03 Iul 2008, 00:24
$1 scrie:$2$1 scrie:$2...mai nou de vreo cateva zile, cineva de prin cartier si-a achizitionat o motocicleta fff zgomotoasa...dupa ora 12 da ture prin cartier...eu banuiesc ca e vreun pusti sau vreunul care nu are permis, pt ca nu alearga motorul decat noaptea, si nu paraseste cartierul...inca mai rezist...dar presimt ca se apropie momentul cand voi ceda nervos si probabil voi suna la politie...
asta scriam in acest topic acum 2 zile...din pacate n-am mai sunat la politie...poate ca s-ar fi evitat o tragedie :
http://www.protv.ro/stiri/eveniment/vit ... viata.html
03 Iul 2008, 07:19
03 Iul 2008, 18:55
03 Iul 2008, 19:06
03 Iul 2008, 20:35
$1 scrie:$2e naibii e trist?! Un inconstient s-a urcat pe motor fara a avea permis. Probabil s-a speriat. Si a mai tras un om cu copil de 1 an dupa el. Cum bine spun unii de pe forumul dedicat motociclistilor - se selecteaza singuri!
04 Iul 2008, 07:36
04 Iul 2008, 07:45
$1 scrie:$2i inconstient/nebun/ hai nu chiar criminal .....poate reusim sa nu ne certam pe tema asta ....asta-i viata din pacate ...
04 Iul 2008, 07:58
$1 scrie:$2$1 scrie:$2i inconstient/nebun/ hai nu chiar criminal .....poate reusim sa nu ne certam pe tema asta ....asta-i viata din pacate ...
Sigur ca nu trebuie sa ne certam, dar poate din asemenea discutii ajungem sa ii sfatuim pe cei pe care-i cunoastem...sau sa stim data viitoare sa nu ne suim pe un motor condus de un sofer neexperimentat, darmite fara permis....
04 Iul 2008, 09:37
$1 scrie:$2$1 scrie:$2...mai nou de vreo cateva zile, cineva de prin cartier si-a achizitionat o motocicleta fff zgomotoasa...dupa ora 12 da ture prin cartier...eu banuiesc ca e vreun pusti sau vreunul care nu are permis, pt ca nu alearga motorul decat noaptea, si nu paraseste cartierul...inca mai rezist...dar presimt ca se apropie momentul cand voi ceda nervos si probabil voi suna la politie...
asta scriam in acest topic acum 2 zile...din pacate n-am mai sunat la politie...poate ca s-ar fi evitat o tragedie :
04 Iul 2008, 09:50
$1 scrie:$2$1 scrie:$2$1 scrie:$2...mai nou de vreo cateva zile, cineva de prin cartier si-a achizitionat o motocicleta fff zgomotoasa...dupa ora 12 da ture prin cartier...eu banuiesc ca e vreun pusti sau vreunul care nu are permis, pt ca nu alearga motorul decat noaptea, si nu paraseste cartierul...inca mai rezist...dar presimt ca se apropie momentul cand voi ceda nervos si probabil voi suna la politie...
Pai din caste vad, cei din filmulet erau din Câmpulung Muscel, iar tu esti din Pitesti, cred ca nu e vecinul tau
04 Iul 2008, 09:55
$1 scrie:$2$1 scrie:$2$1 scrie:$2...mai nou de vreo cateva zile, cineva de prin cartier si-a achizitionat o motocicleta fff zgomotoasa...dupa ora 12 da ture prin cartier...eu banuiesc ca e vreun pusti sau vreunul care nu are permis, pt ca nu alearga motorul decat noaptea, si nu paraseste cartierul...inca mai rezist...dar presimt ca se apropie momentul cand voi ceda nervos si probabil voi suna la politie...
Pai din caste vad, cei din filmulet erau din Câmpulung Muscel, iar tu esti din Pitesti, cred ca nu e vecinul tau
04 Iul 2008, 09:59
$1 scrie:$2
Vezi de ce e bine sa nu te superi pe vecini? Daca sunai la politie, ala isi lua o amenda, si tot de zapacea noaptea cu motocicleta, asa s-a calmat singur.
04 Iul 2008, 10:16
$1 scrie:$2$1 scrie:$2
Vezi de ce e bine sa nu te superi pe vecini? Daca sunai la politie, ala isi lua o amenda, si tot de zapacea noaptea cu motocicleta, asa s-a calmat singur.
...esti cinic !
daca sunam la politie, poate acum era in viata
04 Iul 2008, 15:30
$1 scrie:$2$1 scrie:$2
...esti cinic !
daca sunam la politie, poate acum era in viata
04 Iul 2008, 17:07
04 Iul 2008, 17:41
05 Iul 2008, 19:34
05 Iul 2008, 19:55
05 Iul 2008, 20:27
05 Iul 2008, 20:28
05 Iul 2008, 20:37
05 Iul 2008, 20:57
05 Iul 2008, 21:03
05 Iul 2008, 21:20
05 Iul 2008, 21:33
05 Iul 2008, 21:41
$1 scrie:$2oti sa suni la 112, sau la Politia comunitara, ce a facut este infractiune si se sanctioneaza cu amenda. Nu stiu exact ce articol este dar a patit asta un vecin care "pusese stapanire" pe un loc de parcare, si-a scris numarul cu vopsea, etc. Pe cand era la serviciu, un altul care era in vizita intr-un bloc vecin a parcat pe locul cu pricina. Vecinul vine de la serviciu si parcheaza exact perpendicular in spatele aluia, tipul nemaiavand posibilitate sa iasa de acolo. Cand tipul a vrut sa plece, masina blocata, se vedea ca era cu intentie, mai erau prin parcare cateva locuri libere. Simplu si fara sa intrebe nimic, a sunat la 112, l-au redirectionat la politia comunitara, au venit doi agenti si s-au dus direct la vecinul la usa si i-au dat amenda.
Ca infractiune cred ca se incadreaza aici:
(4) Cu pedeapsa prevazuta la alin. (3) se sanctioneaza blocarea cu intentie a drumului public, daca se pune In pericol siguranta circulatiei ori se aduce atingere dreptului la libera circulatie a celorlalti participanti la trafic.
07 Iul 2008, 18:58
07 Iul 2008, 23:01
$1 scrie:$2da...nu a fost nevoie de apel la Politie, individul isi luase masina de acolo...
cred ca n-a vrut sa riste...![]()
sper sa fie "the end", nu "to be continued"
07 Iul 2008, 23:33
08 Iul 2008, 00:04
$1 scrie:$2u stiu daca lui alen ii place locul respectiv dar eu consider o mare mitocanie ca intr-o parcare in care nu platesti nici un loc sa vina unul sa zica "asta e locul meu". Un loc de parcare este al tau daca l-ai platit si ai un act care sa dovedeasca asta. Am si la mine la bloc doi figuranti de-astia care m-au abordat la inceput, cand ma mutasem in bloc, cu texte de genul "vecinu' stiti, locul in care ati parcat este al meu, va rog next time...". Le-am raspuns ceva la modul "vecinu' imi arati si mie chitanta cu care ai platit locul si next time..."