Vanzare

Vand elicopter PicooZ- o mica bijuterie pentru cei pasionati

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Vand elicopter PicooZ- o mica bijuterie pentru cei pasionati

Mesajde Razvan82 » 29 Mai 2008, 14:36

L-am cumparat acum aprox. jumatate de an dar m-am plictisit de el. Este destul de usor de manevrat si pot spune ca, creeaza dependenta pentru cei care sunt impatimiti de asa ceva. In concluzie pot spune ca este o mica bijuterie.

Elicopterul cu cea mai mare stabilitate la viteze mici si la decolare. Ledul care se aprinde in timpul zborului iti da posibilitatea sa il manevrezi si pe intuneric.

Detalii:
- Telecomanda fara fir cu functii complete.
- 2 frecvente de zbor selectabile
- Acumulator lithium cu durata de zbor prelungita.
- Cel mai usor avion cu cel mai lung timp de zbor.
- Posibilitati de folosire in interior (se poate controla cu usurinta in apartament) si in exterior.
- Material deosebit de rezistent (rezista la cazaturi de la cativa metri fara probleme)
- Reincarcare prin telecomanda rapid si usor (NU prin priza)
- Led pentru zbor nocturn
- Usor de manevrat
- Zboara pana la 10-15 metri inaltime
- Sta in aer aprox. 5 minute dupa care revine pe sol usor (toate elicopterele de aceasta marime nu tin mai mult de maxim 10 minute pentru ca au un acumulator foarte mic)

Pret - 79 ron FIX

Contact - 0723 722 823 sau pe YMess: myke024
Fişiere ataşate
silverlit-picooz-7.jpg
DSC01427.JPG
DSC01422.JPG
85615.jpg
Fost posesor de Ford Fiesta Comfort, 1.25 cmc, culoare black, 2007
Razvan82
Gold Member

Re: Vand elicopter PicooZ- o mica bijuterie pentru cei pasionati

Mesajde autonero » 30 Mai 2008, 09:03

Fara sa te superi pe mine, nou e 70 RON. Si in plus, al tau e folosit jumatate de an. Gandeste-te ca s-a uzat acumulatorul intern ;)
2.0 DOHC 4x4, Thema Sierra, 17" Ford ST Alloy's, Cossie wannabe
autonero
Gold Member

Maşina: Ford Sierra, 1989, 2.0, 120cp, 4x4

Mesajde badboy20cm » 30 Mai 2008, 14:15

si pe unde ai vazut tu la 70? eu numai la peste 100 ron am vazut
badboy20cm
1nsane Member

Maşina: Mondeo Turnier , Buil date 02/05/2001 , 1.8cmc , benzina , 125 ccp , 16 valve , 6 airbag
VIN: WF0WXXGBBW1U89568

Mesajde VIPER » 30 Mai 2008, 14:29

Ce nu stie lumea e ca piata e plina de clone ale lui PicooZ... Si multe atata fac, doar il copiaza ca design, in rest sunt varza. Silverlit PicooZ este originalul, si costa in jur de 100RON. Acumulatorul este LiPo si nu se uzeaza neam in jumatate de an :D

P.S. nu-mi iese nimic la vanzare, doar ca ma mai invart prin domeniul asta al modelismului de ceva vreme...

P.S. Regulamentul sectiunii zice asa:

"6. Sunt permise doar 2 tipuri de comentarii:
-care sa indice posibile probleme tehnice ale produsului(gen "produsul nu se potriveste pe Focus")
-care sa indice un pret mai mic pentru acelasi produs intr-un magazin. deci pret de nou, nu "am vazut pe okazii si era mai ieftin" "
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Focus Mk3.5 1.5TDCi 120CP PowerShift 2017
Imagine
VIPER

Maşina: Ford Focus Mk3.5, 1.5 TDCi, Titanium

Mesajde Razvan82 » 30 Mai 2008, 17:26

Autonero cred ca ar trebui sa te mai interesezi inainte sa vorbesti. Eu vand un PicooZ marca Silverlit si nu vreun stift. Du-te si cumpara cu 70 ron de nou daca tot ai vazut si da-ne si noua un link ca as fi interesat si eu de cateva bucati. ;)

