Arhiva

Intilnire 31 Mai pista de karting Bacau! (mini intilnire ST)

Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate

Moderator: Automatistul

Re: Intilnire 31 Mai pista de karting Bacau! (mini intilnire ST)

Mesajde valiinves » 29 Mai 2008, 23:34

Dinule
Respect buburuza ta, mai ales in oras :D , da la drumurile si km care-i fac eu, nu dau vaporul meu pe buburuza ta. Cred ca daca eram in masina ta si sa fac atatia km..... ma lua de sale de rinichi daca nu si de cap.
Ca sa-ti faci o ideie tu ai 7000Km cu masina ta care nu stiu exact de cand o ai, iar eu de la jumatea lui octombrie am facut 40k cu vaporul. In fine pe tema asta se mai poate discuta.
In privinta problemei dintre tine si Alen, chiar nu ma bag. Nu e de competenta mea. ;)
Ford Mondeo 2002 2.0 TDCI 131 CP
WFOWXXGBBW1E43387

Mama prostilor....... e mereu gravida !
Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii - nu li se intampla prea des.
valiinves
1nsane Member

Maşina: Ford Mondeo wagon 2002 2.0 TDCI 131CP gri metalizat
VIN: WFOWXXGBBW1E43387

Mesajde octav_m » 29 Mai 2008, 23:57

ok...vorbim sambata :D
sa vad cu ce ajung :-?...maine o sa sun la service si sper sa fie gata masina [-O<...daca nu...cred ca vin cu trenu' :-?
mai merge cineva din Bucuresti? ;;)
octav_m
Gold Member

Maşina: -

Mesajde crysti_m » 30 Mai 2008, 00:17

daca voi putea cred ca am sa ajung si eu :D asta daca mai am loc ..:0
FORD FOCUS TREND COLLECTION 1.6 TDCI 90 CP SEDAN__ALL BLACK
crysti_m
Member

Maşina: Focus 2 -2007- 1.6 TDCI 90 CP

Mesajde crysti_m » 30 Mai 2008, 00:27

chiar mi-ar placea sa vad cum te baga in scaun Focusu ST :D
FORD FOCUS TREND COLLECTION 1.6 TDCI 90 CP SEDAN__ALL BLACK
crysti_m
Member

Maşina: Focus 2 -2007- 1.6 TDCI 90 CP

Mesajde Ludicass » 30 Mai 2008, 07:08

Vali... masina o am din august, dar am avut o buna perioada 2 masini. Am mers cu ambele, asa se explica nr mic de km. Oricum, anual nu fac mai mult de 15.000km. Am mai spus-o, fiesta ST sau fiesta in general nu sint masini pt drumuri lungi. Sint obositoare la condus! Sint masini din clasa mica, pozitia la volan e cu genunchii indoiti, spatiu limitat pasageri, spatiu portbagaj redus, nu e o masina in care sa bagi km relaxat. In plus la ST, pt cine nu e obisnuit, poti avea probleme de adaptare. Iti huruie motorul si evacuarea in habitaclu (pt. mine e o placere sa aud motorul turindu-se :) ) suspensia este rigida si pe drumuri proaste devine o problema pt cei care vor confort si nu performante. Dar eu asta mi-am dorit, asta conduc de ani buni si cred ca asta voi conduce si la peste 40 de anisori (probabil voi proceda ca in occident, o masina de oras, pt uz zilnic, o alta sportiva pt weekend si placerile personale).

Octav.. mai erau bucuresteni care veneau. Dan, daca nu ma insel. Incearca sa iei legatura cu el. Daca vii cu trenul, iti las nr meu de tel. 0745.45.45.45 si anunta-ma la ce ora ajungi sa trimit pe cineva sa te ia din gara.

