Arhiva

Intilnire 31 Mai pista de karting Bacau! (mini intilnire ST)

Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate

Moderator: Automatistul

Re: Intilnire 31 Mai pista de karting Bacau! (mini intilnire ST)

Mesajde Turb0 » 28 Mai 2008, 12:08

vin si eu sigur 100% ! Ludicass te voi suna pe la 10:30 sa ma intalnesc cu tine pe la pista...sa nu fiu ca musca-n lapte pe acolo ! merci #:-S
Turb0
Incepator

Mesajde Ludicass » 28 Mai 2008, 12:18

Ia-l si pe Sipu cu tine! Intilnirea asta incepe sa semene tot mai mult a intilnire Dinu&Friends! :) Trece-te in lista pls ca sa fac un calcul pt rezervarile de mese. Ms.
Eveniment: 1 zi alaturi de ISTVAN SOOS!
pilotul ISTVAN SOOS cu SUBARU STI pe circuitul de karting de la Bacau!

http://www.youtube.com/watch?v=xlztDV1S ... r_embedded
Ludicass
1nsane Member

Maşina: Fiesta ST 2.0 150cp

Mesajde valiinves » 28 Mai 2008, 14:11

LISTA PARTICIPARE

1. Dinu - Fiesta ST
2. Bogdan - Skoda RS
3. Adi - BMW M3
4. Razvan - Fiesta ST
5. Mihai - BMW 320i
6. Greg - VW Passat 2TDI 4motion
7. Cody - focus
8. Silviu - Focus ST tunat
9. Zozo - Golf 5 GTI
10. Alex - Focus
11. Valiinves + 1buc Nevasta
12. Dan - Fiesta ST
13. octav_m - Focus Jeans Edition
14. Emil - Vectra C 1.8
15. Adi - Alfa JTD

Urmatorii in lista va rog .... !
Ford Mondeo 2002 2.0 TDCI 131 CP
WFOWXXGBBW1E43387

Mama prostilor....... e mereu gravida !
Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii - nu li se intampla prea des.
valiinves
1nsane Member

Maşina: Ford Mondeo wagon 2002 2.0 TDCI 131CP gri metalizat
VIN: WFOWXXGBBW1E43387

Mesajde ovibc » 28 Mai 2008, 15:25

1. Dinu - Fiesta ST
2. Bogdan - Skoda RS
3. Adi - BMW M3
4. Razvan - Fiesta ST
5. Mihai - BMW 320i
7. Cody - focus
9. Zozo - Golf 5 GTI
10. Alex - Focus
12. Dan - Fiesta ST
14. Emil - Vectra C 1.8
15. Adi - Alfa JTD
16. ovibc - Focus

Urmatorii in lista va rog .... !
Furibund pe sosea inseamna uneori muribund la spital

Ford Mondeo MK5 2.0 Hybrid Vignale
ovibc
Gold Member

Maşina: Mondeo MK5 2.0 Hybrid Vignale

Mesajde Ludicass » 28 Mai 2008, 16:56

Vali.. s-a notat.. + 1 bucata nevasta! :)) Sigur vor fi si alte doamne si domnisoare pasionate! A mea se pare ca nu serveste simbata asta karting. M-a intrebat ce masini vin..i-am zis M3 343 cp..Raspuns sec.. bestial dar m-am dat cu el, il stiu, altceva?!:) Altceva nu cred ca te mai intereseaza..sint sub 343 cp.. 280cp, 250cp, 170cp, 150 cp,...! Un porsche, lambo, evo ceva?! Aaaa, nu prea... Concluzia: Mda. Multumesc, n-am ce vedea..bag un mall! =)) Poftim educatie.. ! :D

Ludicass
1nsane Member

Mesajde Turb0 » 28 Mai 2008, 17:35

1. Dinu - Fiesta ST
2. Bogdan - Skoda RS
3. Adi - BMW M3
4. Razvan - Fiesta ST
5. Mihai - BMW 320i
7. Cody - focus
9. Zozo - Golf 5 GTI
10. Alex - Focus
12. Dan - Fiesta ST
14. Emil - Vectra C 1.8
15. Adi - Alfa JTD
16. ovibc - Focus
17. alex- ( urmeaza... :( )

