Discutii libere/forum

Pronosticuri Euro 2008 - Partea II

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Cine credeti ca va fi noua Regina a Europei?

Chestionarul s-a închis pe data de 14 Iun 2008, 12:03

Olanda
12
26%
Polonia
0
Niciun vot
Portugalia
12
26%
Romania
18
38%
Rusia
1
2%
Suedia
0
Niciun vot
Spania
4
9%
Turcia
0
Niciun vot

Voturi totale : 47

Re: Pronosticuri Euro 2008 - Partea II

Mesajde KomandantuR » 18 Iun 2008, 08:50

Hai mai baieti ca suntem penibili (echipa)!
Adica aia ne lasa, pase in aut, preluari la 7-8 metri, Robben ala rateaza singur cu Lobont (si a dat-o afara intentionat, probabil si-a zis ca daca da pe poarta poate da gol)...si noi nu suntem in stare sa tragem la poarta... Ce dracu sa cautam mai departe?!?!? Toata echipa joaca pt unul (nu spui cine, stiti voi care) si el vrea sa dribleze singur toata apararea Olandei!!! Il credeam mai cu cojones pe Piturca. S-a luptat el cu Hagi si Popescu si nu e in stare sa-i zica lui Mutu "Iesi in aia mea afara din teren ca ne mananci sufletul!" Veti spune ca era singur si nu il ajuta nimeni. Pai daca e vedeta!!! N-are nevoie! Ne-am suparat pe Boloni cand a zis ce a zis inainte de turneul final. Are perfecta dreptate. Dar orgoliul nostru namasurat si prostesc a sarit de c*r in sus! Noi, cei mai tari, ala e bozgor, stricam mecanica portocalei, sa bem suc de portocale... HA HA HA!!! Pai rezervele alea daca jucau pe bune cu noi, luam cat Franta si Italia la un loc! O parte a presei va declara ca e bine si atat, ca altadata, etc. De aia nu vom ajunge NICIODATA NICAIERI!!! Ca ne furam caciula singuri! Asta e sportul nostru national, nu oina sau mai stiu eu ce... Si baietii mai vroiau sa schimbe si imnul! Ce popor jalnic... Cu Franta am fost fraieri, era de batut, dar a iesit cel mai urat meci al turneului (am mai spus-o pe aici, dar mi-am luat castane), cu Italia am fost prosti (sa-i poti elimina cu penalty in min 82 si sa n-o faci, dupa care ne aducem aminte de ce: i-a murit bunica lui Mutu). Iar cu Olanda... Pai batem moneda ca Banel alearga cate 12 km pe meci. Sa se duca in puii mei la maraton, ca jocul asta e cu "varza", si daca nu stii pe unde e in timpul meciului e nasol. Cred ca rade lumea si cu c*rul de noi, si bine face. "Putem castiga CE!" Va amintiti? Declaratii d-astea fara "acoperire regulamentara". Romania face intr-adevar un joc mare cam din 2 in 2 ani. Ori aici era nevoie din 4 in 4 in zile! Noi genetic nu putem, dar nu ne dam seama de asta. Vorba cuiva de mai sus, "ce sa le ceri bah...niste tarani".

LE Nic, degeaba umpli oala cu lapte daca ii dai cu piciorul si o rastorni...

Leitar leitar edit: Bai ce semnatura "la obiect" am!
Ultima oară modificat de KomandantuR pe 18 Iun 2008, 08:54, modificat 1 dată în total.
"Beware the lollipop of mediocrity; lick it once and you'll suck forever." -Brian Wilson
KomandantuR

Maşina: Ford Focus 2007, 1.6i 100 CP, Trend Collection
VIN: WF05XXGCD57L20779

Mesajde Alen » 18 Iun 2008, 08:53

joc foarte prost, rezultat meritat :(
nu am ce comenta altceva, cei dinaintea mea au spus totul
Alen

Maşina: Ford Fiesta 2007 1.4 TDCi

Mesajde claudiu* » 18 Iun 2008, 09:52

Calificarea am pierdut-o:
- in meciul cu franta - cand nu ne-am dat seama in ce forma slaba sunt ei si am intrat pe teren cu gandul ca un egal ar fi bun.
- in meciul cu italia - ratarea penalty-ului
- in meciul cu olanda cand au jucat ca niste cizme. adica aia ne lasa sa castigam si noi pierdem meciul ??? (incalificabil)
Pe scurt: au realizat un scor mai bun decat cel pe care am crezut ca-l vor face cand am aflat grupa; dar au realizat un scor JENIBIL in ideea ca franta a fost varza, italia aproape la fel si olanda vroia sa ne ia cu ea in sferturi... :(
Imagine
Imagine