Cristy... ne vedem simbata, ora 11.00, la pista!!!! ;)
Eveniment: 1 zi alaturi de ISTVAN SOOS!
pilotul ISTVAN SOOS cu SUBARU STI pe circuitul de karting de la Bacau!

http://www.youtube.com/watch?v=xlztDV1S ... r_embedded
Ludicass
1nsane Member

Maşina: Fiesta ST 2.0 150cp

Mesajde octav_m » 30 Mai 2008, 17:13

ms Ludicass.
pana la urma n-am cu ce sa vin decat cu trenul. masina e gata luni deci n-am cum sa vin cu ea

daca e cineva din Bucuresti si poate sa ma ia si pe mine + inca un prieten astept un PM...si impartim banii de benzina. multumesc
octav_m
Gold Member

Mesajde Ludicass » 30 Mai 2008, 18:40

NEWS UPDATE!

Cu ce sa incepem? Cu vestile bune sau cu cele rele? Hai sa incepem cu cele rele. 8-}

Cody m-a anuntat telefonic cu tristete ca din pacate miine munceste si nu mai poate ajunge. Imi pare rau mai ales ca el e unul din cei care a sugerat o intilnire la pista de karting.

Trecem la vestile bune:

Razvan Brasov m-a anuntat ca gasca lor s-a marit! Initial erau 3 persoane..acum sint 5....Razvan, Mihai, Sebi, Greg si Alex. Seb si Greg sint francezi asa ca.. Vivvvvv la Franssss! :)

Bunul meu prieten Adi M3 vine cu prietena dar si cu fratele lui, Cristi - Mercedes, un super cunoscator in auto. Daca vreti sa stiti ceva despre BMW, ei sint cei care trebuie intrebati. Si ce stiu, stiu din ce au condus, nu din reviste! :)

Silviu Focus ST m-a anuntat ca probabil din gasca lor de pasionati "Anonymous" e posibil sa mai apara ceva prieteni.

Adi Alfa Romeo m-a anuntat ca nici el nu vine singur ci cu niste prieteni pasionati...

Cred ca vom sti numarul exact de participanti miine, ora 11, la pista de karting. :)

Update lista!

LISTA PARTICIPARE

1. Dinu - Fiesta ST
2. Bogdan - Skoda RS
3. Adi - BMW M3
4. Razvan - Fiesta ST
5. Mihai - BMW 320i
6. Greg - VW Passat 2TDI 4motion.
7. Silviu - Focus ST tunat
8. Zozo - Golf 5 GTI
9. Alex - Focus
10. Valiinves + 1 buc nevasta :))
11. Dan - Fiesta ST
12. octav_m - Focus Jeans Edition
13. Emil - Vectra C 1.8
14. Adi - Alfa JTD

TELEFON DE CONTACT pentru participanti: 0745.45.45.45 Daca nu va descurcati sa ajungeti la pista, aveti nelamuriri, intirziati, sunati si incercam sa va ajutam.

PS: CZI va aduce la pista pentru o demonstratie unul din ATV-urile ARCTIC CAT pe care firma le comercializeaza! Un super atv de 10.000 euro! 8-}

PS1: nu uitati de demonstratia lui Razvan cu super masinuta lui nitro!

PS2: masinile vor putea fi admirate in parcarea rezervata participantilor.

PS3: daca mai ramine timp, ne dam si cu karturile :))

Ludicass
1nsane Member

Mesajde valiinves » 30 Mai 2008, 19:05

Dinule,
Pana la urma parcarea a ramas aceiasi???