Ludicass, sipu' nu stiu daca vine...daca vine, il trec in lista. sper sa ajung cumva pe acolo si sa dau de careva 8-}
Turb0
Incepator

Mesajde Ludicass » 28 Mai 2008, 21:20

Alex... ne gasim la pista, stai linistit. Chiar daca tuna si fulgera, eu voi fi acolo! :D Glumesc. Vremea se anunta in continuare faina pt 31 mai :) ! Din pacate pentru tine, vei putea vedea numai 3 fieste ST, Raoul m-a anuntat ca regreta, dar are o problema urgenta si nu mai poate face deplasarea de la Bucuresti la Bacau! :( L-am scos deja din lista... sa vedem in final citi vor veni.

In afara de cei 17 trecuti pe lista, mai exista inca 4-5 persoane care m-au anuntat ca vor neaparat sa participe si vor face tot ce pot sa ajunga la pista pe 31 mai, ora 11.

Miine, ora 16.00, voi avea o intilnire cu baietii de la CZI AUTO pentru a stabili exact premiile pe care le vom pune la bataie impreuna. Ca o apreciere a efortului lor, eu as propune sa includem in programul evenimentului si o vizita scurta la show roomul lor din Bacau. Cei pasionati de tuning, atv-uri, scutere, motoare in general, au intr-adevar ce vedea. Locatia nu e departe de pista de karting.

Va reamintesc conditiile de participare la intilnirea de pe 31 Mai, ora 11.00.

Inchirierea kartului de 9cp este 40 lei pentru 15 minute. Vom avea la dispozitie (sper) 5 karturi conform promisiunilor administratorilor pistei. Se va alerga pe pista mare, acelasi circuit pe care se desfasoara etapele din circuitul national si european de karting.

Cei care nu doresc sa alerge cu karturile, pot lua loc pe terasa restaurantului si urmari intrecerea. Preturile sint acceptabile.

Ca sa va faceti o idee despre pista de la Bacau, iata imagini de la una din etapele cu participare internationala desfasurata la Bacau:

Pregatirea karturilor la boxe: http://www.youtube.com/watch?v=il8k6kIN ... re=related

Cursa pe circuit: http://www.youtube.com/watch?v=RktCl9jM ... re=related

PS: karturile din imagine sint de competitie, pretul lor depaseste valoarea unei masini din clasa mica! :)

Ludicass
1nsane Member

Mesajde Turb0 » 29 Mai 2008, 11:57

am vb astazi cu MC.SIP si mi-a sp ca e ocupat sambata...a spus ca daca vine vine asa in trecere sa te salute sa vada ce e p acolo si cam atat ! in schimb eu m-am hotarat, vreau sa ma dau si cu kartu !
Turb0
Incepator

Mesajde ovibc » 29 Mai 2008, 12:44

ia sa vedem, facem intalnirea si publica?In genul ``decat sa ne intrecem pe sosele, mai bine aici``Pot aduce desteptarea, realitatea tv, protv....:))

ovibc
Gold Member

Mesajde Ludicass » 29 Mai 2008, 13:20

Ovi..mersi de oferta dar raspunsul meu ca organizator e Nu! Nu e un super eveniment, e o intilnire intre prieteni. Daca doream mediatizare, discutam si eu cu ai mei fosti colegi de presa, cu prietenii din politia Bacau, sponsori, autoritatile locale, etc. Venim sa ne simtim bine, e o gasca de prieteni, nu ne adunam sa ne traga lumea in poze, sa ne dea la stiri, sa ne dam exemplu pt cit de buni si corecti soferi sintem noi pt ca nu e cazul.

Personal cred ca ar fi penibil sa militam acum pt combaterea vitezei si conduita preventiva cind eu stiu citi cai putere au prietenii mei sub capota si cam cum ii folosesc. :D Sa nu se astepte cineva ca ei sa mearga in limitele legale 50-100km/h cu masini de sute de cp ca pe bune nu ai cum...iti fierbe motorul! ;) La urma urmei, de ce si le-au luat?!! Pot sa-ti spun o faza recenta. Unul dintre participanti, bun prieten, a fost surprins de radar conducind o super masina cu 194km/h in localitate... bine, nu erau case in zona..iar actiunea se intimpla pe E 85 in plin cimp. A durat ceva pina au intors baietii cu ochii albastri loganul din dotare si s-au lansat in urmarire.... Pe camera radar se vedea cum vine un bolid cu farurile aprinse si la trecerea pe linga masina politiei loganul tremura bine de tot datorita suflului. Reactia politistilor, bine dle..am inteles super masina, graba mare..dar era sa ne sufli de pe sosea! :)) I-au admirat masina, s-a lasat cu avertisment si drum bun! ;)