When there's a wet pussy, there's a happy cock!
claudiu*
Gold Member

Maşina: Ford Fiesta - 1,4 tdci B-01-LEC

Mesajde adicristea » 18 Iun 2008, 11:39

De aseara, dupa ce olandezii au dat al doilea gol (ce capodopera a lui Van Persie!) sunt intr-o stare totala de lehamite. Sincer, nu mai am chef de fotbal, de pronosticuri, de CE. Astept poate semifinalele sa vad niste fotbal, tin cu Croatia si cu Olanda (care au sansa sa se intalneasca in finala).
Pentru mine, Olanda e echipa momentului, chiar daca Bilici ala al croatilor e fenomenal de bine pregatit. Sa joci cu echipa a doua si sa o faci la misto o preriza, doar-doar niste prosti "albi" iti dau si tie 2 suturi pe poarta sa o scapi. La pauza cred ca le-a zis Van Basten: bai, baieti, ne facem naibii de ras fata de cei 60.000 de suporteri. Prostii astia de romani nu o sa ne dea vreun gol cu "atacul" lor de "5 stele" - Mutu, Niculae (oricare dintre ei) - nici daca jucam in 7. Asa ca faceti putin spectacol, macar sa vada si lumea ce inseamna fotbal cu echipa a doua". Si au facut! A trebuit sa apese numai putin pe acceleratie (cred ca au Ford, tot e sponsorul CL) si ne-au dat 2 boabe.
Sincer, Mutu a fost penibil ieri. A vrut prea mult, dar nu putea. Iar restul au obosit. Eu sunt multumit de rezultatul final: 2 puncte in grupa mortii si terminat pe 3. Problema e ca puteam mai mult, asta ne oftica. Nu am vazut daruire, nu am vazut rautate. Pai turcii erau in stare sa muste din cehi, pana si austriecii au jucat mai avantat cu nemtii. Cand pleci la campionatul european cu 3 atacanti dintre care unul a fost lovit si se mai si incalzeste la misto, de parca e echipa lu' ma-sa (e vb de Marica), cum naibii sa ai pretentia sa bati Olanda?!
Asteptam un rezultat bun in preliminariile pentru Mondial. Echipa avem, vorba lui KomandantuR, noi nu putem juca din 4 in 4 zile. Meciuri la o luna merg, asa putem bate orice echipa: aparare beton si niste contraatacuri.

A, apropos de Marica: nu era mai bun acum Bratu? Alerga baiatul ala de nu-l vedeau adversarii. Ma rog, poate e prea mult, m-au bucurat rezultatele din primele 2 meciuri si m-a mahnit jocul (nu rezultatul) din ultimul, dar pana la urma... astia suntem.

Hai, Romania!
\\\ Cumpara "romaneste"! Salveaza-ti slujba! ///
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
Imagine
adicristea

Maşina: Citroen C4 Picasso 1.6 eHDI
VIN: 00000000000000000

Mesajde Nic_Bv » 18 Iun 2008, 11:44

$1 scrie:$2LE Nic, degeaba umpli oala cu lapte daca ii dai cu piciorul si o rastorni...

Sunt de acord cam cu tot ce ai spus, mai putin faza cu ratarea penaltiului. Ca sa merg mai departe cu metafora ta, Mutu n-a rasturnat oala cu lapte, pur si simplu n-a fost in stare s-o umple pe a doua.

Oala cu lapte putem spune ca au rasturnat-o cei din aparare, care dupa ce am dat gol au considerat marcajul la om ca o chestie facultativa.

Asta nu il scuza pe Mutu, pe care il putem acuza ca a jucat mediocru cele trei meciuri. Dar nu il putem acuza pentru ratarea loviturii de la 11m.

Later edit: hai ca imi aduc aminte de meciuri si incep sa ma enervez...

Carevasazica am avut trei meciuri, dupa cum urmeaza:
- un meci in care ne-am impiedicat singuri (cu Franta)
- un meci in care ne-au ajutat arbitrii (cu Italia)
- un meci in care ne-au ajutat adversarii (cu Olanda)

si din toate astea au iesit doua egaluri, cu numai un gol si ala "la mica ciupeala"?