Dupa cum a spus si Viper toate aeromodelele marca Silverlit folosesc acumulator LiPolymer si iti garantez eu ca acumulatorul tine ca in prima zi pentru ca nu l-am folosit atat de mult incat sa se uzeze dupa cum crezi. ;)

Cine nu e interesat il rog sa se abtina si sa isi cumpere din alta parte de unde considera ca il ia mai ieftin. Stiu ca romanul in general vrea mai mult gratis daca s-ar putea dar din pacate eu nu pot sa fac gesturi de binefacere mai ales ca pretul afisat mai sus este egal cu 2kg de salam de Sibiu. Multumesc.
Razvan82
Gold Member

Mesajde autonero » 31 Mai 2008, 09:52

Razvan, eu am 2 picooZ silverlit, stiu ce vb. Am cumparat 4, 2 le-am facut cadou. 70 Ron am dat pe fiecare, le-am cumparat de la CORA.

Comentariile mele nu sunt inafara regulamentului: Am zis pret mai mic, deoarece eu am cumparat cu 70.
Viper, daca te invarti prin modelism, stii f bine ca la picooz se uzeaza rulmentul care tine rotorul, iar elicopterul devine instabil.

Toate cele bune si spor la vanzare!

PS: scuze de acest off-topic, nu am vrut sa supar pe nimeni, dar nu consider ca am pus comentarii aiurea mai sus.
autonero
Gold Member

Mesajde VIPER » 31 Mai 2008, 10:09

O sa dau si eu o fuga prin Cora, nu ca sa te verific pe tine, ci ca sa iau daca s-au ieftinit in asa hal...
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Imagine
VIPER

Mesajde Mihai L » 31 Mai 2008, 10:45

$1 scrie:$2 sa dau si eu o fuga prin Cora, nu ca sa te verific pe tine, ci ca sa iau daca s-au ieftinit in asa hal...

Dap, astea sunt, le-am remarcat si eu prin Cora saptamana trecuta.
Erau si niste modele de avioane.
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde Razvan82 » 31 Mai 2008, 11:07

Ok atunci il pastrez. Luati din Cora in cazul asta. ;)

Se poate inchide.
Razvan82
Gold Member

Mesajde adicristea » 31 Mai 2008, 15:00

Am fost in Cora Pantelimon acum si nu am gasit asa ceva, de curiozitate m-am uitat. Era doar un Picooz la 250RON, dar se numea altfel.
\\\ Cumpara "romaneste"! Salveaza-ti slujba! ///
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
Imagine
adicristea

Maşina: Citroen C4 Picasso 1.6 eHDI
VIN: 00000000000000000

Mesajde VIPER » 31 Mai 2008, 19:36

Am vazut si eu ce e prin Cora, sunt in majoritatea cazurilor clone... Rugamintea (prevazuta si in regulament) e ca daca cineva gaseste acel ceva la un pret mai mic, de nou, sa zica exact ce si cum, eventual sa fie si verificabila informatia...
Imagine
VIPER

Mesajde autonero » 01 Iun 2008, 09:01

Daca e brand-uit silverlit peste tot, cum e clona? Atunci poate e clona si cel din imagini ...

Caut chitantele si pun poza. Nu am scris ca sa ii stric lui targul, dar stiind ca am cumparat atatea cu 70 RON, de noi!, am simtit nevoia sa zic. La fel faceai si tu, Viper.

Si sa stii, sunt mai multe culori si kituri. De exemplu, este kitul cu 2 elicoptere, iar pe telecomanda mai ai un buton si pe elicopter o mica arma. Cand arma e indreptata(pe linie) spre celalalt si apesi butonul de tragere, celalalt picooz va cadea.

Kitul e la 150, iar elicopterele sunt ceva mai mari.
autonero
Gold Member

Mesajde Razvan82 » 01 Iun 2008, 11:37

Hai sa nu o mai lungim fara sens. Cine crede ca a gasit mai ieftin in magazin il rog sa cumpere de acolo. Eu nu am auzit pana acum ca Silverlit ar vinde 2 elicoptere intr-o singura cutie care mai au si functie de tragere. :)
Daca elicopterele care le-ai cumparat tu autonero sunt identice cu al meu (au aceleasi caracteristici ceea ce m-as mira) si le-ai luat la 150 ron pe ambele atunci este f. bine desi eu m-am uitat peste tot si nu am gasit elicopter ca al meu la 70ron, dar poate tu stii mai bine.
Multumesc pentru ofertele si carcotelile specifice romanului care crede ca stie tot dar nu stie nimic. :)
Dupa cum puteti vedea "am inchis" anuntul ceva mai sus.
Razvan82
Gold Member