Ludicass
1nsane Member

Mesajde ovibc » 29 Mai 2008, 14:44

a fost doar o idee in sensul ca puteam face ceva reclama moca la forum...:D, ca, ce facem ``in timpul liber`` stim cu totii ;) chiar daca nu am supermasina cu herghelia sub capota, nici eu nu merg cu spatele :))

ovibc
Gold Member

Mesajde octav_m » 29 Mai 2008, 16:33

la karturi ne dau si vreun echipament? :-?
octav_m
Gold Member

Maşina: -

Mesajde Ludicass » 29 Mai 2008, 18:51

Ovi... hai sa lamurim din start o chestiune! Intilnirea de pe 31 mai, ora 11, Bacau, pista de karting, nu este organizata de CLUB FORD!!! Este organizata de mine, sponsorizata de LUDICASS birou traduceri si de CZI auto! Participarea e libera! Vor fi prezente marci diferite de auto, prieteni ai mei, prieteni ai prietenilor mei, forumisti de pe forumul VAG, formul BMW, prieteni ai forumistilor, etc.. Ce au participantii la evenimentul de simbata in comun e pasiunea pentru sporturi auto si moto. Daca vroiam reclama si promovare pe spatele acestei actiuni, imi faceam mie si firmei mele, apoi forumului care mi-a gazduit topicul (singura contributie a club ford in aceasta actiune) fapt pentru care le multumesc initiatorilor forumului! :) Nu e un eveniment de interes nici macar local, prezenta nu e numeroasa, iar efortul financiar/logistic al meu si al baietilor de la CZI nu va fi recompensat nici macar in cistigul de imagine. E pur si simplu o intilnire cu prietenii din care au de cistigat cei care iubesc sau sint pasionati de auto/moto. Cineva trebuia sa se ocupe de organizare/mediatizare! Am facut-o eu din pasiune pt auto. Cit de bine m-am descurcat, vom vedea simbata! :)

Daca ne vom hotari sa aducem si mass media, vom face demersurile necesare! :)

NEWS UPDATE!

In alta ordine de idei, abia am revenit de la pista de karting (cred ca in curind ma pun administratorii sa platesc chirie... :) ) Am convenit cu cei de la pista asupra ultimelor detalii.

Am vazut karturile pe care vom alerga! :) Le-am probat, masurat. Li s-a facut o revizie tehnica generala in vederea evenimentului de simbata, 31 mai, ora 11. Administratorii parcului au spus clar ca nu se accepta mai mult de 5 karturi pe pista in acelasi timp la o competitie de genul acesta. Masura se ia pentru evitarea accidentelor. ATENTIE: fiecare participant la cursele de karting este rugat sa aiba un comportament civilizat si sa incerce sa se pastreze o nota de sportivitate. Nu sint permise lovirile intentionate ale celorlalti participanti la cursa. Eventualele accidente, vatamari corporale, survenite in timpul curselor nu cad in responsabilitatea organizatorilor intilnirii LUDICASS Birou Traduceri si CZI Auto! Cele 2 firme s-au ocupat doar de partea de sponsorizare si mediatizare.

Am reusit sa rezerv o parcare exclusiv pentru participantii la acest evenimnet. Ea este ingradita si va fi permis accesul numai masinilor participantilor. Acolo vom putea admira linistiti masinile prezente. Deasemenea, parcarea respectiva are o poarta de acces catre pista de karting.

Am renuntat la rezervarea restaurantului pentru o locatie mult mai spectaculoasa :) : Terasa situata pe acoperisul uneia dintre cladirile pistei de karting ;) . Panorama este suuuper! ;) Aici se vor putea comanda sucuri, apa minerala, cafele, etc. Atentie: fiecare persoana isi va achita individual ceea ce va comanda. Daca doriti sa comandati din meniul restaurantului, veti putea face acest lucru prin intermediul ospatarilor.