Naspa...
Ford C-Max Ghia 2008, 1.6 TDCi 110 CP.
Blog personal: Îmblânzitorul de fantasme

"Cred cu fermitate că există o singură formă de educație, autoeducația" - Isaac Asimov
Nic_Bv
1nsane Member

VIN: WF0EXXGCDE8Y55186

Mesajde catser » 18 Iun 2008, 11:57

bai frate, cand i-am vazut cum racneau la intonarea imnului, am crezut ca vor muri cu olandezii de gat....dar ce sa-i faci...avem o mentalitate si atitudine de doi bani (am vrut sa scriu balcanica, dar mi-am amintit de atitudinea turcilor in meciul cu cehii...)
Fiecare popor are conducatorii pe care-i merita.
catser
Gold Member

Maşina: Ford Fiesta Comfort 2007 1.25i 75CP Tango

Mesajde mihai79 » 18 Iun 2008, 12:01

Komandantule, esti foarte "taios" dar si foarte la obiect.
Nu ma pot decide ce e mai nasol: faptul ca in 3 meciuri am marcat un singur gol (si ala pe o greseala a adversarului nu pe o constructie proprie) sau ca ne-a batut echipa a doua (spre a treia) a Olandei. Sigur, mai e nasol si faptul ca multi, chiar si pe acest forum, chiar credeau ca daca am reusit sa-i batem pe olandezi in preliminarii o sa ii mai batem o data. Adica, io inteleg sa fim optimisti si alea, alea dar totusi un pic de realism trebuie sa pastrezi tot timpul. E clar, olandezii au mai invatat ceva chestii de cand ne-am intalnit ultima oara iar noi am mai uitat.

adi, nu stiu daca ii faci recalma pozitiva lui Bratu spunand ca alerga de nu-l vedeau adversarii. Am avut unul care a alergat pe partea dreapta de nu-l vedeau adversarii si am vazut cu totii cu ce ne-am ales.
I decided to live forever or die in the attempt.
people are fucking incomprehensible
I see dumb people!
mihai79
Ford Freak

Maşina: Ford Focus 2008 1.6 100CP Trend

Mesajde adicristea » 18 Iun 2008, 12:51

Bratu e bunicel, nu-l poti compara cu Banel. Apropos, pentru tactica din jocul cu Franta, Nicolita e jucatorul perfect. Alearga mult, e peste tot. Nu stie sa preia, sa dribleze, dar alearga mult (si din cand in cand ii mai iese si-o centrare la Steaua).
Bratu e alt tip de jucator. E rapid, stie sa alerge cu mingea, trage bine la poarta. In plus, e mai inteligent decat Banel. Stie sa se demarce. Nu e rezistent, dar ca prima schimbare in repriza a doua e foarte bun, venind pe oboseala fundasilor. Un atac cu Marius Niculae in atac (ieri a jucat prost, nu a avut nici mingi, dar alea pe care le-a avut nu prea le-a jucat bine) care sa-i haituiasca pe fundasi, apoi vine Bratu si ii alearga de le ies plamanii.
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
Imagine
adicristea

Mesajde Alma » 18 Iun 2008, 14:24

Mijloc tati Mojloc... N-avem mijloc deloc
se joaca cu 3 mijlocasi defensivi si vrea sa se castige... e de cascadorii rasului...
Avem mijlocasi care ar fi fost mult mai apti decat rezervele pe care le-a convocat Piti...
Un Tiberiu Ghioane si un Cernat ar fi fost foarte utili in aceasta campanie dar... de e departe rau Ucraina de privirile selectionerului
Ce este ciudat este faptul ca aseara Romania a batut recordul la Km alergati :-O si la cel individual prin Cocis si la cel pe echipe
au alergat pe langa minge de le-au sarit splinele pe cand eu am avut impresia in timpul meciului ca nu mai au suflu si ca sunt obositi
Practic din aceasta statistica reiese ca olandezii le-au ascuns mingea (si cam asa a fost) :-"
Carputer/CarPC - 8" TFT Touchscreen, Celeron 1,2Ghz, 1024MB DDR II, 2,5" HDD 40GB SATA, M2-ATX 6-24V DC/DC 160 W
1nsane Member