PS. razi de mine ca nu pot scapa de toarta???..... Vezi poate-i zic ca sa-ti mearga bine toata ziua. :D
WFOWXXGBBW1E43387

valiinves
1nsane Member

Mesajde valiinves » 30 Mai 2008, 19:26

Mama cand ma uit ce masini se anunta pe aici, zic bine mersi ca nu-i vb de vreo liniuta, ca eram ciuca batailor.
Bag seama ca-s cel mai parapadit pe aici. :)
WFOWXXGBBW1E43387

valiinves
1nsane Member

Mesajde Ludicass » 30 Mai 2008, 19:36

Vali.. parcarea nu a ramas aceeiasi! Am optat pt parcarea imprejmuita cu gard unde accesul va fi permis numai participantilor la cursa de miine. Este de fapt locatia unde Porsche Romania a organizat drive testul recent. Nu vom fi deranjati de cei care vor veni la restaurant sau la pista. Nu iti fa probleme, desi complexul se intinde pe hectare intregi, ne vei gasi sigur! Parcarea imprejmuita comunica atit cu pista cit si cu parcarea mare, doar ca accesul se face prin 2 porti. In parcarea mare vom putea sa vedem demonstratia lui Razvan cu bolidul lui nitro! :) M-a anuntat ca are nevoie de mult spatiu pt a se desfasura. Tot acolo va fi si loc suficient pt a vedea ce poate ATV-ul cit si masinutele participantilor. Am preferat aceasta varianta pt ca sigur in zona vor fi si alte masini/persoane dar intilnirea are caracter privat si nu vrem sa amestecam lucrurile. Sigur nimeni nu vrea sa se trezeasca ca i se suie necunoscutii de pe strada in masina ca la un show room auto. Masinile tunate de la CZI vor atrage lumea ca un magnet! :)

Din acelasi motiv am ales terasa - bar construita pe acoperisul uneia dintre cladiri. Accesul va fi permis doar pt cei care participa la intilnire. Vizibilitatea asupra pistei este excelenta, vom putea sa ne entuziasmam sau amuzam 8-} de evolutiile concurentilor. Karturile vor fi parcate chiar in cladirea de sub terasa iar grila de start e la mica distanta. :) Adica un suc, o cafea, o berica, o tarie pt curaj..si pe cai! :)

Sa stii ca nu rid de sotia ta..Mi-a placut exprimarea una bucata nevasta! Sa inteleg ca ai mai multe dar vii numai cu 1 bucata?! :)) Restul le lasi acasa?! ;)

PS: nu e vrb de liniutze. Ai sa cunosti miine citiva campioni in domeniu :) . Cind spun campioni nu glumesc. Ma refer la liniutze legale, premii cistigate, diplome, cupe. Masinile celor de la CZI sint tunate extrem pt acest gen de competitii. Vorbesti de mii de euro investiti in bolizii respectivi. Ei participa periodic la competitii pretutindeni in tara si crede-ma, ma bucur nespus ca au acceptat invitatia de a participa ca invitati cit si ca parteneri ai intilnirii.

Ludicass
1nsane Member

Mesajde valiinves » 30 Mai 2008, 20:39

Se pare ca maine nu am incotro si tot trebuie sa te sun ca sa dau de voi. Sper sa nu nimeresc cand or suna vreo 5 odata. :D
WFOWXXGBBW1E43387

valiinves
1nsane Member

Mesajde Ludicass » 30 Mai 2008, 21:12

URGENT!!!

Mesaj pt bucuresteni! Alex Lupu, un pasionat de auto care miine va veni special de la Bucuresti sa participe la intilnirea de la Bacau ii anunta pe cei care vor sa vina la Bacau sa-l sune la nr. 0722.659.588. El va face deplasarea singur in masina asa ca daca cineva doreste, poate sa-i fie tovaras de drum. Singura conditie e sa participe la costul deplasarii (se imparte cheltuiala combustibilului la nr de persoane).

Alex asteapta sa-l sunati urgent, miine dimineata in jurul orei 7.30 el pleaca de la Bucuresti spre Bacau.

Are cineva nr de tel al lui Octav??? Daca da, va rog anuntati-l sa-l sune pe Alex. Multumesc anticipat.