Am solicitat si mi s-a aprobat utilizarea sistemului de cronometrare oficiala a pistei. Fiecare kart dispune de un echipament conectat la turnul de control! Se vor afisa timpii exacti ai fiecarui participant! :)

Modul de desfasurare a competitiei este urmatorul, stabilit de comun acord cu administratorii pistei: fiecare participant/doritor la curse va plati 40 lei contravaloarea a 15 minute. Un tur de pista are aproximativ 1 km si dureaza aprox. 1 minut. Se va alerga in grupuri de cite 5 karturi, cronometrindu-se timpul obtinut de fiecare participant pe parcursul a 3 tururi de pista oficiale. Startul in cele 3 tururi se va da oficial dupa ce, in prealabil, fiecare participant a avut posibilitatea sa isi faca incalzirea pe pista timp de 6 minute si sa se acomodeze cu pista si kartul. Din calculele noastre, vor fi 6 minute de acomodare, 5 minute de competitie si 4 minute in care vor putea alerga dupa bunul plac pina la epuizarea celor 15 minute platite. Posibil acest timp sa varieze.

Varianta de competitie cu calificari si cursa finala duce la costuri suplimentare asa ca a fost exclusa. In plus, varianta de competitie pe echipe, 3 persoane folosind pe rind acelasi kart, duce la pierderea de timp, introducerea si extragerea din kart luind timp pretios.

Cam acestea ar fi noutatile. Astept intrebarile dumneavoastra si eventualele sugestii. :)

Ludicass
1nsane Member

Mesajde ovibc » 29 Mai 2008, 19:44

ok, se pare ca am deranjat cu o idee, asa ca ma retrag si nu cred ca voi mai veni, chiar daca asta nu cred ca intereseaza multa lume;dar genul asta de abordare a problemei(daca este problema) ma face sa inteleg de ce si alen intr-un caz anterior s-a simtit jignit.Asa cum spuneai este o intalnire intre prieteni, si cum cei pe care ii cunosc personal au anuntat ca nu participa, cred ca imi pot bea cafeaua si in alta parte, nu neaparat la pista de karting.
PS. cat despre efortul financiar daca era vb de asta nu cred ca nu te-am fi ajutat sau contribuit oricare eram amatori de asa ceva.
In speranta ca nu am jignit pe nimeni, ci doar mi-am spus parerea, va doresc distractie placuta

ovibc
Gold Member

Mesajde Ludicass » 29 Mai 2008, 20:17

Ovi.. Esti liber sa faci ce vrei! Nu rog pe nimeni sa participe. Am spus clar cum stau lucrurile pentru a nu avea discutii ulterioare. Nu e o intilnire exclusiv CLUB FORD! E o intilnire intre pasionati! Cind eu am sugerat sa participe la intilnirile club ford bacau si alte persoane, care nu sint posesoare de ford dar sint pasionati de auto, unii au sarit in sus ca se simt complexati. In schimb eu am acceptat fara comentarii ca intilnirea club ford Bacau - luna Mai anulata din lipsa de participare sa se alipeasca intilnirii de la pista de karting. Nu vreau ca simbata sa iasa iar discutii referitoare la prezenta altor marci decit ford la eveniment sau a unor masini mai "onomatopee". Iar ca organizator, am voie sa stabilesc regulile evenimentului. Cine le accepta e bine venit, cine nu..sa-si bea cafeaua in alta parte.

PS: nu cred ca cineva ti-a cerut bani, tocmai asta am subliniat..cu 20 de participanti efectul promotional e inexistent si greu gasesti pe cineva sa arunce banii pe geam aiurea. Ma bucur ca acum, cu 1 zi inainte de eveniment, cind toate sint puse la punct atit logistic cit si financiar tu iti oferi serviciile. Permite-mi o intrebare: pina acum unde ai fost?!! Ca erau de dat zeci de telefoane, cautat sponsori, alergat prin oras, mers la pista de karting, discutat cu participantii... Si sa stii ca in afara de bani, toate astea cer timp pretios, pe care eu si baietii de la CZI l-am sacrificat fara niciun interes financiar... Doar pt ca sintem pasionati si vrem sa se miste ceva si in Bacau.