Maşina: FocuS II, 2005 - 1,6 TDCi 80Kw

Mesajde shine » 18 Iun 2008, 16:26

Nu am vazut statisticile meciului (si nici nu stiu si nici nu vreau sa le gasesc) dar eu nu stiu cate pase bune a dat Chivu pe tot parcursul meciului. si pot sa bag mana in foc ca lui Mutu nu i-a dat niciuna. nu ii iau partea lui Mutu, doamne fereste ca nu a facut nimic, dar...nici nu a avut nicio sansa. oricum, eu clar nu l-as fi bagat pe Mutu din prima repriza. As fi jucat cu Marica si Daniel Niculae sa ii intinda nitel pe aparatori (care erau foarte greoi) si apoi, il bagam pe Mutu. poate gresea Bouma... si ii dadea pasa lu` Stekelenbourg...

Dar asa cum zicea mai devreme cineva, sa zicem merci ca am jucat de la egal la egal cu campioana si vicecampioana mondiala. atata conteaza...in fond, ne-am luat-o de la Campioana Europeana...gresesc cu ceva?!?! Oricum, Italia o sa si-o fure grav de la Spania, un 3-1 sec.

Claudiule tata, se pare ca plasma ta ramane la pretul ala mare...asta e...eu am pierdut 200, tu 2000, Mutu restu...cu mai multe zerouri si in euro, bineinteles...
shine
Membru reincarnat

Maşina: Ford Fusion 2004, 1.6 / 100 CP + Ford Focus 2012 1.0 / 125 CP
VIN: EuPreferDemisecul

Mesajde deejay_xb » 18 Iun 2008, 17:22

nu ne-am calificat din cauza celor 2 greseli mari:

1)marius niculae nu avea ce cauta in teren cand erau altii mult mai buni ca el (el a fost patetic!)

2)piturca a gresit ca nu l-a schimbat mai repede pe m. niculae (trebuia schimbat din prima repriza pentru ca nu a jucat NIMIC!)

altceva nu mai zic....jenant oricum...asteptam generatia urmatoare de fotbalisti...dar probabil aia or sa fie si mai varza...
Imagine
Imagine
deejay_xb
1nsane Member

Maşina: Porsche Cayenne Turbo twin-turbocharged 4.8L V8 500+ hp

Balada Miorita - varianta Euro 2008

Mesajde VIPER » 19 Iun 2008, 15:12

Pe-un picior de plai
Unde habar n-ai
Iată vin cu tot
La aeroport
Jucători – vedete
Cu cercei şi plete,
Ghiuluri, celulare,
Şi cu girofare
Cu gagici frumoase,
În ţoale bengoase.Se vor îmbarca
Cu toţi vor pleca
Spre un campionat
De toţi aşteptat
Cam de vreo opt ani
Speranţe şi bani,
Ni s-a împlinit
Pohta ce-am pohtit

Ne-au aruncat sorţii
Într-o grupă a morţii,
Cu dârzi olandezi,
Cu cocoşi francezi
Şi italieni
Iuţi şi cam vicleni.

Cu toţi am crezut
De la început,
Biata Mioriţă
Va fi chisăliţă,
Vom fi nişte miei
În groapa cu lei,
Cu toţi ne gândeam
Şi ne plănuiam
De la început
Nu-i nimic pierdut,
Să jucăm frumos
Şi spectaculos,
Orice gol marcat
Sau punct câştigat
Va fi preţuit
Şi sărbătorit…

Umpluţi de emoţii,
Am înfruntat sorţii
Jucând primul meci
C-o echipă – terci,
De cocoşi francezi
Ce ai noştri iezi
De se-nvârtoşau,
Sigur o bateau.

Dar am remizat
C-un zero barat
Într-un meci închis
De mare plictis…
Apoi a urmat,
Meciul aşteptat,
Mare tevatură
Cu echipa azură,
Ce fusese încinsă,
Umilită, învinsă,
De nişte batavi
Aprigi rău şi bravi.Dumnezeu din cer
Şi c-un tuşier
Mult ne-au ajutat,
Gol le-au anulat,
Şi-un italian
Puţin cam plăvan,
S-a cam bâlbâit,
Direct l-a servit
Pe al nostru Mutu,
Care a dat cu şutu’
Le-a băgat-o în plasă
Şi mortul în casă.

