astia par ca fac exact ce caut dar nu am numar de telefon..poate in paginile aurii.
**EDIT** I-am gasit la:
http://www.matiks.ro/
in orice caz, stie cineva cam care e situatia cu instalatorii astia de alarme ? Stiu multa lume care sustine ca in marea parte a cazurilor, oamenii care iti instaleaza alarma sunt si cei care vin mai tarziu sa iti fure masina..adevarat sau nu ?
aici e anuntul gasit de pe google:
Automatic Gva Srl - Societate ce are in structura ei oameni cu experienta de peste 10 ani in domeniul securitatii auto comercializeaza, instaleaza, pune in functiune si asigura intretinerea pentru:
- sisteme de protectie auto cu localizare GPS si comunicatie GSM - MATIK'S SECURITY
- sisteme de monitorizare si management de flote auto cu localizare GPS si comunicatie GSM - MATIK'S LOGISTIK - sistem dedicat transportatorilor
- sisteme de protectie auto si accesorii - PHANTOM, VIPER, MAGICAR, EASYCAR
- sisteme de comunicare CARKIT- GSM pentru toate tipurile de telefoane mobile
- folie de siguranta pentru geamuri auto - 3M - omologata RAR
- detectoare radar
- sisteme de asistenta parcare
- sisteme audio SONY
- sisteme multimedia - monitoare, DVD player, DVD changer, camere video, TV tuner, pachete multimedia
- sisteme de semnalizare optica si acustica pentru autovehicule cu regim special (salvare, pompieri, politie)
Societatea noastra este autorizata de MINISTERUL TRANSPORTURILOR, CONSTRUCTIILOR SI TURISMULUI - REGISTRUL AUTO ROMAN, este membru asociat al Patronatului Societatilor de Securitate si detine certificate de conformitate RAR pentru sistemele de protectie auto si pentru sistemele de protectie si monitorizare cu localizare GPS si comunicatie GSM - MATIK'S - nr. 1971/2004,1978/2005 si 1986/2005.
AUTOMATIC GVA ofera pe piata de securitate auto un pachet de servicii la cele mai inalte standarde de calitate, servicii asigurate cu un personal promt si cu experienta.