Ludicass
1nsane Member

Mesajde Alen » 29 Mai 2008, 20:42

Ludicass scrie:........., unii au sarit in sus ca se simt complexati.

te rog abtine-te sa mai faci referiri de orice natura la persoana mea, asa cum ma abtin si eu, dupa cum ai observat
Alen

Maşina: Ford Fiesta 2007 1.4 TDCi

Mesajde Ludicass » 29 Mai 2008, 20:47

Octav..scuze de intirziere..acum am vazut mesajul tau. Da, din ceea ce stiu si am vazut la cei care alearga, se da casca protectie si un bluzon pt a proteja hainele concurentilor. Miine probabil voi da din nou o fuga. Pista e rezervata miine de o multinationala, 40 de persoane, veniti din toata tara pentru distractie! :) Vreau sa vad cum se va desfasura evenimentul la ei, poate fur o idee :) si a discuta eventuale modificari cu administratorii pistei pt intilnirea noastra de simbata. 8-}

Alen.. dupa cum vezi, nu am dat nume. Dar vad ca probabil te simti cu musca pe caciula.. Scuza-ma ca te intreb.. daca sa zicem, am facut aluzie la tine, am spus un neadevar? Tu ai spus cu degetutele tale ca te simti complexat, mic si nu mai retin cum..

Ludicass
1nsane Member

Mesajde ovibc » 29 Mai 2008, 20:51

Nu era vb de discutii ulterioare, si sincer nu sunt complexat, am avut si condus masini la care poate altii viseaza si acum, dar cum viata e asa cum este asta e masina pe care mi-o permit acum.Cat despre ce spui tu ca esti organizator``no comment``, fara sa te jignesc sau alta interpretare voiam sa dau un ajutor asa cum credeam ca e mai bine ca totul sa fie ok, iar in ce priveste ajutorul in organizare, daca citesti atent pe topic, mereu am fost prezent si nu s- avb de ceva ajutor logistic, etc.Fara sa ma laud sau sa iti micsorez din merite(ca le ai ) daca intrebai, te ajutam, poate cu mai multe decat crezi.Sincer pasionat de auto/motoare sunt si eu, si chiar voiam sa vin dar unde nu sunt binevenit(Ludicass &friends ) ma abtin.

PSnue-ai intrebat niciodata de ce aproape nimeni din Bacau de la club Ford nu participa?asta e doar o observatie personala si poate gresesc.
ps2 desi nu imi place sa ne certam public(consider tiganeala) am spus ca nu vreau sa jignesc pe nimeni, ``doar pentru ca suntem pasionati``daca imi cereai ajutorul multe se rezolvau printr-un telefon

Te invit la o cafea la pista de karting sambata la ora 11 :D

ovibc
Gold Member

Mesajde Alen » 29 Mai 2008, 21:20

@Ludicass: referirea era clara la mine, n-o mai da cotita ca nu tine, ca si faza cu "onomatopeele", pt. ca eu m-am exprimat asa si vad ca ai retinut remarca
am mai spus-o si-o repet pt. ultima oara : nu sunt absolut de loc complexat de masina mea si admir masinile puternice, sincer, cu mana pe inima....eu cu OAMENII am o problema...acei oameni care cred ca daca au bani si relatii, isi pot permite orice, afiseaza un aer de superioritate, etc. etc...sigur cunosti modelul
n-am vazut unul cu o masina puternica sa fie mai modest...e valabil si pt.tine acest lucru, putina modestie n-ar strica nimanui, dar probabil ca persoanele respective considera ca nu e cazul, modestia e pentru fraieri, nu pentru cei care "au reusit in viata"
mai inainte ne-ai dat un exemplu : 194 km/h in localitate si....doar avertisment :)) daca ma prindeau pe mine cred ca imi confiscau si masina, eventual imi ANULAU permisul, chiar daca legea nu prevede asta....si de ce ? pt. ca eu n-am "reusit" in viata si conduc doar o biata Fiesta cu motor de 1.4 =D>
ca mine sunt multi altii, poate chiar majoritatea de pe forumul asta si in momentul cand spui despre cei cu motoare mici ca sunt complexati, risti sa "atingi" mai multa lume, ceea ce nu mi se pare deloc corect

