Discutii libere/forum

sistem localizare masina

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

sistem localizare masina

Mesajde Vizitator » 17 Apr 2005, 17:44

Stiu ca asa ceva exista in afara dar exista si in Romania servicii la care te poti abona si care iti spun exact unde iti este masina ?

iti instaleaza un aparat care iti afla pozitia prin GPS si dupa transmite informatia prin unde radio ( GSM ) la un provider local. Aparatul este ascuns si in caz ca masina este furata poti trimite politia direct la sursa.

Deci, stie cineva despre asa ceva ?
Vizitator

Mesajde BogdanF » 17 Apr 2005, 17:56

Exista alarme cu posibilitatea de recuperare a masinii. Sistemul se numeste BlackJax. In mod special alarmele Clifford au asa ceva.
FORD FOCUS 2007 1.6 TI-VCT FUN X Imagine
DACIA DUSTER 2012 1.5 dCi Imagine
BogdanF

Maşina: Focus al II-lea

?

Mesajde Vizitator » 17 Apr 2005, 18:52

si asta permite si localizarea exacta a masinii ?
este un serviciu care trebuie platit lunar ?

ce firme fac treaba asta ?
Vizitator

Mesajde BogdanF » 17 Apr 2005, 18:57

Habar nu am. :) Trebuie sa te interesezi la un magazin specializat. Este un magazin bun pe Drumul Sarii cum vii de pe Dr taberei pe stanga. eventual cauta pe google.ro
FORD FOCUS 2007 1.6 TI-VCT FUN X Imagine
DACIA DUSTER 2012 1.5 dCi Imagine
BogdanF

Maşina: Focus al II-lea

hmm

Mesajde Vizitator » 17 Apr 2005, 19:01

am mai citit putin despre ce ai spus tu si uite ce zice..nu prea este ceea ce caut eu.

Carjacking Response & Vehicle Recovery System.

BlackJax is Clifford’s unique anti-carjacking response system that puts personal safety first while using innovative advancements to ensure that users can recover the vehicle themselves. If an armed car thief approaches – immediately turn over the keys and remote and let Clifford technology take over. BlackJax is fully automatic: no buttons or transmitters to push. Just get away from the vehicle. BlackJax allows the criminal to drive away a safe distance. Then, a few seconds later, blares the siren and flashes the lights to alert other drivers and witnesses. It then pulses down the ignition system to safely force the vehicle to slow to a complete stop. Siren blaring and lights flashing, unable to restart the engine, the carjacker has no choice but to abandon the vehicle. BlackJax offers immediate vehicle self-recovery. With the vehicle immobilized a short distance away, the owner can recover it. No special tracking units, monthly fees or per-use charges. Just follow the sound of the BlackJax siren, then enter the PIN code. That’s it – it’s sabotage-proof. The only way to turn off BlackJax is with a secret user-selectable PIN code. If the carjacker tries guessing codes at random, BlackJax actively ignores his code entries for the next few minutes. Even if he were to find and remove the BlackJax control unit, he would still be unable to restart the engine. That’s Clifford technology you can count on.
Vizitator

cred ca am gasit ceva

Mesajde Vizitator » 17 Apr 2005, 19:05

astia par ca fac exact ce caut dar nu am numar de telefon..poate in paginile aurii.

**EDIT** I-am gasit la: http://www.matiks.ro/

in orice caz, stie cineva cam care e situatia cu instalatorii astia de alarme ? Stiu multa lume care sustine ca in marea parte a cazurilor, oamenii care iti instaleaza alarma sunt si cei care vin mai tarziu sa iti fure masina..adevarat sau nu ?

aici e anuntul gasit de pe google:

Automatic Gva Srl - Societate ce are in structura ei oameni cu experienta de peste 10 ani in domeniul securitatii auto comercializeaza, instaleaza, pune in functiune si asigura intretinerea pentru:
- sisteme de protectie auto cu localizare GPS si comunicatie GSM - MATIK'S SECURITY
- sisteme de monitorizare si management de flote auto cu localizare GPS si comunicatie GSM - MATIK'S LOGISTIK - sistem dedicat transportatorilor
- sisteme de protectie auto si accesorii - PHANTOM, VIPER, MAGICAR, EASYCAR
- sisteme de comunicare CARKIT- GSM pentru toate tipurile de telefoane mobile
- folie de siguranta pentru geamuri auto - 3M - omologata RAR
- detectoare radar
- sisteme de asistenta parcare
- sisteme audio SONY
- sisteme multimedia - monitoare, DVD player, DVD changer, camere video, TV tuner, pachete multimedia
- sisteme de semnalizare optica si acustica pentru autovehicule cu regim special (salvare, pompieri, politie)

