Turbo.. ma bucur ca ti-a placut!
Ford owner... e normal karturile sa nu mearga la fel.... Vezi in formula 1 ce diferente de performante sint intre marci. Pune 2 masini identice de serie una linga alta si vei vedea ca nu merg la fel. Setarile karturilor difera intre ele. Unele karturi sint mai usoare, altele mai grele. Karturile Bireli pe care am alergat eu, Adi M3 si Cristi Mercedes erau mai grele, mai mari, mai scumpe (60 lei fata de 40 lei) dar aveau aceleasi motoare de 9 cp. Vizibil ele trageau mai greu, sa nu zic ca si soferii avea kg muuulte in plus!

Dar am stiut dezavantajele din clipa in care le-am ales. Pe mine personal nu m-a deranjat acest lucru si m-am distrat suuuper! Rideam cu lacrimi printre transpiratia si gizele care-mi intrau cu viteza in ochi si gura!

S-a vazut clar cine a mai mers cu kartul. Cred ca lui
Greg - francezul (felicitari Greg), cistigatorul detasat, si daca-i dadeam un kart cu motor de drujba, tot ne batea lejer!
Octav - M... ma bucur ca si tie ti-a placut. "Plimbarea" cu M3-ul a fost cireasa de pe tort!

Ii multumesc lui Adi-M3 pt amabilitate si pt "cauciucurile" care le-a lasat in parcarea mare! A zis ca factura de 300 euro mi-o trimite luni la birou!

Si eu care ziceam ca nu depasesc bugetul alocat!

Am observat ca unii au luat si cite 30 minute de kart. Am avertizat ca da dependenta si o sa va placa!
Vali.. mersi de aprecieri si multumesc pt ca ai facut deplasarea. Paradoxul e ca cei din club-ford Bacau care au anuntat ca fac intilnirea lunara cu noi la pista, nu au aparut. Nici macar picior de fordist din "puternicul" nucleu bacauan.

Dar ati venit voi tocmai de la Focsani! Sper ca v-ati simtit bine iar doamna nu s-a plictisit tare-tare!
Aaaa..sa nu uit... prietenii mei cu masinute peste medie, vi s-au parut lipsiti de modestie?!
Eu sper ca toata lumea s-a simtit bine. Imi pare nespus de rau de
Razvan ST care, asa cum deja stiti, a avut un accident in Onesti, in drum spre Bacau, soldat cu avarierea serioasa a ST-ului. Ii multumesc ca a mai avut puterea sa lase masina la Onesti si sa vina totusi alaturi de noi. Razvaneee! M-a zapacit
Bogdan skoda RS cu masinuta ta minune... eu ca eu, dar sotia lui m-a intrebat in seara asta.. Dinu, ce masinutza minune ai avut azi la intilnire ca m-a terminat barbatu-miu...!
Deja lumea ma intreba azi la final cind e urmatoarea intilnire, luna viitoare?!

Vom vedea.. deocamdata eu astept comentariile voastre referitoare la cea de azi. Nu are nimeni imagini?!! La un moment dat cind intorceai capul erau numai camere video, aparate foto, telefoane cu camera de ziceai ca se transmite live la CNN!

Nu promit nimic dar daca v-a placut, e posibil sa organizez o alta intilnire, de data aceasta de amploare, mediatizata profesionist, etc. Idei am, relatii sint, vointa este, locatia clar va ramine aceeasi caci s-a dovedit de succes.... Ramine sa mai gasesc niste sponsori si mai ales ceva timp liber sa alerg, sa-i conving sa se implice. Am in plan invitarea unui pilot profesionist la o viitoare intilnire care sa ne arate si noua muritorilor, ce poate cu adevarat o masina sport pe pista. Eventual niste lectii de condus primite de la un profesionist.

Am deja 3 variante de piloti profesionisti pe care-i cunosc si care nu cred ca m-ar refuza. Ramine sa-i contactez, sa vedem ce implicatii financiare ar presupune. Ideal ar fi daca pilotul ar veni si cu masinuta din dotare, sa ne dea putin pe pista... Nu alergi in fiecare zi cu un Subaru, Evo condus artistic de un pilot!

Aia da senzatie tare!