e bun asa...imi cer scuze ca ti-am poluat topicul si sincer n-as vrea sa riscam sa ni-l inchida si p'asta...daca o tinem asa, in curand se vor inchide topicurile unul cate unul :D
n-as fi intrat daca nu vedeam referirea destul de clara la mine, asa ca, daca vrei sa nu ma mai aflu in preajma ta, te rog (observi :-t ) abtine-te sa te mai referi la mine, chiar si indirect

sper ca am fost destul de clar....de fapt am mai explicat acest lucru si am vrut sa-l mai explic inca o data, da' n-am mai apucat pt. ca Ciprian a inchis topicul respectiv :D

in concluzie, uita ca exist !
in rest, toate cele bune si distractie placuta va doresc :)
Alen

Mesajde Ludicass » 29 Mai 2008, 21:29

Ovi.. acum depinde unde vei bea tu cafeaua..eu o beau pe terasa situata pe acoperis, rezervata exclusiv intilnirii. :) Tu...?:) Vezi ca simbata, de la 10, in restaurant e o slujba de pomenire! Vorbesc serios..cu pomana si tot tam-tam-ul! :)
Eu nu ma cert! E o simpla discutie. Partea cu complexele nu era o aluzie la tine, ai vazut ca persoana in cauza s-a autosesizat. :) Personal nu am nimic nici cu Alen, el a fost chiar si la mine acasa la o cafea, dar asta era in vremurile bune... De la o vreme s-a suparat tare pe cei cu masini onomatopee si de atunci unde ma prinde, pac mi-o trage. :))

Nu stiu ce te-a deranjat, dar ti-am explicat direct ca partea de mediatizare nu ma intereseaza. daca ma interesa, o rezolvam. Am lucrat ani de zile in media, de la ziar, tv, radio si ma stiu cam cu toata lumea din generatia veche din breasla. Am spus NU hotarit pt ca ideea cu "viteza la volan, conduita preventiva, etc" nu sta in picioare. Iti spun un secret poate asa ai sa-ntelegi.. unii dintre cei care vor veni la pista simbata, prieteni ai mei, au avut de a face cu politia rutiera in numeroase rinduri pt viteza, liniutze ilegale, etc. Unii au dat declaratii pe la politie, au semnat angajamente ca nu vor mai face liniute pe strada, etc 8-} . Au fost dati deja la ziar, sint deja "vedete", s-au scris articole despre ei. Si tu vrei sa-i vada acum lumea la tv declarind ca s-au cumintit, au masini de sute de cai dar merg regulamentar, si mai nou fac terapie prin karting?! :)) S-ar prapadi lumea care-i stie de ris.. ! Asa ca mai bine lasa lucrurile asa cum le-am asezat noi...

PS1: care lume de la club ford Bacau? =)) Cip Verga, Alen, si cu mine? Ca restul eu nu i-am vazut de cit 1 singura data la fata la intilniri, si cam atit. Alen a explicat de ce nu vine, Cip mi-a spus ieri ca e posibil sa apara, are niste treburi de rezolvat dar face tot posibilul, iar eu cred ca voi fi... adica nu stiu, ma mai gindesc. ;)

PS2: dragul meu, ca tot am poluat topicul, au fost intr-adevar oameni care si-au oferit serviciile sa ma ajute... nu a trebuit sa le solicit eu. Fiecare cu ce a putut... vezi Vali, Cody, Raoul, Razvan, Adi... asta din cei care imi vin acum in minte. Tu ce-ai fi vrut, sa te intreb eu cu ce ma poti ajuta?! :-O

Hai sa lasam topicul sa curga..si sa ne vedem simbata la o cafea la 11, la pista de karting... sa vorbim de motoare, performante, tuning, etc.. si sa ne dam cu karturile! :)

Ludicass
1nsane Member

Mesajde Ludicass » 29 Mai 2008, 22:19

Alen...am vorbit cu initiatorul topicului si mi-a zis ca nu se supara ca i-l facem varza! :) Rog moderatorii sa nu intervina ca sincer, nu au de ce...

