29 Mai 2008, 14:36
30 Mai 2008, 09:03
30 Mai 2008, 14:15
30 Mai 2008, 14:29
30 Mai 2008, 17:26
31 Mai 2008, 09:52
31 Mai 2008, 10:09
31 Mai 2008, 10:45
$1 scrie:$2 sa dau si eu o fuga prin Cora, nu ca sa te verific pe tine, ci ca sa iau daca s-au ieftinit in asa hal...
31 Mai 2008, 11:07
31 Mai 2008, 15:00
31 Mai 2008, 19:36
01 Iun 2008, 09:01
01 Iun 2008, 11:37
01 Iun 2008, 12:45
01 Iun 2008, 13:22
$1 scrie:$2ai sa nu o mai lungim fara sens. Cine crede ca a gasit mai ieftin in magazin il rog sa cumpere de acolo. Eu nu am auzit pana acum ca Silverlit ar vinde 2 elicoptere intr-o singura cutie care mai au si functie de tragere.![]()
Daca elicopterele care le-ai cumparat tu autonero sunt identice cu al meu (au aceleasi caracteristici ceea ce m-as mira) si le-ai luat la 150 ron pe ambele atunci este f. bine desi eu m-am uitat peste tot si nu am gasit elicopter ca al meu la 70ron, dar poate tu stii mai bine.
Multumesc pentru ofertele si carcotelile specifice romanului care crede ca stie tot dar nu stie nimic.
Dupa cum puteti vedea "am inchis" anuntul ceva mai sus.
02 Iun 2008, 09:14
$1 scrie:$2$1 scrie:$2ai sa nu o mai lungim fara sens. Cine crede ca a gasit mai ieftin in magazin il rog sa cumpere de acolo. Eu nu am auzit pana acum ca Silverlit ar vinde 2 elicoptere intr-o singura cutie care mai au si functie de tragere.![]()
Daca elicopterele care le-ai cumparat tu autonero sunt identice cu al meu (au aceleasi caracteristici ceea ce m-as mira) si le-ai luat la 150 ron pe ambele atunci este f. bine desi eu m-am uitat peste tot si nu am gasit elicopter ca al meu la 70ron, dar poate tu stii mai bine.
Multumesc pentru ofertele si carcotelile specifice romanului care crede ca stie tot dar nu stie nimic.
Dupa cum puteti vedea "am inchis" anuntul ceva mai sus.
nu ca ar fi treaba mea dar tonul tau la adresa lui autonero nu mi-a placut deloc![]()
daca tu nu ai auzit de ceva inseamna ca nici altii nu stiu nimic ? sau ne vei spune ca pamantul e ca o masa si Romania e in centrul lui ?
http://www.youtube.com/watch?v=DDcG9NDUOSk
02 Iun 2008, 13:57
$1 scrie:$2-am cumparat acum aprox. jumatate de an dar m-am plictisit de el. Este destul de usor de manevrat si pot spune ca, creeaza dependenta pentru cei care sunt impatimiti de asa ceva. In concluzie pot spune ca este o mica bijuterie.
Elicopterul cu cea mai mare stabilitate la viteze mici si la decolare. Ledul care se aprinde in timpul zborului iti da posibilitatea sa il manevrezi si pe intuneric.
Detalii:
- Telecomanda fara fir cu functii complete.
- 2 frecvente de zbor selectabile
- Acumulator lithium cu durata de zbor prelungita.
- Cel mai usor avion cu cel mai lung timp de zbor.
- Posibilitati de folosire in interior (se poate controla cu usurinta in apartament) si in exterior.
- Material deosebit de rezistent (rezista la cazaturi de la cativa metri fara probleme)
- Reincarcare prin telecomanda rapid si usor (NU prin priza)
- Led pentru zbor nocturn
- Usor de manevrat
- Zboara pana la 10-15 metri inaltime
- Sta in aer aprox. 5 minute dupa care revine pe sol usor (toate elicopterele de aceasta marime nu tin mai mult de maxim 10 minute pentru ca au un acumulator foarte mic)
Pret - 79 ron FIX
Contact - 0723 722 823 sau pe YMess: myke024
02 Iun 2008, 14:12
02 Iun 2008, 18:19
$1 scrie:$2 Multumesc pentru ofertele si carcotelile specifice romanului care crede ca stie tot dar nu stie nimic.
Nu stiu cum ai auzit prin monitor ce ton folosesc eu. Ma deranjeaza persoanele care isi dau cu parerea fara o proba clara (adica un link sugestiv) dar la noi inca functioneaza stilul de turma. Daca cineva considera ca am incalcat vreun regulament atunci sa imi arate. Stam sa facem atata caz pentru un produs de 80 ron. Dupa cum am mai spus, produsul s-a scos de la vanzare. Se poate inchide un topic care nu mai este valabil de cateva zile?
Titus poate imi arati si mie un link, in care ceea ce ai prezentat tu costa 70 ron bucata, daca tot l-ai afisat aici.
Eu am incheiat orice polemica pt. ca nu-si mai are rostul.
$1 scrie:$2 Eu nu am auzit pana acum ca Silverlit ar vinde 2 elicoptere intr-o singura cutie care mai au si functie de tragere.![]()
02 Iun 2008, 20:21
03 Iun 2008, 07:28
$1 scrie:$2$1 scrie:$2 Multumesc pentru ofertele si carcotelile specifice romanului care crede ca stie tot dar nu stie nimic.
Nu stiu cum ai auzit prin monitor ce ton folosesc eu. Ma deranjeaza persoanele care isi dau cu parerea fara o proba clara (adica un link sugestiv) dar la noi inca functioneaza stilul de turma. Daca cineva considera ca am incalcat vreun regulament atunci sa imi arate. Stam sa facem atata caz pentru un produs de 80 ron. Dupa cum am mai spus, produsul s-a scos de la vanzare. Se poate inchide un topic care nu mai este valabil de cateva zile?
Titus poate imi arati si mie un link, in care ceea ce ai prezentat tu costa 70 ron bucata, daca tot l-ai afisat aici.
Eu am incheiat orice polemica pt. ca nu-si mai are rostul.
Esti genul care spune tuturor ca sunt prosti si el e destept !
Nu trebuie sa-ti arat tie vreun link cu preturi pt ca nu despre problema pretului ti-am atras atentia ,ci despre faptul ca tu apreciai ca ce sustine autonero e neadevarat , vezi mai jos :$1 scrie:$2 Eu nu am auzit pana acum ca Silverlit ar vinde 2 elicoptere intr-o singura cutie care mai au si functie de tragere.![]()
In locul tau nu mai continuam de mult , eu daca iau un produs cu 100 lei caruia ii scade pretul de nou intre timp si pe care doresc sa-l vand imi adaptez pretentiile functie de prezent si nu de trecut .