Dar nu a ţinut
Decât un minut,
Că ne-au egalat
Dintr-un gol ciudat,
Căci un brav fundaş
Zis Gabi Tamaş,
Dă pe lângă minge
Şi meciul se-ncinge.

Nenea flueraş
Cu capul golaş,
Ne face cadou
Ca la anul nou,
Un pinalti mare
De calificare,
Numa’ gol să dai,
Că noroc tot ai…

Intră iar în scenă,
Vedeta eternă
Tot Mutu şutează
Şi normal, ratează!
În toată splendoarea
Şi calificarea…

Acum olandezii
Au bătut francezii,
Făcând cu ei borş
Zeamă de cocoş.
Bieţii noştri iezi
Spun la olandezi
S-o lase mai moale,
Capul nu-i mai doare
Sunt calificaţi
Şi-ar fi câştigaţi,
Meciul lor să-l dea,
Atunci ar scăpa
De italieni
Care sunt vicleni,
Sărmanii francezi
Văd doar stele verzi,
Sunt împrăştiaţi,
Descalificaţi.În al treilea joc,
Nu mai era loc
Să se speculeze,
Să se parieze,
Mioriţa laie
Iese la bătaie,
Că e favorită
De lume iubită,
Temuţii batavi
Nu mai sunt chiar bravi,
Vor să se conserve
Au băgat rezerve,
Sunt buni de bătut
De la început.

Joacă relaxat,
Ratează distrat,
Ai noştri stresaţi
Cad ca seceraţi,
Cu fundul pe jos
Şi joacă fricos.

Dică parcă doarme,
Mutu are toane,
Contra n-are treabă
Tot cade prin iarbă,
Bănel tot aleargă
Mingea s-o culeagă,
Şi face marcaj
La kilometraj,
Iar bietul Piţurcă
E sătul de ţurcă,
Schimbă disperat
Dar s-a terminat!

Meciul s-a sfârşit,
Rău ne-au umilit,
Jucând cu rezerve
Iar noi cu conserve.

Vor veni în ţară,
Pentru a câta oară?
Spunând răspicat:
IARĂŞI AM RATAT!

Multumiri colegului de pe Garajul.ro care a postat balada aici: http://www.anasialex.ro/blog/miorita-euro-2008/
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Focus Mk3.5 1.5TDCi 120CP PowerShift 2017
Imagine
VIPER

Maşina: Ford Focus Mk3.5, 1.5 TDCi, Titanium

Mesajde adicristea » 19 Iun 2008, 15:43

A postat-o Dani la bancuri acu 2 zile :).
Imagine
adicristea

Mesajde VIPER » 19 Iun 2008, 16:25

Damn, scuze...
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Imagine
VIPER

Mesajde dragomir » 19 Iun 2008, 16:52

Eu acum am citit,si tot ce am de zis este: :)) =)) :)) =)) :)) =)) :)) =)) :)) =)) :)) =)) =)) :)) =)) :)) =)) :)) =)) :))
VALENTINO ROSSI........................................THE DOCTOR OF MOTOGP
dragomir
HAOS Crew

Maşina: Ford focus 2 facelift 2008 trend+optionale 1.6 100 cp

Mesajde adicristea » 19 Iun 2008, 16:59

$1 scrie:$2amn, scuze...

Ete na, nu era repros, mai radem inca o data pt ca balada e chiar reusita! :)
Imagine
adicristea

Mesajde catalin1972 » 20 Iun 2008, 10:04

oare macaronarii au uitat asa repede cum s-a terminat partida impotriva Romaniei ?! ...da , ce sa faci , niste tarani ! :

http://www.realitatea.net/corriere-dell ... 01781.html
focus 2 tournier 2005 1.6 tdci 90 cp TL 02 YHY
"'jaba culegi , daca nu sortezi " (Piri neni )
catalin1972
1nsane Member

Mesajde adicristea » 20 Iun 2008, 10:10

Parerea mea e... ca au dreptate. Imi pare rau ca o zic, dar au dreptate. Singurul nostru meci bun a fost cu Italia cand puteam sa batem, dar puteam sa ne luam si vreo 2-3 boabe la 0 daca valida arbitrul norvegian golul lui Toni. Cu Franta am jucat la 0-0, cel mai plictisitor meci de le Euro. Cu Olanda nu am fost in stare sa atacam cu rezervele echipei Olandei. Cum am putea emite pretentii de calificare? Avem un joc urat, bazat pe noroc, daca avem un contraatac si iese ok, daca nu, stam la cutie pt 0-0.
Imagine
adicristea