Nu stiu ce experiente triste ai tu cu proprietarii de masini puternice, dar eu zic ca te inseli generalizind. Nu stiu ce intelegi tu prin modestie. Ce ar trebui ei sa faca? Sa nu isi ia masini de sute de cai daca asta ii pasioneaza si isi si permit pentru a nu sari in ochii lumii si a nu parea ca o fac ostentativ?!! Ar trebui sa isi conduca bolizii de sute de cai cu 50 in localitate si 100 afara...si daca s-ar putea numai noaptea sa nu deranjeze?!! Tu de ce crezi ca si-au mai luat rachetele alea?? Hai sa fim realisti..tu daca ai avea o masina puternica, ai proceda la fel..ai calca-o de i-ar sari pistoanele. Eu cred ca tu ai o perceptie gresita asupra lucrurilor si generalizezi... cunosc zeci de persoane super potenete financiar care conduc super masini dar stau la semafor, nu depasesc pe linie continua, nu profita de statutul lor social cind sint opriti in trafic.

Vad ca m-ai bagat si pe mine in oala celor lipsiti de modestie :) Spre surprinderea ta, nu sint genul sa dau telefoane daca sint prins calcind pe bec. Acum daca precizez ca nu dau nu ca n-as avea la cine sa apelez, ai sa spui iar ca sint lipsit de modestie. :D Imi platesc amenzile linistit, nu dau spaga din simplul motiv ca nu mi-s dragi baietii de la rutiera si mai bine sa mearga banul la bugetul local, poate face si primaria ceva util de ei. Eventual pot inmuia vigilenta organului :) si capata o amenda minima, nu maxima.

Concluzie: Dupa lunile astea pe forum, as vrea sa va spun o parere personala, sper sa nu deranjeze prea tare. Forumul CLUB FORD este un forum social si nu un forum de pasionati auto. E un loc unde lumea discuta orice, mai putin masini. Sint si citiva pasionati, dar aceia sint in numar mic. Ma uitam pe un topic deschid de un coleg din Constanta de la showul care a avut loc recent la CT. Foarte bine organizat showul!! Extraordinar efortul omului..!!! A pozat tot, nu i-a scapat nimic, masini, fete, detalii... Se simtea efortul omului de a surprinde atmosfera de acolo. A mers din stand in stand, a adunat fetele pt poze, s-a zbatut. Reactia forumistilor nu o mai comentezt. Si pt ca tot vorbea cineva de prezenta la intilnire de pe 31 mai a forumistilor din Bacau, i-as intreba pe bacauani citi s-au dus saptamina trecuta la salonul auto sa vada live cum arata super carul audi R8?!!! Masina care in Bacau nu o vezi decit noaptea in vis si duminica la TOP GEAR! Uite aici e diferenta intre un pasionat...si un utilizator de masina.

Noapte buna ! :)

Ludicass
1nsane Member

Mesajde Alen » 29 Mai 2008, 22:36

ai sa razi, dar eu chiar am fost....si m-am uitat cu atentie la el, am admirat bordul cu viteza max de 340 km/h si pozitionarea motorului (aproape) in habitaclu...ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place ;)
am fost si pe la standul CZI, am admirat Focusul tunat, dar mai ales Golful ala negru cu usi tip "lambo" si interior demential :-t
dar am admirat masini, repet, nu OAMENI...
asa ca, vezi tu, cam asta-i.... :-"
Alen

Mesajde valiinves » 29 Mai 2008, 22:37

BAI!!!!! Ce aveti ma?......... s-a umflat vopseaua pe voi????
Cum va lasa omu' un pic singuri, cum va certati.
WFOWXXGBBW1E43387

valiinves
1nsane Member

Mesajde valiinves » 29 Mai 2008, 22:41

Alen...
Ia suparate tu sambata si inchiriaza un cart si aratale ce stii.... sa le scoti ,,prostiile'' din cap la baietii astia cu cai multi. ;)
WFOWXXGBBW1E43387

valiinves
1nsane Member

Mesajde Alen » 29 Mai 2008, 22:46

@vali : nu, imi pare rau, am luat o hotarare si nu ma sucesc
dar sa nu crezi ca in alte conditii nu as fi venit !
Alen

Mesajde Ludicass » 29 Mai 2008, 22:59

Vali...nu e cearta! S-au gasit Alen cu Dinu pe forum! :))