Ludicass
1nsane Member

Mesajde silviupn69 » 30 Mai 2008, 21:35

l-am anuntat eu pe ocatv_m in legatura cu ce-ai spus tu mai sus !!!!
Ford Mondeo
Ghia 04/2005 , TDCI, 2.0, 131cp
Imagine
silviupn69
1nsane Member

Maşina: Mondeo 2.0 TDCI; 130CP

Mesajde Ludicass » 30 Mai 2008, 21:52

Silviu..ms mult! Sper sa se inteleaga cei 3 si sa faca deplasarea impreuna! :) Oricum, te asteptam si pe tine Silviu!

REPET PT TOTI CEI CARE NU SE DESCURCA IN BACAU, sunati fara ezitare la 0745.45.45.45. O masina (posibil ATV ;) ) o sa va recupereze din locatia unde va aflati! Nu e nici un deranj. Daca intirziati si nu va incadrati in orarul stabilit.. ora 11, va rog sunati pe acelasi numar pentru a putea decala programul intilnirii.

CUM SE AJUNGE LA PISTA DE KARTING!

Mi s-au cerut detalii pt a ajunge la pista de karting. Pentru cei care nu se descurca sa ajunga la pista de karting, apelati cu incredere 0745.45.45.45 si va voi recupera de la intrarea in oras sau ghida prin telefon.

Pentru cei care vin dinspre Bucuresti - Focsani, intrati in oras pe E85 si tineti drumul drept. Dupa ce treceti de METRO (pe partea dreapta), la prima intersectie semaforizata va inscrieti la dreapta si apoi tot inainte pe drumul cu prioritate (centura orasului) pina la pista pe care sigur nu puteti sa o ratati. Ca punct de reper, aveti turnurile centralei de termoficare a orasului care e chiar linga pista. Se vad din departare! Dupa ce faceti dreapta de la E 85 tineti drumul drept si in maxim 10 min sinteti la pista!

Pentru cei care vin dinspre Brasov, imediat cum ati intrat in Bacau, la statia Lukoil de la intrare faceti dreapta apoi mergeti drept. Veti trece o cale ferata, apoi pe dreapta veti avea un magazin Plus. Continuati drumul drept pina la prima intersectie semaforizata (intersectia Narcisa) unde faceti dreapta si intrati pe drumul cu prioritate E 85. Tot inainte pina la a3a intersectie semaforizata (prima e cea de dupa Plus, urmeaza o a2a pe E 85) si vine a3a tot pe E 85 unde va inscrieti stinga. Dupa virajul la stinga, continuati pe drumul asfaltat (centura orasului) pina la pista pe care sigur nu puteti sa o ratati. Ca punct de reper, aveti turnurile centralei de termoficare a orasului care e chiar linga pista. Se vad din departare! Dupa ce faceti stinga de la E 85 tineti drumul drept si in maxim 10 min sinteti la pista!

Pentru cei care vin din Piatra Neamt.. drumul spre Bucuresti, E 85 spre iesirea catre Adjud- Focsani. Dupa ce coboriti podul de la Narcisa (o pasarela lunga peste calea ferata pe 2 benzi pe sens) urmeaza 3 intersectii semaforizate. La a 3 a intersectie semaforizata va inscrieti stinga. Dupa virajul la stinga, continuati pe drumul asfaltat (centura orasului) pina la pista pe care sigur nu puteti sa o ratati. Ca punct de reper, aveti turnurile centralei de termoficare a orasului care e chiar linga pista. Se vad din departare! Dupa ce faceti stinga de la E 85 tineti drumul drept si in maxim 10 min sinteti la pista!