Mesajde Alma » 20 Iun 2008, 10:13

te contrazic!
Cu Olnada a fost cel mai urat meci de la Euro ;)
Ala cu Franta a fost frumos din perspectiva daruirii si a jocului tacticizat pe langa asta cu Olanda unde cucu tactica si cucu dorinta de victorie :-??
nu i-a mai tinut balamalele :-"
Carputer/CarPC - 8" TFT Touchscreen, Celeron 1,2Ghz, 1024MB DDR II, 2,5" HDD 40GB SATA, M2-ATX 6-24V DC/DC 160 W
1nsane Member

Maşina: FocuS II, 2005 - 1,6 TDCi 80Kw

Mesajde VIPER » 20 Iun 2008, 10:16

Adevarul e ca o sa mai dureze pana sa mai vedem asa ceva:

http://www.youtube.com/watch?v=-A_SMKUPYTE

http://www.youtube.com/watch?v=s0ngkqOFGlE
Imagine
VIPER

Mesajde adicristea » 20 Iun 2008, 10:17

Confunzi tu situatiile :). Pentru un roman normal ca a fost frumos ca s-au daruit romanii si au alergat in meciul cu urmasii lui Platini. Dar ca joc a fost insipid. Nici o faza de poarta, doar un sut al lui Benzema si un cap (gol) al lui Anelka. In rest pauza. Cu Olanda au fost faze de poarta, numai olandezii au avut ratare singur cu portarul de vreo 2-3 ori. Plus doua goluri, al doilea o capodopera. Noi vorbim aici de cum se vede din afara, nu de cum traim noi meciurile ;).

Viper, pune si golul 2 cu Argentina si apoi pune-le pe un cd sa aiba ce invata toti copiii care fac fotbal.

[Later Edit]Uite aici TOATA faza: http://www.youtube.com/watch?v=OnNliThxA7c
Imagine
adicristea

Mesajde VIPER » 20 Iun 2008, 11:05

Asa e... Si, uite, Hagi marca cu orice picior...
Imagine
VIPER

Mesajde mihai79 » 20 Iun 2008, 11:08

Meciul cu Franta a fost frumos???? Cred ca nu ai vazut meciul. Englezii au avut dreptate sa zica ca e grupa mortii de plictiseala dupa meciul ala. Daca nu juca Ro stingeam tv-ul si bagam un Richard Burns Rally pe calculator (jucat misteaux pe un volan din ala pentru jocuri).
Adevarul trist e ca nu avem jucatori competenti. Pe langa jocul urat bazat pe noroc mentionat de adi mai sus, noi contam doar pe sclipiri individuale (si in afara de Mutu si Chivu nu are cine sclipi) desi fotbalul e un joc de echipa. Daca Mutu e in zi proasta (ca deh, se intampla tuturor) suntem pierduti. Ati vazut cum a jucat Rusia acum doua zile? Cam ala trebuia sa fie modelul nostru de joc cu Olanda. In schimb noi am vrut sa copiem Grecia si rezultatele s-au vazut. Auzi, sa ajungi in halul in care trebuie sa copiezi stilul de joc al Greciei!!! ~X( ~X( ~X(
I see dumb people!
mihai79
Ford Freak

Mesajde catalin1972 » 20 Iun 2008, 11:11

$1 scrie:$2arerea mea e... ca au dreptate. Imi pare rau ca o zic, dar au dreptate. Singurul nostru meci bun a fost cu Italia cand puteam sa batem, dar puteam sa ne luam si vreo 2-3 boabe la 0 daca valida arbitrul norvegian golul lui Toni. Cu Franta am jucat la 0-0, cel mai plictisitor meci de le Euro. Cu Olanda nu am fost in stare sa atacam cu rezervele echipei Olandei. Cum am putea emite pretentii de calificare? Avem un joc urat, bazat pe noroc, daca avem un contraatac si iese ok, daca nu, stam la cutie pt 0-0.