Alen.. Ma bucur ca ti-a placut...motorul e luat de pe o masina onomatopee, de pe RS4! :) Daca iti zic ca am reusit (nu spun cum ;) ) sa-i conving pe cei de la Audi sa mi-l deschida, sa ma sui in el si sa-mi deschida capota la motor ai sa zici iar ca nu-s modest :D . Tare as fi vrut sa-i dea o cheie, sa-l aud cum suna 8-> Superb sunetul de V8! Nu intru in amanunte dar ce ai vazut tu e varianta de 140.000 euro a lui R8, cu dotari extra (carbon, navigatie, suspensie magnetica, etc). In echiparea de baza de 100.000 euroi ea vine cheala... :(( Oricum, e o minunatie de masina... nu ajunge ea la 340km/h dar e o bijuterie! Ca fapt divers s-a vindut deja unul in Bacau, unui om de afaceri, nu dam nume, si in curind il vei vedea pe strada...! Masina, nu omul...! :)

PS: cele 2 masini pe care le-ai vazut la salon, GTI-ul tunat si ST-ul tunat vor fi prezente! Cine vrea, poate incerca senzatia de pasager in Focusul ST care are 280 cp. GTI-ul cu lambo doors are doar...250 cp. 8-} Paradoxul e ca la o liniutza, GTI-ul face ST-ul...!
Ultima oară modificat de Ludicass pe 29 Mai 2008, 23:03, modificat 1 dată în total.

Ludicass
1nsane Member

Mesajde valiinves » 29 Mai 2008, 23:03

alen scrie:@vali : nu, imi pare rau, am luat o hotarare si nu ma sucesc
dar sa nu crezi ca in alte conditii nu as fi venit !

Alen
Stai linistit ca nu incerc sa te conving sa te rasgandesti acum. Eu incercam ceva in spirit de gluma ca sa mai dezamorsez (sper ca asa se zice) situatia.
Nu spun acum ca nu mi-ar fi facut placere sa ne reintalnim, ca stii si tu, cu cat sunt mai multi care se cunosc, cu atat mai frumoasa este atmosfera........ asta e. E alegerea ta si nu ma bag.
WFOWXXGBBW1E43387

valiinves
1nsane Member

Mesajde valiinves » 29 Mai 2008, 23:04

Ludicass scrie:Vali...nu e cearta! S-au gasit Alen cu Dinu pe forum! :))

Dinule!
Da voi asa faceti mereu cand va intalniti pe forum? :-??
WFOWXXGBBW1E43387

valiinves
1nsane Member

Mesajde octav_m » 29 Mai 2008, 23:16

GTI-ul de 250 de cai face ST-ul de 280?!? :| :| :| :|
octav_m
Gold Member

Maşina: -

Mesajde Ludicass » 29 Mai 2008, 23:21

Vali... eu pe bune daca stiu de la ce i-a casunat omului pe mine. Dar nu ma iarta din nici o pozitie! 8-} Acum aflu ca nu-s nici modest. Asta e.. ce ar trebui sa fac? Sa-mi iau matiz si sa merg cu capul in pamint?! Daca as avea o super masina, as intelege... dar cum deocamdata trag de buburuza asta, nu prea vad motiv de lauda. Ba la cit am criticat eu firma ford si prezentat impresiile negative despre fiesta ST, chiar mi se par aberante acuzatiile lui Alen. Si toata aiureala asta e de la Mariko Inn, de cind s-a suit sotia lui la o tura cu ST-ul si i l-am dat si lui Alen sa dea o tura. Acolo s-a stricat relatia..!

Revenind, miine imi termin repejor treaba si dau o fuga la pista sa vad cum organizeaza baietii de la compania multinationala cursele. Ca noutate, CZI auto va aduce simbata si un ATV superb ARCTIC CAT pt o mica demonstratie! :) Premiile le-am vazut azi, sint super ok. Sper sa va placa si voua! Miine vom face pungile cu premii pt podiumul de premiere. Incercam sa oferim ceva simbolic si celorlati participanti, pixuri, agende, etc.

Lista de participare este provizorie. Am deja confirmarea altor prieteni ca vor veni si ei sa se dea cu karturile. Sint curios in final citi participanti vor fi. Sper eu, cit mai multi! :)

Octav.. il face fara probleme. Iti explic simbata ce si cum... ! :) Acum somn usor...! ;)

Ludicass
1nsane Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Arhiva