Ludicass
1nsane Member

Mesajde Turb0 » 30 Mai 2008, 23:04

Ludicass...acum am ajuns de la bucuresti, SIP nu vine, eu vreau sa vin, mi ai promis niste detalii in legatura cu Fiesta ST, poate o SCURTA plimbare ( oricand, nu tin neaparat sambata) ne vom vedea acolo, te voi suna pe la 10:35 pt a mi spune cum dau de tine pe la pista sa facem cunostinta si dupa poate incepe nebunia :) 8-} Seara placuta
Turb0
Incepator

Mesajde octav_m » 30 Mai 2008, 23:18

am vorbit cu Alex si s-a rezolvat. multumesc pt ajutor :D
imi pare rau ca a fost pe ultima suta dar nici eu nu aveam de unde sa stiu. cei de la service mi-au promis ca azi e gata...si cand ii sun aflu ca defapt luni e gata. asta e...am sperat sa pot veni cu ea. anyway...vorbim maine la Bacau :D
octav_m
Gold Member

Mesajde Ludicass » 31 Mai 2008, 05:20

Gooood moooorning Vietnaaam! :)

La ora asta banuiesc ca lumea se pregateste de drum! Ma refer la bucuresteni, brasoveni, ieseni, nemteni si focsaneni! Va urez drum bun, nu o calcati (prea tare)! ;) Nu de alta dar nu vreau ca intilnirea de azi sa ajunga stire la antena si pro tv! :) Cum ar fi sa auzim ca o fiesta 1.2 benzina, cipata, tunata, upgradata, modificata de curse a fost surprinsa de echipajul politie cu 250km/h in localitate 8-} . Soferul a declarat ca mai avea talpa si ca se grabea sa ajunga la intilnirea cu alti pasionati de auto de la pista de karting Bacau! 8-}

Aveti grija pe European 85 la radare...neaparat detector! F. activa politia in zona Vrancea..deh, de la cutremure li se trage! :)

Va repet inca o data nr de contact: 0745.45.45.45 Dinu (Ludicass). Orice problema, neclaritate, legata de intilnirea de azi, sunati fara ezitare!

DRUM BUN si ne vedem la 11 la Bacau!

Pentru cei din Bacau, muuuv iorrrr esss! :) Miroase a adrenalina dinspre pista de karting! ;)

Ludicass
1nsane Member

Mesajde Ludicass » 31 Mai 2008, 18:08

A trecut si 31 mai! :) La acesta ora unii sint deja acasa, altii mai au un drum lung de parcurs. Vreau sa le multumesc tuturor ca m-au onorat cu prezenta si au facut un drum obositor de sute de kilometri din Bucuresti, Iasi, Focsani, Piatra Neamt, Brasov pt a participa la aceasta intilnire a pasionatilor de auto. Sper ca nu i-am dezamagit si a meritat sa-si sacrifice timpul si bugetul. :)

Ii voi lasa pe cei prezenti sa va povesteasca impresiile in urma acestei intilniri. Astept parerile voastre cit si sugestiile pentru ca viitoarea intilnire (daca vor mai fi doritori) sa iasa mai bine!

Rugamintea mea e sa puneti cit mai multe poze si filmulete. Eu facind oficiul de gazda (sper eu ca m-am descurcat) nu am pozat sau filmat nimic. Multumesc anticipat. :)

Ludicass
1nsane Member

Mesajde Turb0 » 31 Mai 2008, 19:27

Ludicass...intr-adevar unii mai au drum lung de strabatut...dupa atat zbenguiala pe pista si in afara! :) mie unul care era cel mai putin probabil sa vin, mi-am luat inima in dinti si am venit, desi nu cunosteam pe nimeni, doar pe ludicass(din spusele unui prieten) ! sa las vorbaraia; mi a placut la nebunie, desi eram obosit si imi era rau, mi a trecut, acum ma simt foarte bine ! organizare super, felicitari baietilor de la CZI ! Dinu nota 10 ! lumea s-a simtit bine sau cel putin asa a lasat impresia. data viitoare speram la mult mai mult ( nu ca acum nu ar fi fost bine) dar ...televiziune...masini si mai bune.....ar fi o treaba pe viitor! nu dau eu sfaturi etc...mici sugestii ! Multumesc inca odata Dinu & all members =D>

P.S sa mi spuneti cum sa uploadez poze si filmulete aici p site ! astept filmulete cu masinuta aia :)) nu am filmat-o ! va salut,cu respect. Alex
Turb0
Incepator

Mesajde ford_owner » 31 Mai 2008, 21:21

Cred ca toata lumea a ajuns acasa cu bine iar daca celor care nu au venit nu le este deja ciuda, ... ar trebui!