Oarece dreptate au ..dar nu-s ei aia care sa vorbeasca ! Daca ziceau olandezii asta nu aveam de comentat , da chiar antifotbalistii de italieni ?
catalin1972
1nsane Member

Mesajde VIPER » 20 Iun 2008, 11:21

Sa nu uitam totusi momentele frumoase ale nationalei...
Fişiere ataşate
momente-magice_RO_EURO2008.zip
(23.63 KiB) Descărcat de 81 ori
Imagine
VIPER

Mesajde mihai79 » 20 Iun 2008, 11:28

Adica campionii mondiali "en-titre" nu sunt demni sa vorbeasca scumpa noastra nationala de rau?
I see dumb people!
mihai79
Ford Freak

Mesajde adicristea » 20 Iun 2008, 12:00

Haideti sa vedem ce echipe s-au calificat: Portugalia, Spania, Olanda (de astea nu are rost sa vorbim pt ca sunt, de fapt Portugalia ERA, echipele spectacol). Apoi Turcia si Croatia. Prima este echipa revenirilor (si cu Elvetia, si cu Cehia) si se bate pana la urma picatura de energie, ataca, suteaza, nu are un stil liniar, joaca si pe sus, si pe jos. Croatia mi se pare cea mai bine organizata echipa de la Euro, peste oricare alta nationala prin simplul fapt ca nu au jucatori de talie mondiala, dar au muncitori si, cel mai important, antrenor! Pana acum 5. Urmeaza Germania care e Germania, joaca frumos sau la rezultat, in functie de ce au nevoie. Alearga, paseaza, au un-doi-uri, au si mingi lungi pe Gomez (unul dintre cei mai slabi atacanti ramasi in competitie, parerea mea). Ce gol de manual au dat aseara (primul). Apoi Rusia. Ce fotbal a practicat Rusia... Eu am si mizat pe rusi ca ies din grupa. Le-a facut olandezul ala o echipa, l-a readus din pamant, din iarba verde pe coordonatorul de joc (si capitanul, in acelasi timp) Semak... o bijuterie. Ce fotbal frumos practica, mereu spre poarta, mereu cu capul sus, mereu demarcari. O sa aiba viata grea Olanda cu ei. Ultima echipa e singura care nu exceleaza la capitolul fotbal spectaculos - Italia. Dar dintr-o grupa cu Olanda, Romania, Franta si Italia era logic ca doar una dintre echipe va practica jocul frumos si deschis, celelalte doua (ca Franta a iesit din calcule, au fost chiar penibili la acest CE) jucand cu funduletul in poarta si pe contraatac.

Observati in ce directie se indreapta fotbalul. Exista tendinta de reintoarcere la fotbalul spectacol, direct pe poarta. Se alearga mult, se joaca mult pe benzi si se fac combinatii in fata careului. Altfel nu prea ai sanse in fata fundasilor din ziua de azi. Cine a ramas acasa? Suedia, Cehia, Romania, Franta, Grecia, Austria, Elvetia si Polonia. In afara de Elvetia care a pierdut doua meciuri in ultimele minute, jucand cat de cat frumos, celelalte echipe nu prea au aratat fotbal. Ar mai fi de discutat Suedia in meciul cu Spania, dar cred ca a fost o intamplare, doar geniul lui Ibra aducand golul ala pt suedezi. Si noi avem tupeul sa spunem ca meritam sa ne calificam sau ca am jucat bine tactic? :))
Imagine
adicristea

Mesajde catalin1972 » 20 Iun 2008, 12:09

$1 scrie:$2dica campionii mondiali "en-titre" nu sunt demni sa vorbeasca scumpa noastra nationala de rau?

Nu , pt ca nici ei n-au fost mai breji !
catalin1972
1nsane Member

Mesajde adicristea » 20 Iun 2008, 12:15

Ba au fost, cata, ei au facut 2-0 cu Franta atacand. Noi am facut 0-0 inchizandu-ne. De aia au fost mai breji.
Imagine
adicristea

Mesajde mihai79 » 20 Iun 2008, 14:45

Italia este o echipa zgarcita prin definitie. Poate la asta se refera catalin. Totusi, are constant rezultate bune pentru ca stie si sa isi asume riscuri si sa "joace" cand e nevoie si atat cat e nevoie. Nu vor fi niciodata o echipa spectaculoasa (desi le mai iese si lor din cand in cand cate un meci frumos) dar sunt o echipa eficienta. Deci sunt cu mult mai breji decat noi.
I see dumb people!
mihai79
Ford Freak

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Discutii libere/forum