$1 scrie:$2
$1 scrie:$2olia colorata poate nu merita banii, insa cred ca folia antivandalism merita toti banii. Daca as avea bani as pune o folie antiefractie sau cum io zice.
folia antiefractie este mai scumpa. se poate aplica pe geamurile din spate folie cu grad vizibiliate redus(pt a nu se vedea ce este inauntru), iar pe fata folie antiefractie. se pot aplica si amindoua pe acelasi geam, cu costurile aferente

de mentionat faptul ca geamul cu folie solara se sparge mult mai greu decit cel fara folie. iar in caz de impact, geamul nu se descompune ci doar se crapa, folie tinind cioburile.
Folia antiefractie este foarte groasa si nu este recomandata pe geamurile care se deschid, mai ales cele electrice pentru ca ingroseaza substantial grosimea geamului, se foloseste cel mai des la autocare pe geamurile fixe. Folia solara te protejeaza de radiatii, iar daca iti sparge cineva geamul nu iti face cioburi, gradul de protectie la spargere oferit este
aproape egal cu zero. Am folie llumar 5% de 3 ani si e la fel ca in prima zi!doar cateva zgarieturi provocate de pasageri

Am avut si eu dubii legate de datul geamului jos, dar m-am gandit ca oricum daca fac un accident la service imi demonteaza fata usii si e acelasi lucru, daca imi puneam fara sa imi dea geamul jos si facea bule, iar a doua zi o loveam imi dadeam singur bobarnace...e acelasi lucru ca la casco, de ce imi platesc singur avariile minore ca sa nu imi mareasca prima urmatorul an, iar peste ceva timp sa o gasesc lovita mai grav si sa imi mareasca prima oricum..