Pentru ca se cere, pentru ca vedem, pentru ca ne place, pentru ca vrem !!!!
Răspunde

Re: Unde pot sa-mi pun folie pe geamuri?

18 Mai 2008, 15:37

iti ia talonul da!
sau daca e mai de treaba te pune sa ti-o dai jos in fata lui si te lasa sa pleci ;)

18 Mai 2008, 21:04

$1 scrie:$2alut...vreau sa -mi pun si eu folie
Vroiam sa va intreb,acum am geamuri fumurii pe spate (opacitatea 65% cred),are ceva daca pun folie peste?
Si al 2 lucru:vreau sa pun opacitate maxima(parca 95% era) si pe fata si pe spate...
Daca ma opreste politia in legatura cu cea de pe fata(tot opacitate max) si nu am acte ce imi face?are cum sa-mi i-a talonul?
Ms

mai bine pui de max 50% pe fata(oricum esti ilegal si asa). esti sinucigas daca pui cu transparenta de 5% in geamurile lateral fata.

19 Mai 2008, 18:53

Dintre cei ce ati montat folie la Expert Detailing !ati beneficiat de reducere? :) dc da!Cat?

30 Mai 2008, 20:25

toti cei care ati pus folie la Expert detailing aveti bule si alte probleme pt ca tipii sunt niste amatori.

singurii care sunt profi in romania sunt Cara Protect. singura solutie ca sa pui o folie cum trebuie este sa demontezi geamul.

altfel iese caca maca.
cand imi voi pune eu folie voi veni la o intalnire sa vedeti diferente. bineintales ca pt calitate trebuie sa platesti.
la cara protect aplicatul de folie llumar costa 262 euro la cursul zilei.

30 Mai 2008, 21:05

$1 scrie:$2oti cei care ati pus folie la Expert detailing aveti bule si alte probleme pt ca tipii sunt niste amatori.

singurii care sunt profi in romania sunt Cara Protect. singura solutie ca sa pui o folie cum trebuie este sa demontezi geamul.

altfel iese caca maca.
cand imi voi pune eu folie voi veni la o intalnire sa vedeti diferente. bineintales ca pt calitate trebuie sa platesti.

pt cite geamuri si ce transparenta? la care masina te-ai riscat sa dai geamurile jos?

eu unul nu prea sunt de acord cu demontatul fetelor de usi.

30 Mai 2008, 21:36

Am auzit ca poti plati si cu card avantaj :D adica in rate :D folia !!!La Expert detailing!!f cool

30 Mai 2008, 23:02

$1 scrie:$2oti cei care ati pus folie la Expert detailing aveti bule si alte probleme pt ca tipii sunt niste amatori.

altfel iese caca maca.

si dupa te miri ce iti zornaie prin usi ... decat sa dai geamu jos mai bine ai 30 de bule ... parerea mea :)

30 Mai 2008, 23:55

$1 scrie:$2si dupa te miri ce iti zornaie prin usi ... decat sa dai geamu jos mai bine ai 30 de bule ... parerea mea :)

262 euro pe 30 de bule = 8.7 Euro / bula ... scump dom'le scump!

da' chiar, cate lazi de bere se pot lua cu 262 euro la cursul zilei? Avantajul e ca de la 10 beri in sus, toate geamurile par fumurii :D

Nota: Nu fac misto de nimeni, punctul meu de vedere este ca folia nu merita banii. Parere personala, desigur.

31 Mai 2008, 08:29

Folia colorata poate nu merita banii, insa cred ca folia antivandalism merita toti banii. Daca as avea bani as pune o folie antiefractie sau cum io zice.

31 Mai 2008, 13:06

$1 scrie:$2olia colorata poate nu merita banii, insa cred ca folia antivandalism merita toti banii. Daca as avea bani as pune o folie antiefractie sau cum io zice.

folia antiefractie este mai scumpa. se poate aplica pe geamurile din spate folie cu grad vizibiliate redus(pt a nu se vedea ce este inauntru), iar pe fata folie antiefractie. se pot aplica si amindoua pe acelasi geam, cu costurile aferente :)

de mentionat faptul ca geamul cu folie solara se sparge mult mai greu decit cel fara folie. iar in caz de impact, geamul nu se descompune ci doar se crapa, folie tinind cioburile.

31 Mai 2008, 16:01

Bule nu prea ai cum sa ai, dar de obicei mai trage particule de praf de la chedere. Oricum cand te uiti prin geam focalizezi la distanta deci nu ar fi asa o mare problema. E doar chestie psihologica, adica stii ca nu a iesit perfect si aia te agaseaza.

10 Iun 2008, 10:59

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2olia colorata poate nu merita banii, insa cred ca folia antivandalism merita toti banii. Daca as avea bani as pune o folie antiefractie sau cum io zice.

folia antiefractie este mai scumpa. se poate aplica pe geamurile din spate folie cu grad vizibiliate redus(pt a nu se vedea ce este inauntru), iar pe fata folie antiefractie. se pot aplica si amindoua pe acelasi geam, cu costurile aferente :)

de mentionat faptul ca geamul cu folie solara se sparge mult mai greu decit cel fara folie. iar in caz de impact, geamul nu se descompune ci doar se crapa, folie tinind cioburile.