Mesajde VIPER » 01 Iun 2008, 12:45

Chiar vinde :D http://www.silverlit-flyingclub.com/skychallenger.htm

Revenind, cine vrea, cumpara, cine nu, cauta in alta parte, pretul e corect dpmdv.
Imagine
VIPER

Mesajde Titus » 01 Iun 2008, 13:22

$1 scrie:$2ai sa nu o mai lungim fara sens. Cine crede ca a gasit mai ieftin in magazin il rog sa cumpere de acolo. Eu nu am auzit pana acum ca Silverlit ar vinde 2 elicoptere intr-o singura cutie care mai au si functie de tragere. :)
Daca elicopterele care le-ai cumparat tu autonero sunt identice cu al meu (au aceleasi caracteristici ceea ce m-as mira) si le-ai luat la 150 ron pe ambele atunci este f. bine desi eu m-am uitat peste tot si nu am gasit elicopter ca al meu la 70ron, dar poate tu stii mai bine.
Multumesc pentru ofertele si carcotelile specifice romanului care crede ca stie tot dar nu stie nimic. :)

nu ca ar fi treaba mea dar tonul tau la adresa lui autonero nu mi-a placut deloc [-X

daca tu nu ai auzit de ceva inseamna ca nici altii nu stiu nimic ? sau ne vei spune ca pamantul e ca o masa si Romania e in centrul lui ?

http://www.youtube.com/watch?v=DDcG9NDUOSk
Titus
Ford Freak

Maşina: Mondeo 2005 330nm

Mesajde Razvan82 » 02 Iun 2008, 09:14

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2ai sa nu o mai lungim fara sens. Cine crede ca a gasit mai ieftin in magazin il rog sa cumpere de acolo. Eu nu am auzit pana acum ca Silverlit ar vinde 2 elicoptere intr-o singura cutie care mai au si functie de tragere. :)

nu ca ar fi treaba mea dar tonul tau la adresa lui autonero nu mi-a placut deloc [-X

daca tu nu ai auzit de ceva inseamna ca nici altii nu stiu nimic ? sau ne vei spune ca pamantul e ca o masa si Romania e in centrul lui ?

http://www.youtube.com/watch?v=DDcG9NDUOSk

Nu stiu cum ai auzit prin monitor ce ton folosesc eu. Ma deranjeaza persoanele care isi dau cu parerea fara o proba clara (adica un link sugestiv) dar la noi inca functioneaza stilul de turma. Daca cineva considera ca am incalcat vreun regulament atunci sa imi arate. Stam sa facem atata caz pentru un produs de 80 ron. Dupa cum am mai spus, produsul s-a scos de la vanzare. Se poate inchide un topic care nu mai este valabil de cateva zile?

Titus poate imi arati si mie un link, in care ceea ce ai prezentat tu costa 70 ron bucata, daca tot l-ai afisat aici.

Eu am incheiat orice polemica pt. ca nu-si mai are rostul.
Razvan82
Gold Member

Mesajde Tiry213 » 02 Iun 2008, 13:57

$1 scrie:$2-am cumparat acum aprox. jumatate de an dar m-am plictisit de el. Este destul de usor de manevrat si pot spune ca, creeaza dependenta pentru cei care sunt impatimiti de asa ceva. In concluzie pot spune ca este o mica bijuterie.

Elicopterul cu cea mai mare stabilitate la viteze mici si la decolare. Ledul care se aprinde in timpul zborului iti da posibilitatea sa il manevrezi si pe intuneric.