Societatea noastra este autorizata de MINISTERUL TRANSPORTURILOR, CONSTRUCTIILOR SI TURISMULUI - REGISTRUL AUTO ROMAN, este membru asociat al Patronatului Societatilor de Securitate si detine certificate de conformitate RAR pentru sistemele de protectie auto si pentru sistemele de protectie si monitorizare cu localizare GPS si comunicatie GSM - MATIK'S - nr. 1971/2004,1978/2005 si 1986/2005.
AUTOMATIC GVA ofera pe piata de securitate auto un pachet de servicii la cele mai inalte standarde de calitate, servicii asigurate cu un personal promt si cu experienta.
Vizitator

Mesajde BV75NOR » 18 Apr 2005, 12:55

La FALCON ELECTRONICS NU AU ?
Drive Like a Devil, Feel Like a God !

2004 Ford Fiesta Ghia 1.4 16v
BV75NOR
Petrol Head

Mesajde Fritz » 12 Dec 2005, 03:00

Falcon sunt importatorii firmei Directed din US, care produc alarmele VIPER, Clifford, Phantom etc
Subaru Forester 2010 2.5X Limited, Symmetrical AWD, 170CP
Ford Focus Ghia 2007 Hatchback 2.0 TDCi 136CP - parents-in-law's car
Ford Focus Trend 2005 Sedan 1.6 TDCi 90CP - parents' car
Fritz

focused

Maşina: 2010 Subaru Forester 2.5X Limited, Symmetrical AWD, 170CP

Re: sistem localizare masina

Mesajde Officer » 03 Iul 2008, 21:03

Ca sa aduc la viata si acest topic... am vazut la magazinele on-line specializate pe GPS un gadget compatibil cu o cartela SIM de telefon GSM care la un interval prestabilit va trimite mesaje sms pe un numar prestabilit cu pozitia masinii . Costa cam 650 RON si mi se pare o superchestie in caz ca ti se fura masina. Nici pretul nu e exagerat si nici nu trebe sa mai platesti vreun abonament la vreo firma specializata. Deviceul e cam cat juma de pachet de tigari bune :P
Obsedat de ordine si disciplina.
Officer
Elodia

Maşina: Nu mai am ford :(

Mesajde lucicop » 04 Iul 2008, 07:48

Automatic GVA am inteles ca instaleaza pe masinile parlamentarilor si guvernului :D
Ford New Focus Ghia, 1.6 Ti-VCT 16V, 115 CP
lucicop
Ford Freak

Maşina: Ford Focus 2006, 1.6 Ti-VCT 115CP

Mesajde VIPER » 04 Iul 2008, 07:55

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Focus Mk3.5 1.5TDCi 120CP PowerShift 2017
Imagine
VIPER

Maşina: Ford Focus Mk3.5, 1.5 TDCi, Titanium

Mesajde isotech_ro » 04 Iul 2008, 07:59

$1 scrie:$2tiu ca asa ceva exista in afara dar exista si in Romania servicii la care te poti abona si care iti spun exact unde iti este masina ?

iti instaleaza un aparat care iti afla pozitia prin GPS si dupa transmite informatia prin unde radio ( GSM ) la un provider local. Aparatul este ascuns si in caz ca masina este furata poti trimite politia direct la sursa.

Deci, stie cineva despre asa ceva ?

stiu, daca nu ma insel, ca la un anumit moment dat (acum 4 - 5 ani,) ORANGE oferea in Romania un astfel de serviciu, dar aria de acoperire era destul de restrinsa.
Solutii de pozitionare/transmisie date in timp real exista, de tip GSM/GSM; GSM/GPS; GPS/GSM; GPS/GPS, dar este rentabila dpdv economic doar pentru flote de automobile/camioane
isotech_ro
1nsane Member

Maşina: Ford S-max Titanium 2.0TDCI Powershift
VIN: WF0JXXWPCJGE25511

Înapoi la Discutii libere/forum