cu permisiunea lui
KomandantuR, o sa va expun si eu o situatie de la mine de la bloc...nu se compara ca gravitate nici pe departe cu cea traita de el, dar se incadreaza foarte bine tot la capitolul
mitocanie si e legata de vesnica lupta pt. locurile de parcare care, la noi la Bacau nu se pot inchiria si fiecare parcheaza pe unde apuca; deci:
am parcat azi masina chiar in fata scarii de bloc si, cand ma uit de la geam o vad blocata de cea a unui vecin, un tanar (

)...
cu cateva zile inainte, chiar pe locul respectiv a avut loc suprainaltarea unei guri de canal, actiune din care a rezultat ceva moloz...tanarul respectiv a carat acel moloz de acolo si si-a parcat masina...
dar cum locurile sunt ale nimanui si ale tuturor, a doua zi era alta masina acolo, a treia zi alta, si tot asa, pe principiul rotatiei aleatoare
am coborat si i-am spus s-o mute, pt. ca maine dimineata plec devreme si nu vreau sa-i deranjez somnul dulce

la ora 8 in zi de duminica si mi-a zis ca n-o muta, ca el a carat molozul si eu vin "la de-a gata", etc...
bun, zic, eu deocamdata te-am rugat, am vorbit frumos, se poate si altfel...el mi-a zis ca si el a vorbit la fel de frumos si a lasat masina acolo...
acu'...mai e timp s-o mute, dar daca nu o muta, maine dimineata nu voi putea pleca
intrebari: cum se procedeaza in astfel de situatii, excluzand amentintarile de genul "te fac, te sparg, te f..., etc...", ci frumos, pe cale legala
sun la 112 ? si ce le spun ? ca nu pot iesi din parcare ? credeti ca se deranjeaza baietii pt. un astfel de "caz" cand lumea care suna la 112 are probleme mult mai grave ?
exista vreun articol de lege conform caruia un astfel de incident poate fi sanctionat ?