Detalii:
- Telecomanda fara fir cu functii complete.
- 2 frecvente de zbor selectabile
- Acumulator lithium cu durata de zbor prelungita.
- Cel mai usor avion cu cel mai lung timp de zbor.
- Posibilitati de folosire in interior (se poate controla cu usurinta in apartament) si in exterior.
- Material deosebit de rezistent (rezista la cazaturi de la cativa metri fara probleme)
- Reincarcare prin telecomanda rapid si usor (NU prin priza)
- Led pentru zbor nocturn
- Usor de manevrat
- Zboara pana la 10-15 metri inaltime
- Sta in aer aprox. 5 minute dupa care revine pe sol usor (toate elicopterele de aceasta marime nu tin mai mult de maxim 10 minute pentru ca au un acumulator foarte mic)

Pret - 79 ron FIX

Contact - 0723 722 823 sau pe YMess: myke024

69 ROn sau 79 Ron au fost sigur in Cora. Am avut si eu 4 bucati (primite) dar sunt de toata jena. Nu au nici un control, decat rotire, si sus jos. Acumulatorul in 10 minute e mort, iar dupa 3-4 minute elicopterul incepe sa se invarta din cauza puterii scazute.
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Mesajde VIPER » 02 Iun 2008, 14:12

Pai la banii astia nu ai cum sa gasesti elicopter decat cu 2 canale, si anume sus/jos + rotire stanga/dreapta. Daca vrei si cu inainte/inapoi sau alte dude, deja te uiti la ceva cu 3 cifre si prima peste 3. La banii lui e foarte haios.
Imagine
VIPER

Mesajde Titus » 02 Iun 2008, 18:19

$1 scrie:$2 Multumesc pentru ofertele si carcotelile specifice romanului care crede ca stie tot dar nu stie nimic. :)

Nu stiu cum ai auzit prin monitor ce ton folosesc eu. Ma deranjeaza persoanele care isi dau cu parerea fara o proba clara (adica un link sugestiv) dar la noi inca functioneaza stilul de turma. Daca cineva considera ca am incalcat vreun regulament atunci sa imi arate. Stam sa facem atata caz pentru un produs de 80 ron. Dupa cum am mai spus, produsul s-a scos de la vanzare. Se poate inchide un topic care nu mai este valabil de cateva zile?

Titus poate imi arati si mie un link, in care ceea ce ai prezentat tu costa 70 ron bucata, daca tot l-ai afisat aici.

Esti genul care spune tuturor ca sunt prosti si el e destept !

Nu trebuie sa-ti arat tie vreun link cu preturi pt ca nu despre problema pretului ti-am atras atentia ,ci despre faptul ca tu apreciai ca ce sustine autonero e neadevarat , vezi mai jos :

$1 scrie:$2 Eu nu am auzit pana acum ca Silverlit ar vinde 2 elicoptere intr-o singura cutie care mai au si functie de tragere. :)

In locul tau nu mai continuam de mult , eu daca iau un produs cu 100 lei caruia ii scade pretul de nou intre timp si pe care doresc sa-l vand imi adaptez pretentiile functie de prezent si nu de trecut .
Titus
Ford Freak

Maşina: Mondeo 2005 330nm

Mesajde badboy20cm » 02 Iun 2008, 20:21

Moama cat balamuc pe aici ,da ce naiba oameni buni lasa-ti si de la voi cu ura asta si altele, Nu mai dati apa la moara unii la alti :)))bafta ,de ceva zile vad asta :)
badboy20cm
1nsane Member

Maşina: Mondeo Turnier , Buil date 02/05/2001 , 1.8cmc , benzina , 125 ccp , 16 valve , 6 airbag
VIN: WF0WXXGBBW1U89568

Mesajde Razvan82 » 03 Iun 2008, 07:28

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2 Multumesc pentru ofertele si carcotelile specifice romanului care crede ca stie tot dar nu stie nimic. :)

Esti genul care spune tuturor ca sunt prosti si el e destept !

Nu trebuie sa-ti arat tie vreun link cu preturi pt ca nu despre problema pretului ti-am atras atentia ,ci despre faptul ca tu apreciai ca ce sustine autonero e neadevarat , vezi mai jos :

$1 scrie:$2 Eu nu am auzit pana acum ca Silverlit ar vinde 2 elicoptere intr-o singura cutie care mai au si functie de tragere. :)

In locul tau nu mai continuam de mult , eu daca iau un produs cu 100 lei caruia ii scade pretul de nou intre timp si pe care doresc sa-l vand imi adaptez pretentiile functie de prezent si nu de trecut .

Ok imi cer scuze ca am vrut sa fac bisnita. Credeam ca poate ma imbogatesc cu 79 ron dar se pare ca m-am inselat. Oricum l-am dat ieri.
Va multumesc tuturor si bafta la preturi cat mai mici.
Razvan82
Gold Member

Înapoi la Vanzare