Re: Pronosticuri Euro 2008 - Partea II
Adica aia ne lasa, pase in aut, preluari la 7-8 metri, Robben ala rateaza singur cu Lobont (si a dat-o afara intentionat, probabil si-a zis ca daca da pe poarta poate da gol)...si noi nu suntem in stare sa tragem la poarta... Ce dracu sa cautam mai departe?!?!? Toata echipa joaca pt unul (nu spui cine, stiti voi care) si el vrea sa dribleze singur toata apararea Olandei!!! Il credeam mai cu cojones pe Piturca. S-a luptat el cu Hagi si Popescu si nu e in stare sa-i zica lui Mutu "Iesi in aia mea afara din teren ca ne mananci sufletul!" Veti spune ca era singur si nu il ajuta nimeni. Pai daca e vedeta!!! N-are nevoie! Ne-am suparat pe Boloni cand a zis ce a zis inainte de turneul final. Are perfecta dreptate. Dar orgoliul nostru namasurat si prostesc a sarit de c*r in sus! Noi, cei mai tari, ala e bozgor, stricam mecanica portocalei, sa bem suc de portocale... HA HA HA!!! Pai rezervele alea daca jucau pe bune cu noi, luam cat Franta si Italia la un loc! O parte a presei va declara ca e bine si atat, ca altadata, etc. De aia nu vom ajunge NICIODATA NICAIERI!!! Ca ne furam caciula singuri! Asta e sportul nostru national, nu oina sau mai stiu eu ce... Si baietii mai vroiau sa schimbe si imnul! Ce popor jalnic... Cu Franta am fost fraieri, era de batut, dar a iesit cel mai urat meci al turneului (am mai spus-o pe aici, dar mi-am luat castane), cu Italia am fost prosti (sa-i poti elimina cu penalty in min 82 si sa n-o faci, dupa care ne aducem aminte de ce: i-a murit bunica lui Mutu). Iar cu Olanda... Pai batem moneda ca Banel alearga cate 12 km pe meci. Sa se duca in puii mei la maraton, ca jocul asta e cu "varza", si daca nu stii pe unde e in timpul meciului e nasol. Cred ca rade lumea si cu c*rul de noi, si bine face. "Putem castiga CE!" Va amintiti? Declaratii d-astea fara "acoperire regulamentara". Romania face intr-adevar un joc mare cam din 2 in 2 ani. Ori aici era nevoie din 4 in 4 in zile! Noi genetic nu putem, dar nu ne dam seama de asta. Vorba cuiva de mai sus, "ce sa le ceri bah...niste tarani".
LE Nic, degeaba umpli oala cu lapte daca ii dai cu piciorul si o rastorni...
Leitar leitar edit: Bai ce semnatura "la obiect" am!
-
KomandantuR - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Ford Focus 2007, 1.6i 100 CP, Trend Collection
- VIN: WF05XXGCD57L20779