Folia antiefractie este foarte groasa si nu este recomandata pe geamurile care se deschid, mai ales cele electrice pentru ca ingroseaza substantial grosimea geamului, se foloseste cel mai des la autocare pe geamurile fixe. Folia solara te protejeaza de radiatii, iar daca iti sparge cineva geamul nu iti face cioburi, gradul de protectie la spargere oferit este aproape egal cu zero. Am folie llumar 5% de 3 ani si e la fel ca in prima zi!doar cateva zgarieturi provocate de pasageri :)

Am avut si eu dubii legate de datul geamului jos, dar m-am gandit ca oricum daca fac un accident la service imi demonteaza fata usii si e acelasi lucru, daca imi puneam fara sa imi dea geamul jos si facea bule, iar a doua zi o loveam imi dadeam singur bobarnace...e acelasi lucru ca la casco, de ce imi platesc singur avariile minore ca sa nu imi mareasca prima urmatorul an, iar peste ceva timp sa o gasesc lovita mai grav si sa imi mareasca prima oricum..

10 Iun 2008, 11:42

Eu mi-am pus singur pe geamurile din spate si pe luneta. M-a costat 20 RoN, am cateva bule (care se vad doar de aproape) si nu am nici o problema cu ele. Nu vad nici de ce ar zice ceva politia atata timp cat am geamurile pe fata fara folie (e ca si cum as merge cu un papuc carosat sau orice alta masinutza de marfa fara oglinda pe mijloc - desi la mine se vede destul de clar prin luneta). E adevarat ca mi-ar place sa am folia pusa fara nici un fel de urma, dr mi-as da palme sa dau peste 260€ pentru asa ceva ...
@djxme200 : gradul de protectie la efractie dat de folie este aproape de 0 in ideea ca pana la urma tot intra in masina; dar orice folie pusa pe un geam (pana si aia de acoperit mancarea) ii creste rezistenta la impact...

10 Iun 2008, 20:34

pai de aceea am si ingrosat "aproape", si ca sa il citez pe cel care mi-a spus: 'folia fumurie e un fel de pielea p....ii cand e vorba de antiefractie", in schimb te protejeaza pasiv nu activ prin faptul ca hotul nu vede ce e in masina si nu e tentat sa sparga masina la ghici..doar daca ai masina de peste 50 000e.

sincer cand mi-am pus folia nu as fi dat 260e, am platit vreo 4mil pentru toata masina. Acum insa vazand avantajele as da si mai mult!

12 Iun 2008, 22:59

salut MUZIKA9 ai pus folie mai astepti?ma bag si eu cam peste 2 saptamani ,ce zici

13 Iun 2008, 07:15

$1 scrie:$2alut MUZIKA9 ai pus folie mai astepti?ma bag si eu cam peste 2 saptamani ,ce zici

n-am pus inca. este in plan.

21 Iun 2008, 19:17

$1 scrie:$2a pun si eu niste poze. Folia a fost pusa foarte bine,la expertdetailing, am comparat si cu alte masini, insa tot sunt niste bule, in colturile de sus ale geamutilor spate si pe luneta. Astept sa dea putin caldura si daca nu dispar, ma duc sa o schimb :D

Salut,

Ne poti spune si noua ce grad de transaprenta are folia pusa de tine? pe spate ma intereseaza mai mult caci pe fata banuiesc ca e 75%.

Mersi.

21 Iun 2008, 19:22

Si inca o intrebare, de aceasta data pentru toti fordistii :D . Aplicatul foliei pe geamuri afecteaza cu ceva garantia masinii? :-"

22 Iun 2008, 11:20

$1 scrie:$2Salut,

Ne poti spune si noua ce grad de transaprenta are folia pusa de tine? pe spate ma intereseaza mai mult caci pe fata banuiesc ca e 75%.

Mersi.

Pe spate am 5%transparenta, iar pe fata nu am folie, au doar o tenta, din fabrica. Urmeaza sa pun, 70 sau 50, ma decid atunci

10 Iul 2008, 10:14

Intrebare: exista riscul sa ai probleme cand iesi din tara din cauza foliilor colorate? Ma gandesc ca am un certificat de la RAR, dar e in romana, si poate in alte state nu ai voie...

03 Sep 2008, 11:47

Cine are un nr. de telefon care sa si funcioneze la CARA PROTEKT?
Le-am incercat pe cele de pe site dar acum apartin altei firme. Mi-au dat un alt nr. de tel la care sa-i gasesc dar nu raspunde nimeni.
N-as vrea sa ma duc neprogramat acolo pt ca stau in Ploiesti

07 Sep 2008, 08:46

Am pus eu folie de LLumar.Este cea mai buna.Si sunt super meseriasi baietii.Dc vreti ca dau si un nr de tel.

07 Sep 2008, 18:35

Pai vrem :)) ...asta si ceream in mesajul de mai sus
Eu am 021/2323167 dar nu raspunde nimeni la el

Oricum am treaba luni in Bucuresti si o sa ma risc cu un drum la ei

09 Sep 2008, 07:46

Am fost ieri la CARA PROTEKT unde stiam ca are sediul, pe Bd. Dimitrie Pompei. Erau niste tarani cu o spalatorie care au zis ca cei cu foliile s-au mutat in alta parte acum o luna dar ca nu le-au spus unde :-??

02 Oct 2008, 15:39

montam folie autorizata R.A.R. Relatii la tel : 0720.954.834

02 Noi 2008, 13:54

cara protect:
0721430430
este nr de telefon al celui ce mi se pare ca este proprietarul firmei.
isi face veacul pe la firma si nu este nici o problema sa fie contactat.
Răspunde