Pe scurt: organizare buna, vreme buna (chia prea buna - unii s-au si ars :(( ), masini & premii interesante, distractie mare pe pista :). Cu siguranta m-ar interesa o urmatoare intalnire.

Singurele minusuri sunt la pista de karting - karturile nu sunt la fel & 7 ture * 1 min 25 sec / tur face 10 min, nu 15.

Razvan, poti sa postezi rezultatele, pls? :D

Noapte buna
Focus 2006 1.6 TDCi 109CP
ford_owner
Incepator

Mesajde octav_m » 31 Mai 2008, 22:18

a fost super tareeee :x :x :x d-abia astept urmatoarea intalnire de genu asta :D ...dar neaparat sa fie si karturi in zona :D 8->
toata lumea a fost super de treaba...am avut si ocazia sa ma plimb cu un m3 :x mi-a placut super mult si st-ul lui silviu @-) iar la kart... 8-> pacat ca nu mai era timp ca as mai fi alergat :D :-"
octav_m
Gold Member

Mesajde Turb0 » 31 Mai 2008, 22:44

sper ca ati ajuns toti cu bine la casele voastre ( fara radare si evenimente neplacute )! Numai bine, seara placuta
Turb0
Incepator

Mesajde valiinves » 31 Mai 2008, 22:50

Dinule,
Acum am ajuns si eu acasa, ca de la intalnire am plecat la o aniversare fara sa trecem pe acasa. Din partea mea te rog sa nu te astepti sa fac ditamai compunerea ca nu le am cu predicile. Eu zic doar in 2 cuvinte. A fost SUPER!!! BETON!!! BESTIAL!!! si cum mai vreti voi.
WFOWXXGBBW1E43387

valiinves
1nsane Member

Mesajde Turb0 » 31 Mai 2008, 22:55

haha, ce surpriza placuta va avea dinu la vederea tuturor reactiilor :D/
Turb0
Incepator

Mesajde Black Cat » 31 Mai 2008, 23:01

Mai oameni buni, puneti si voi o poza cel putin, sa vedem si noi ce ati facut acolo!
CJ-17-LDG
Black Cat
1nsane Member

Maşina: C-Max 1.0 ecoboost, 125CP, 2015 & Ford Ka 2010, 1.2 L

Mesajde valiinves » 31 Mai 2008, 23:04

Mai aveti si voi putina rabdare. Pana se developeaza filmul, pana se usuca hartia, apoi trebuie sa le scanam......... dureaza. :D
WFOWXXGBBW1E43387

valiinves
1nsane Member

Mesajde Ludicass » 31 Mai 2008, 23:08

Turbo.. ma bucur ca ti-a placut!

Ford owner... e normal karturile sa nu mearga la fel.... Vezi in formula 1 ce diferente de performante sint intre marci. Pune 2 masini identice de serie una linga alta si vei vedea ca nu merg la fel. Setarile karturilor difera intre ele. Unele karturi sint mai usoare, altele mai grele. Karturile Bireli pe care am alergat eu, Adi M3 si Cristi Mercedes erau mai grele, mai mari, mai scumpe (60 lei fata de 40 lei) dar aveau aceleasi motoare de 9 cp. Vizibil ele trageau mai greu, sa nu zic ca si soferii avea kg muuulte in plus! 8-} Dar am stiut dezavantajele din clipa in care le-am ales. Pe mine personal nu m-a deranjat acest lucru si m-am distrat suuuper! Rideam cu lacrimi printre transpiratia si gizele care-mi intrau cu viteza in ochi si gura! :D S-a vazut clar cine a mai mers cu kartul. Cred ca lui Greg - francezul (felicitari Greg), cistigatorul detasat, si daca-i dadeam un kart cu motor de drujba, tot ne batea lejer! :D

