDICASS birou traduceri si de CZI auto! Participarea e libera! Vor fi prezente marci diferite de auto, prieteni ai mei, prieteni ai prietenilor mei, forumisti de pe forumul VAG, formul BMW, prieteni ai forumistilor, etc.. Ce au participantii la evenimentul de simbata in comun e pasiunea pentru sporturi auto si moto. Daca vroiam reclama si promovare pe spatele acestei actiuni, imi faceam mie si firmei mele, apoi forumului care mi-a gazduit topicul (singura contributie a club ford in aceasta actiune) fapt pentru care le multumesc initiatorilor forumului!

Nu e un eveniment de interes nici macar local, prezenta nu e numeroasa, iar efortul financiar/logistic al meu si al baietilor de la CZI nu va fi recompensat nici macar in cistigul de imagine. E pur si simplu o intilnire cu prietenii din care au de cistigat cei care iubesc sau sint pasionati de auto/moto. Cineva trebuia sa se ocupe de organizare/mediatizare! Am facut-o eu din pasiune pt auto. Cit de bine m-am descurcat, vom vedea simbata!
Daca ne vom hotari sa aducem si mass media, vom face demersurile necesare!
NEWS UPDATE!In alta ordine de idei, abia am revenit de la pista de karting (cred ca in curind ma pun administratorii sa platesc chirie...

) Am convenit cu cei de la pista asupra ultimelor detalii.
Am vazut
karturile pe care vom alerga!

Le-am probat, masurat. Li s-a facut o revizie tehnica generala in vederea evenimentului de simbata, 31 mai, ora 11. Administratorii parcului au spus clar ca nu se accepta mai mult de 5 karturi pe pista in acelasi timp la o competitie de genul acesta. Masura se ia pentru evitarea accidentelor.
ATENTIE: fiecare participant la cursele de karting este rugat sa aiba un comportament civilizat si sa incerce sa se pastreze o nota de sportivitate. Nu sint permise lovirile intentionate ale celorlalti participanti la cursa. Eventualele accidente, vatamari corporale, survenite in timpul curselor nu cad in responsabilitatea organizatorilor intilnirii LUDICASS Birou Traduceri si CZI Auto! Cele 2 firme s-au ocupat doar de partea de sponsorizare si mediatizare.
Am reusit sa rezerv o
parcare exclusiv pentru participantii la acest evenimnet. Ea este ingradita si va fi permis accesul numai masinilor participantilor. Acolo vom putea admira linistiti masinile prezente. Deasemenea, parcarea respectiva are o poarta de acces catre pista de karting.
Am renuntat la rezervarea restaurantului pentru o locatie mult mai spectaculoasa

:
Terasa situata pe acoperisul uneia dintre cladirile pistei de karting ;) . Panorama este suuuper!

Aici se vor putea comanda sucuri, apa minerala, cafele, etc.
Atentie: fiecare persoana isi va achita individual ceea ce va comanda. Daca doriti sa comandati din meniul restaurantului, veti putea face acest lucru prin intermediul ospatarilor.
Am solicitat si mi s-a aprobat utilizarea
sistemului de cronometrare oficiala a pistei. Fiecare kart dispune de un echipament conectat la turnul de control! Se vor afisa timpii exacti ai fiecarui participant!
Modul de desfasurare a competitiei este urmatorul, stabilit de comun acord cu administratorii pistei: fiecare participant/doritor la curse va plati 40 lei contravaloarea a 15 minute. Un tur de pista are aproximativ 1 km si dureaza aprox. 1 minut. Se va alerga in grupuri de cite 5 karturi, cronometrindu-se timpul obtinut de fiecare participant pe parcursul a 3 tururi de pista oficiale. Startul in cele 3 tururi se va da oficial dupa ce, in prealabil, fiecare participant a avut posibilitatea sa isi faca incalzirea pe pista timp de 6 minute si sa se acomodeze cu pista si kartul. Din calculele noastre, vor fi 6 minute de acomodare, 5 minute de competitie si 4 minute in care vor putea alerga dupa bunul plac pina la epuizarea celor 15 minute platite. Posibil acest timp sa varieze.
Varianta de competitie cu calificari si cursa finala duce la costuri suplimentare asa ca a fost exclusa. In plus, varianta de competitie pe echipe, 3 persoane folosind pe rind acelasi kart, duce la pierderea de timp, introducerea si extragerea din kart luind timp pretios.
Cam acestea ar fi noutatile.
Astept intrebarile dumneavoastra si eventualele sugestii.