Incep sa nu mai suport. Poate din cauza varstei, poate din cauza educatiei, nu stiu. Dupa o zi de munca te duci acasa, ajungi pe la 19.30 obosit si unori plin de nervi din cauza traficului, taman la timp sa prinzi petrecerea "da capo". Cartierul e de asa natura (Giulesti) dar ceva imi spune ca sunt putine locuri in Bucuresti unde nu te "bucuri" de acelasi tratament. Plus ca la momentul respectiv, de zona asta am avut bani. De vreun an de zile, vechiul local "Ulmului", zona Lic ind. 12, a intrat in proprietatea unor...cetateni. Etnia preponderenta va las pe voi sa ghiciti. In fiecare zi, pe la 17-18 asa, incep sa se adune. Zona se umple de chiusapte, mertzuri, bemveuri, audi R8 (doua), samd. Vreo 15-20 masini pe seara. Inchideti un pic ochii si vi-i veti imagina si pe ei care cum. Aseara m-am "delectat" cu Florin Salam. Urla dintr-o masina, ceva cu respectul capatat de el de la fratii lui. As fi sunat la Politie, dar ei veneau sa vada meciurile de fotbal inauntru la ei, asa ca dadeam banii pe tel degeaba. Sigur sunt manjiti, pt ca altfel nu imi explic. Dupa ce se lasa intunericul, mai trag 2 masini una langa alta, si muta pachete. Banuiesc ar fi cu bomboane M&M.

Un popor de diabetici, ca altfel nu imi explic succesul pachetelor avand in vedere cu ce masini se plimba! Imprumutatul banilor e o alta afacere prospera. Pt ca vorbesc la tel. f. tare (nici macar nu se feresc) si ameninta pe unul si pe altul. Partea proasta e ca al meu copil, impreuna cu ceilalti copii de la bloc, se joaca la 30m de ei. Si stau permanent cu o teama nereprimata. Acum doua nopti, la 4 dimineata ce credeti ca faceam? Trageam cu cornete si aruncam cu ceapa!!! Da domnilor, la 41 de ani trag cu cornete noaptea!!! Pt ca nu puteam dormi de muzica/injuraturile/hahaielile taximetristilor adunati in capatul Bd. Constructorilor. E incredibil! Oare vom scapa vreodata? Nu-mi cereti sa fiu european intr-o natie de tigani, hoti, criminali, violatori, camatari si smenari! Regulamentul forumului imi interzice niste lucruri, altfel...
"Beware the lollipop of mediocrity; lick it once and you'll suck forever." -Brian Wilson