Octav - M... ma bucur ca si tie ti-a placut. "Plimbarea" cu M3-ul a fost cireasa de pe tort! 8-} Ii multumesc lui Adi-M3 pt amabilitate si pt "cauciucurile" care le-a lasat in parcarea mare! A zis ca factura de 300 euro mi-o trimite luni la birou! :)) Si eu care ziceam ca nu depasesc bugetul alocat! ;) Am observat ca unii au luat si cite 30 minute de kart. Am avertizat ca da dependenta si o sa va placa!

Vali.. mersi de aprecieri si multumesc pt ca ai facut deplasarea. Paradoxul e ca cei din club-ford Bacau care au anuntat ca fac intilnirea lunara cu noi la pista, nu au aparut. Nici macar picior de fordist din "puternicul" nucleu bacauan. 8-} Dar ati venit voi tocmai de la Focsani! Sper ca v-ati simtit bine iar doamna nu s-a plictisit tare-tare! :)

Aaaa..sa nu uit... prietenii mei cu masinute peste medie, vi s-au parut lipsiti de modestie?!

Eu sper ca toata lumea s-a simtit bine. Imi pare nespus de rau de Razvan ST care, asa cum deja stiti, a avut un accident in Onesti, in drum spre Bacau, soldat cu avarierea serioasa a ST-ului. Ii multumesc ca a mai avut puterea sa lase masina la Onesti si sa vina totusi alaturi de noi. Razvaneee! M-a zapacit Bogdan skoda RS cu masinuta ta minune... eu ca eu, dar sotia lui m-a intrebat in seara asta.. Dinu, ce masinutza minune ai avut azi la intilnire ca m-a terminat barbatu-miu...! =))

Deja lumea ma intreba azi la final cind e urmatoarea intilnire, luna viitoare?! :)) Vom vedea.. deocamdata eu astept comentariile voastre referitoare la cea de azi. Nu are nimeni imagini?!! La un moment dat cind intorceai capul erau numai camere video, aparate foto, telefoane cu camera de ziceai ca se transmite live la CNN! :D Nu promit nimic dar daca v-a placut, e posibil sa organizez o alta intilnire, de data aceasta de amploare, mediatizata profesionist, etc. Idei am, relatii sint, vointa este, locatia clar va ramine aceeasi caci s-a dovedit de succes.... Ramine sa mai gasesc niste sponsori si mai ales ceva timp liber sa alerg, sa-i conving sa se implice. Am in plan invitarea unui pilot profesionist la o viitoare intilnire care sa ne arate si noua muritorilor, ce poate cu adevarat o masina sport pe pista. Eventual niste lectii de condus primite de la un profesionist. ;) Am deja 3 variante de piloti profesionisti pe care-i cunosc si care nu cred ca m-ar refuza. Ramine sa-i contactez, sa vedem ce implicatii financiare ar presupune. Ideal ar fi daca pilotul ar veni si cu masinuta din dotare, sa ne dea putin pe pista... Nu alergi in fiecare zi cu un Subaru, Evo condus artistic de un pilot! :) Aia da senzatie tare! :)

Ludicass
1nsane Member

Mesajde Turb0 » 31 Mai 2008, 23:11

eu sunt gata (poze/video) doar sa mi spuneti cum si cand :-/
Turb0
Incepator

Mesajde Turb0 » 31 Mai 2008, 23:14

EVO EVO EVO :)) eu abia astept o alta intalnire, ce pot sa zic despre cei cu masini peste medie mi s au parut oK, mai ales ca pe cristi l am ca vecin ...etc. nu mai au rost comentariile, sa lasam pozele/video urile sa vorbeasca de la sine ! A fost bine :)
Turb0
Incepator

Mesajde octav_m » 31 Mai 2008, 23:47

se pare ca pana la urma vom pune pozele aici
seria 1
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine