Re: Motociclism si Motociclisti
$1 scrie:$2b]wanna, uite ce zice regulamentul la art 160. Nu se specifica ce fel de permis. Cum ai B, se presupune ca ai pregatire teoretica. Oricum, acel curs e cam 100RON, mult mai ieftin decat 500 cat e scoala pt A.
da stiu, ca si eu am fost nervoasa, ii ziceam politistului ca am permis de B, deci am facut legislatie, si el imi zicea : dar asta nu e masina, apoi eu ii ziceam: dar legea nu e diferita daca ai motor/scuter sau masina ... si nu am ajuns la nici un rezultat decat acela ca tre sa faci legislatie, poate in Turda sunt mai permisivi politistii.
Ah si inca ceva : MARE ATENTIE CA SE FURA SCUTERELE IN DRACI, EU STIU, CA NE-AU FURAT 2
SI NU AM RECUPERAT NIMIC, NICI MACAR O ROATA-

wanna - Supergirl
- Maşina: Ford Ka
- VIN: 10293847561029384

Voi trece si pe la scoala de soferi sa vad ce-mi mai spun si cei de acolo! Poate ma voi hotara totusi sa-mi mai trec inca o categorie pe permis! 

)...
bun... o data, de doua ori ... cand opresc am intrebat-o: Bai NENE ... MA SABOTEZI?? Apleaca-te cu mine .... Probabil ca de frica incerca sa se tina dreapta pe motor si in loc sa ma ajute, mai rau facea. Eu vedeam ca motorul nu se mai inscrie asa usor pe curba si nu intelegeam de ce, pana cand m-am uitat peste umar
... E mult mai greu cu pasager. In afara de Nico, nu am mai mers cu altcineva, dar ma pregatesc sa iau un fordist dse 110 kile cu mine .. .cred ca va trebui sa imi masor fortele cu ghidonul 
Was it good for you as it was for me?